Anmeldelse af Kviknet

anmeldelse af kviknet bredbånd og fibernet

4 ud af 5 stjerner med over 500 anmeldelser på Trustpilot

Kviknet har ikke været i gang i særligt mange år i Danmark, men stort set alle Kviknets anmeldelser er positive. Det er helt tydeligt at kunderne hos Kviknet har fået en god oplevelse og er tilfredse med alt lige fra den kundeservice de oplever når de ringer ind eller kontakter dem over e-mail, men også tilfredse med de hastigheder som kviknet levere og deres services generelt. Derudover så får de også ros for at deres produkter har en rigtig fin pris. Helt overoverordnede set, så er der stort set kun positive anmeldelser om Kviknet, og de dårlige anmeldelser er blevet besvaret flot og håndteret således at de bliver løst hurtigt.

Kviknet Pris og tilbud på internet

Vi opdatere dagligt Kviknets priser på internet, så du altid ser den aktuelle pris på vores hjemmeside. Vi indhenter også deres tilbud hver dag, så du også kan se kviknet’s tilbud med ny lav pris i nedstående sammenligning af priser hos Kviknet tilbud på internet.

Find det bedste og billigste bredbånd

Fordele

  • Der er gratis oprettelse, når du vælger at få bredbånd og fibernet hos Kviknet
  • Du får helt gratis en af de nyeste routere på markedet stillet til rådighed når du får internet hos Kviknet.
  • Kviknet opsiger din nuværende forbindelse, så du ikke skal bruge tid på det.
  • Du får altid den højeste hastighed som dine kabler kan trække.
  • Selskabet har en yderst brugervenlig selvbetjenings hjemmeside, hvor du selv kan tjekke hvilken hastighed du kan opnå og med nogle af markedets laveste priser.

Ulemper

  • Man kan ikke betalingsservice, men kun med betalingskort på nuværende tidspunkt
  • Kviknet har 6 måneders binding fra dagen hvor dit internet blev oprettet.

Hvorfor vælge Kviknet?

Du skal vælge Kviknet, hvis du ønsker en internetudbyder som kun forhandler internet, enten med Bredbånds forbindelsen igennem telefonstikket, eller igennem fibernet. Det gør at de er yderst kompetente indenfor lige præcis bredbånd og fibernet, da de har specialiserede sig indenfor dette område. Kviknet har også en utrolig simpel portefølje af produkter indenfor internet, som gør det langt lettere for dig som kunde at vælge. Du får altid den maksimale hastighed du kan trække for den samme pris. Udover dette, så er Kviknet meget ærlige og har kun synlige gebyrer, så du aldrig bliver overrasket over din regning fra Kviknet.

Om Kviknet

Når man vælger internet igennem Kviknet, så kan man enten vælge Bredbånd igennem telefonstikket, Bredbånd igennem Kabel-TV stikket eller fibernet. Alle disse typer internet er forskellige, og har hver deres hastigheder. De har valgt at forhandle andres bredbånds infrastruktur, hvilket betyder at de har lavet en aftale med andre udbydere som selv bygger netværket og derved gensælger de deres internet. Til gengæld så forhandler Kviknet KUN internet, hvilket betyder at de er en rigtig god udbyder til at levere dit internet, fordi det netop er det område de har specialiserede sig indenfor. ¨

Hos Kviknet er deres billigste bredbånd, bredbåndet igennem telefonstikket hvor du kan få en pris helt ned til 219 kroner om måneden, hvor hastigheden dog er afhængig af hvor langt du bor fra centralen.

Derudover så har de også bredbånd igennem telefonstik hvor du kan få 100 Mbit til 270 kroner om måneden. Derudover så har de også Bredbånd via fibernet hvor du kan få helt op til 500 Mbit til kun 299 kroner om måneden, dog er denne mulighed afhængig af hvor du bor i landet.

Hvis du ønsker at få boostet din hastighed, så kan du få ’’Pair Bonding’’ på dit bredbånd, som kun koster 50 kroner om måneden. Derudover så kan du også leje en Wifi forstærker hos Kviknet til 50 kroner om måneden, som kan blive nødvendig hvis du har problemer med at få dit trådløse internet rundt i hele dit hjem.

Hos Kviknet, så er der gratis oprettelse af alle bredbånds forbindelser, men du skal dog betale 99 kroner for at få tilsendt routeren til internettet. Dog er routeren fuldstændig gratis.

Kviknet bruger TDC’s kobbernet, som alle andre der forhandler Bredbånd igennem ADSL på det danske market, så der er ingen teknisk forskel på Kviknet og konkurrenterne. Til gengæld så er Kviknet billigere end de fleste konkurrenter.

Kviknet’s historie

Kviknet startede i 2013 og er derfor en af de nyere udbydere af bredbånd og internet generelt. Deres ambitioner har fra start været at give alle danskere adgang til internet, med priser som alle også kan være med på. De vil gerne nedbryde monopolet på bredbånd og fibernet i Danmark ved at kunne levere internet billigere end konkurrenterne.

Kviknet er 100% danskejet og forhandler DSL forbindelser til hele landet, og fibernet forbindelser til udvalgte boligforeninger og områder i Danmark.