Anmeldelse af Yousee

yousee anmeldelse af bredbånd

3 ud af 5 stjerner med over 22.000 anmeldelser på Trustpilot.

Yousee er en af de udbydere som har den laveste score på i forhold til anmeldelser på nettet. De er blevet utroligt hårdt ramt af at alle deres private kunder blev flyttet over fra TDC til Yousee. Den lave score har er også tydeligt påvirket af at de har haft nogle nedbrud på deres internet og tv løsninger, som kunderne ikke har været særligt tilfredse med. Yousee’s anmeldelser bære tydeligt præg af at kunderne er utilfredse med både priser, men også produkter og kundeservicen. De har dog også en masse glade kunder, som har været kunde hos TDC i mange år og efterfølgende har valgt at forblive hos Yousee efter de blev flyttet over uden problemer.

Yousee fibernet Priser og tilbud på internet

Hvis du gerne vil se de nyeste fibernet priser på internet fra Yousee og de nyeste tilbud, så er du havnet på den helt rigtige side. Her kan du nemlig se den nyeste pris på YouSee internet og fibernet generelt, så du altid kan find de bedste tilbud. Klik ind på den pris og det tilbud du gerne vil gøre brug af nedenfor og se hvilken hastighed på internet du kan få på din adresse.

Find det bedste og billigste bredbånd

Fordele

  • Den router som du får tilsendt til dit bredbånd og fibernet er en testvinder
  • Yousee giver også en gratis sikkerhedspakke med når du får deres bredbånd. Denne sikkerhedspakke hjælper dig med at beskytte dig imod virus, fishing og mulighed for forældrekontrol til dine børn og du kan også begrænse tiden som dine børn bruger på nettet.
  • Yousee har Danmarks største internet netværk og næsten alle danske husstande kan få bredbånd og internet igennem Yousee.
  • Deres hjemmeside er let at navigere rundt på og har massere af vigtige informationer.
  • Hvis du er Yousee kunde, kan du også få din egen mailadresse med i prisen.

Ulemper

  • Det koster 99 kroner i forsendelse når man bestiller internet fra Yousee
  • 6 måneders binding på alle alt bredbånd hos Yousee

Hvorfor vælge Yousee?

Du skal vælge Yousee hvis du vil være koblet på Danmarks største internetnetværk, med det største udvalg af forskellige bredbånds og fibernet pakker. De fleste andre udbydere har en aftale med Yousee/TDC hvor de lejer sig ind på deres kabler, fordi de dækker så bredt i hele Danmark. På trods af deres anmeldelser så er de stadig den største udbyder af internet i Danmark og levere nogle af de hurtigste forbindelser og mest stabile forbindelser.  

Om Yousee

Yousee er det tidligere TDC og det er de tilbyder 5 forskellige internetabonnementer. Deres hastigheder er på mellem 50 Mbit og og 1000 Mbit og prisen varierer fra 279 kroner om måneden og op til 499 kroner om måneden. Alle deres bredbåndsabonnementer har en binding på 6 måneder, men til gengæld så får alle kunder der får bredbånd igennem Yousee også en sikkerhedspakke. Denne sikkerhedspakke har flere forskellige funktioner. En af dem som primært er lavet til familierne, er at man kan lave en forældre kontrol, så man på den måde kan blokere hjemmesider som man ikke ønsker at ens børn skal kunne besøge. Derudover så kan man også sætte en begrænsning på, hvor lang tid børnene kan være på nettet i løbet af dagen.

Udover det, så er der i sikkerhedspakken også antivirus, som sikre dig imod forskellige virus. Dette antivirus system scanner også helt automatisk din computer for at sikre at du altid er sikker på nettet.

Hvis man begynder at kigge på Yousee’s udvalg af bredbåndsløsninger, så har de forskellige bredbåndsmuligheder som alle medfølger en testvindende router, som har den højeste kvalitet. Har har internetabonnementer som eksempelvis deres 50 Mbit hastighed som er velegnede til langt de fleste husstande. Med en 50Mbit internet hastighed, så kan der blive streamet film og serier, spillet computerspil på nettet og dette er den hastighed som passer til langt de fleste husstande i landet. Dog har de også en 100 Mbit hastighed til 319 kroner om måneden til dem med et lidt større forbrug. Til dem med det helt store forbrug levere de også 150 Mbit til 349 kroner om måneden eller 300 Mbit til 399 kroner om måneden. Yousee’s største internetpakke er deres 1000Mbit til 499 kroner om måneden, og som mest af alt er beregnet til brugere som har et ekstremt højt forbrug af internet, som oftest er virksomheder eller lignende som har mange brugere på internettet af gangen og som køre nogle tunge programmer på nettet.

Yousee’s historie

Yousee er en del af TDC group, som blev grundlagt i 2007, hvor TDC kabel TV fik ændret sit navn til Yousee, da de begynde at koncentrere sig om mere end bare TV. I 2016 blev TDC privat og Yousee lagt sammen, så alle TDC’s privatkunder blev flyttet over til Yousee og gjorde dermed Yousee til Danmarks største teleselskab. I denne sammenlægning kan Yousee tilbyde bredbånd til 97 % af Danmarks befolkning igennem enten DSL (telefonstik), Coax (kabel-tv-stik) eller fibernet. I 2016 var det et krav at man minimum havde en af deres TV pakker for at få internet igennem Yousee, men blev tvunget af myndighederne i 2016 til at åbne op for deres netværk for konkurrenterne, så de har fået mulighed for også at forhandle Yousee’s bredbånd, coax og fibernet.