Hastighedstest – Test din internethastighed her!

Tips til at få det mest præcise resultat med vores hastighedstest

Vi har her samlet nogle tips, som sikre at du får det mest præcise resultat af denne hastighedstest

Tilslut din enhed til dit modem eller router med internetkabel

Hvis du ønsker at få et mere præcist resultat, så bør du koble den enhed du gerne vil teste, direkte til dit modem eller din router med et internetkabel, da du på den måde undgår driftsforstyrrelser og lignende, som man kan opleve med et WiFi.

Sluk dit WiFi

Derefter bør du slukke dit WiFi, da det kan skabe interferens som forstyrre signalet og vil modvirke at du får et retvisende billede af din hastighedstest.

Luk alle programmer ned som er på nettet

Mens du tager testen, så skal du lukke alle de programmer der er på nettet ned. Det gælder alt lige fra din browser til antivirusprogrammer og lignende.

Tag hastighedstesten flere gange

Din internethastighed kan godt svinge, så derfor bør du teste internethastigheden flere gange, så du sikre at du får et mere præcist gennemsnit.

Bedste hastighedstest i Danmark

Vi har sørget for at få den bedste hastighedstest i Danmark, så du er sikker på at hver gang du tester din internethastighed på Mit-Bredbånd.dk så får du et præcist og hurtigt billede af hvor hurtigt dit internet er. Du burde kunne få dit svar på internethastigheden på få sekunder.

To af de største udbydere indenfor bredbånd er:

Stofa kan jeg få fiber

Hvis du vil have internet hos Stofa, som tilbyder internet til en stor del af danmarks befolkning, så kan du slå din egen adresse op, og se hvor hurtigt bredbånd du kan få samt bestille det direkte på deres hjemmeside ved at klikke her.

hiper anmeldelse bredbånd

Hiper er en af dem som tilbyder det billigste bredbånd igennem den traditionelle bredbåndsforbindelse, men også fibernet. På deres hjemmeside kan du slå din adresse op og bestille den hastighed du ønsker ved at klikke her.

Hastighedstest til mobil som iphone, ipad og andre mobile enheder

Vores hastighedstest er også til mobil på Mit-Bredbåndd.dk virker til alle mobile enheder som en af de eneste hastighedstests, da den ikke bruger flash. Det har vi valgt, så du med alle dine enheder har mulighed for at teste din internethastighed. De fleste hastighedstests kan ikke bruges på mobil eller andre enheder grundet at de kræver at mobilen kan læse flash.

Hvad betyder svaret på min hastighedstests resultater?

Det kan godt virke forvirrende, når du ser de forskellige svar der kommer under vores hastighedstest, så derfor har vi forklaret det helt simpelt, så alle kan være med.

Upload hastighed

Upload hastighed er hvor hurtigt din internethastighed er til at sende data fra en internet server. De fleste aktiviteter på internettet, kræver ikke særligt meget upload hastighed, men der dog nogle der gør. Men hvis du deltager i en aktivitet som kræver en høj upload hastighed, så vil du uden tvivl bemærke at dit internet bliver for langsomt.

Hvilken slags internet aktiviteter kræver en høj upload hastighed?

  • Online gaming (når man spiller på Xbox, Playstation, computer)
  • Video chat (Skype, FaceTime osv.)
  • Når du deler store filer (hvis du sender mange billeder, videoer som fylder meget)

Download Hastighed

Download hastighed betyder hvor hurtigt din internetforbindelse modtager data fra hjemmesider og andre internet servere. Stort set alle internet aktiviteter kræver download hastighed, men nogle kræver mere end andre. Du skal også bruge mere download hastighed, hvis der er flere mennesker der bruger internettet på samme tid. Husk på begge disse ting, når du vælger en hastighed som passer til dit behov.

Hvilken slags internet aktiviteter kræver en høj download hastighed?

  • Streaming af flere videoer på én gang.
  • Steaming af film i 4K Ultra HD kvalitet.
  • Når du downloader store filer.

Hvilken internet hastighed skal jeg bruge?

Hvis din favoritfilm eller serie hele tiden stopper op, fordi den skal hente mere af filmen eller serien, så er det som regel nok til at slå den gode stemning ihjel. Hvis du har den rigtige internet hastighed til dit behov, så kan du spare dig for de problemer.

Hvor meget internet hastighed du har brug for afhænger, afhænger af hvordan du bruger internettet og hvor mange enheder der er forbundet til dit netværk. Vi har i denne artikel om bredbånd, givet dig et overblik over hvad du kan med de forskellige hastigheder, men antallet af enheder der er forbundet til dit netværk er lige så vigtigt som hvad du bruger det til. Jo flere brugere og enheder du har, jo mere hastighed skal du bruge.

Hvorfor teste din internethastighed?

Hvilke grunde er der til at du skal teste din internethastigheder med en internet speedtest?

Det kan forbedre din internetoplevelse

Når du tager en hastighedstest, så kan du se om dit internet yder det som forbindelsen burde og så kan du også se om du rent faktisk får den hastighed som du betaler for. Hvis din hastighedstest af dit internet er langt lavere end det du betaler for, så skal du ringe til din internetudbyder, så de kan hjælpe dig med at løse problemet. Hvis problemet forsætter, så er det måske på tide at du skifter din internetudbyder.

Du kan også bruge en hastighedstest til at identificere hvornår der er mest trafik på internettet i dit område. Prøv at lave en hastighedstest af internettet på flere forskellige tidspunkter i løbet af en dag, for at få en følelse af hvornår det er mest langsomt. Derefter kan du bruge disse mønstre, til at planlægge dit eget forbrug på disse ’’mest trafikerede tidspunkter’’.

Det kan spare dig penge

Det kan være dyrt at betale for meget for en hurtig internethastighed, og kan hurtigt koste dig flere tusinder af kroner om året. Hvis din hastighedstest viser at du har en langt hurtigere internetforbindelse end du har brug for, så kan du nemt spare penge ved at skifte til en billigere pakke med lavere hastighed.

Hvis du har virksomhed, så er det virkeligt vigtigt at du får lavet en hastighedstest

Det er ikke særligt smart at betale for meget for din virksomheds internet. Men på den anden side, så er det heller ikke særligt smart at betale for internet der er for langsomt til din virksomhed. Hvis du løbende tager en hastighedstest, så burde du kunne få en balance mellem hastighed og pris.

Hvorfor bruge vores hastighedstest?

Vores hastighedstest få adgang til flere hundrede servere af internet rundt omkring i hele verden. De fleste af dem er i USA og Europa. Når du starter hastighedstesten, så vil den automatisk find den bedst server til at udføre testen på din lokation.

Fordi vi bruger en server der er nær dig til at udføre testen, så vil du opleve at få de mest præcise resultater. Internet tests som bruger en server langt fra dig, vil kræve at dit internet signal skal rejse meget længere end det normalt skal og vil derfor give dit et tvivlsomt resultat.

Hvordan fungerer internet hastigheds test?

Forskellige internet hastighedstests har forskellige detaljer, men formålet er stort set altid det samme. For at teste download hastighed, så vil det testende værktøj downloade en fil eller en pakke med filer, for derefter at måle hvor lang tid dette download vil tage for at blive færdig. De måler som regel upload hastigheden på samme tid, bare modsat.

Vil antivirus og sikkerheds software påvirke min hastighedstest?

Intenet hastighedstests laver download af små test file, som den måler download hastighed med. Hvis dit antivirus program spore disse test filer som potentielt farlige (hvilket de ikke er), så kan det være at det vil blokere dem med en firewall eller andre sikkerhedstiltag.

Hvis dette sker, så prøv at slukke dit antivirus program mens du laver testen. Bare husk at tænde den igen, når testen er færdig. ’

Få en gratis hastighedstest

Vores gratis hastighedstest hos Mit-Bredbånd.dk kan bruge af alle som gerne vil teste deres internethastighed helt gratis. Vi tilbyder denne gratis hastighedstest, da vi gerne vil hjælpe dig med at finde ud af hvor hurtigt dit internet er, uden at du skal betale.

Vil du se hvor du kan få det billigste bredbånd henne?

Så kan du sammenligne priser og hastigheder ved at klikke her.