3 tips til at vælge internetudbyder

Når man skal vælge hvilken internet udbyder, og hvilken pakke man skal vælge, så kan det være svært at finde hoved og hale i, hvilke forskellige udbydere der findes, og hvilket tilbud der er bedst.
I og med, at vi bruger internettet mere og mere, og teknologien konstant er i udvikling, så vil der også komme flere og flere internetudbydere. Dette gør det endnu mere vanskeligt at vælge den rigtige, men bare rolig, for der skal generelt ikke meget hjemmearbejde til, før du er i stand til at vælge den rigtige internetudbyder der matcher lige netop dit behov.

Når du har læst denne artikel, vil du være i stand til at lure de små salgskneb, som diverse internetudbydere benytter i forsøget på at overbevise dig om at vælge deres internet-pakker.

Hvad er det egentlige behov?

Først of fremmest skal man starte med at lokalisere sit reelle behov. Hvad bruger du internettet til? Hvor mange er i, i husstanden? Vi har alle sammen vidt forskellige behov, og derfor skal vi ikke bare vælge det første og bedste, bare fordi sælgeren lyder overbevisende. Hvis du bor alene eller med en partner, og i ikke bruger internettet til andet end lidt små ting, som f.eks. at shoppe på diverse internetsider eller browse på de sociale medier, så er der typisk ikke brug for mere, end de helt små pakker der som oftest indebærer 50 download og 20 upload. Hvis i er en hel husstand der både streamer film og spiller lidt computer, så kan det dog være en god idé at tage en mellem eller stor pakke. Man kan hos de fleste udbydere få 100 download og 50 upload for under 300 kr. eksklusiv fjernsynspakke selvfølgelig.

Det vigtigste er altså, at du erkender dit og din husstands behov. Hvis dig og din kæreste ikke bruger internettet til meget andet end lidt Netflix og til at browse på sider som Lovebuddy, så er der altså ingen grund til at betale for meget.

Slå din adresse op

Det er blevet nemt og overskueligt at slå sin adresse op på internettet, hvor du der kan se alle dine muligheder for internetleverandører. Det er nemlig slet ikke sikkert, at du kan få netop den leverandør som du ønsker, og i sjældne tilfælde er du tvunget til at vælge en leverandør, simpelthen fordi der ikke er andre der leverer til den adresse. En simpel Google søgning vil altså give dig svar på alle dine muligheder.

Fald ikke for dygtige sælgere

Det er ingen hemmelighed, at internetbranchen er fyldt med dygtige sælgere. De fleste af os er sikkert blevet ringet op, af en sælger fra et af de store selskaber i Danmark der har forsøgt at sælge os hurtigere internet eller flere Tv-kanaler. Er man uerfaren med disse sælgere, kan de lyde overbevisende, men det er meget vigtigt at man ikke hopper i og tager beslutningen om udbyderen imens man har dem i røret. Læg på og slå de selskaber som du overvejer at gå med op på Trustpilot. Der vil du få en godt overblik over andres oplevelser med selskaber, og du vil måske også blive overrasket over hvilke selskaber der har de dårligste anmeldelser.

Overordnet set så gælder det altså om at gøre sin research før man vælger hvilken udbyder man skal gå med. Der er masser af informationer, og det tager ikke meget af ens tid.

Rate this post