Anmeldelse af Hiper

Anmeldelse af Hiper

4 stjerner ud af 5 med over 4000 anmeldelser på Trustpilot.

Hiper har uden tvivl en af de mest populære bredbånds, fibernet og internet leverandør ifølge deres anmeldelser på nettet. De har en utroligt høj score og mange tilfredse kunder, på trods af at de ikke har været på markedet i særligt lang tid. Årsagen til dette er sandsynligvis at ejerne af Hiper er nogle erfarne folk indenfor bredbåndsverdenen, som har mange års erfaring. Derudover så lover Hiper ikke mere end de kan holde og deres priser er yderst konkurrencedygtige ifølge deres kunder.

Hiper Pris og tilbud

Vil du gerne se Hipers priser, så skal du se i dette afsnit hvor vi dagligt indhenter hipers pris på internet og deres nyeste tilbud, så du altid finder de nyeste priser og tilbud her på siden.

Find det bedste og billigste bredbånd

Fordele

  • Hiper forhandler kun bredbånd, fibernet og internet generelt, hvilket gør dem til specialister på netop dette område.
  • Hiper sørge for at du får tilsendt en af de nyeste og mest moderne routere.
  • Oprettelse på alle deres bredbånds og fibernet forbindelser er gratis.
  • Hipers hjemmeside er meget overskuelig og utroligt let at navigere rundt på.
  • Selskabets priser er yderst konkurrencedygtige

Ulemper

  • Der er et gebyr hver gang du skal ændre abonnement hos Hiper
  • De har 6 måneders binding på alle deres internetforbindelser.

Hvorfor vælge Hiper?

Du skal vælge Hiper til at levere dit bredbånd og fibernet, hvis du vil have nogle af markedets bedste priser, og ønsker en internetleverandør som virkeligt har forstand på internet, da det er det eneste de forhandler.

Som de selv fortæller, så bliver man ikke Danmarks bedste udbyder af bredbånd, ved at sælge telefonabonnementer og TV pakker. Derfor sælger de bredbånd, og kun bredbånd, hvilket også giver dig en seriøs internetleverandør som kan hjælpe dig med internet uanset hvad behovet er.

Om Hiper

Hiper er skabt af folk som har arbejdet med Bredbånd i mere end 20 år og har valgt at specialisere sig fuldstændig i at forhandle det. De forhandler Bredbånd igennem kobberteknologien men også fibernet og kabel-tv internet igennem Yousee’s net.

Hiper tilbyder tre former for internet. Du kan enten få Bredbånd via telefonstikket, bredbånd via kabel-tv stik eller bredbånd via Fibernet.

Den billigste type bredbånd hos Hiper koster 259 kroner om måneden, hvor du kan få hastigheder fra 10 til 100 Mbit. Din mulige hastighed på internettet afhænger af hvor langt du bor fra en central. Hvis du bor langt derfra, så kan det være at din hastighed er 10 Mbit og hvis du bor tæt på centralen, så kan du måske få makshastigheden på 100 Mbit. Hvis du vil vide hvor meget du kan få i hastighed, så kan du blot skrive din adresse ind på deres hjemmeside og se hvilken hastighed du kan få hjemme hos dig.

Hvis du vælger dette bredbåndsabonnement, så får du tilsendt en moderne router fra Zyxel som både kan understøtte 2,4GHz og 5GHz og giver de mest optimale forhold når den skal udsende Wifi ud i hjemmet.

Nummer to bredbåndsløsning som Hiper tilbyder koster fra 259 kroner om måneden og hastigheden på internettet afhænger af hvilke kabler du har adgang til i dit hjem, som eksempelvis bredbånd igennem kobbernettet eller fibernet. Du kan få mellem 100 Mbit og 1000 Mbit med dette internetabonnement og de har altid gratis oprettelse uanset hvilken mulighed du vælger. Hvis du vil se hvad din hastighed og pris er, så skal du blot skrive din adresse ind på Hipers hjemmeside og så får du vist mulighederne. Du får ved denne internetløsning også tilsendt en af de nyeste routere hvor du både kan bruge internetkabler eller trådløst internet igennem wifi.

Har man bruge for lynhurtigt internet, så har Hiper også mulighed for at tilbyde dig fibernet, som går igennem TDC’s optiske fibernet kabler. Her kan du for kun 339 kroner om måneden få 1000 Mbit. Hvis du vælger at skifte fra en anden udbyder hertil, så vil du få tilsendt en helt ny router fuldstændig gratis og hvis du har en af de andre internet abonnenter hos Hiper, så kan du også vælge at få tilsendt en ny router uden beregning.

Hiper har på deres hjemmeside en oversigt over deres udgifter og gebyrer, hvor de beskriver at et teknikerbesøg koster 699, mens udsendelse af nyt udstyr har en pris af 99 kroner.

Hvis du vælge at skifte til et nyt produkt hos Hiper, så koster det 299 kroner for at skifte til Fibernet, mens det kun koster 99 kroner at skifte til henholdsvis Bredbånd igennem telefonstikket eller Kabel-tv internet igennem kabel-tv stikket.

Du kan både købe bredbånd til privat og erhverv på Hipers hjemmeside.

Hipers Historie

Selskabet startede i 2015 og blev stiftet af Stig Myken som var medstfter og direktør hos Fullrate, Nicolai Lamborg som var medstifter og økonomidirektør hos Fullrate og Simon Skals som har haft roller indenfor teknologi og forretningsudvikling hos Telenor og TDC. De har alle haft ledende roller indenfor de forskellige tele og bredbåndsvirksomheder i Danmark og har derfor haft en vision om at blive den største bredbånds og internet leverandør i landet.

I 2018 blev Hiper solgt til TDC som i dag ejer selskabet og driver det videre med de selv samme internetløsninger og prisstrategi og i dag forhandler Hiper alle TDC’s internetløsninger til markedets laveste priser, da de kan drage fordel af deres stordrift af infrastrukturen i landet.