Netflix VPN – Den bedste VPN til Netflix 2024

Brug VPN til at få adgang til Netflix, uanset hvor du befinder dig.

Hvis du har prøvet at se noget på Netflix, mens du er væk fra det land du bor i, så kender du sikkert også en af grundende til hvorfor VPN kan bruges til netop dette. En VPN kan åbne op for geografisk blokerede adgange og er blevet et nødvendigt som et stykke software man ikke kan undvære, hvis du planlægger en ferie eller en forretningsrejse, og gerne vil have den fulde adgang til serier og film på Netflix.

Og det er ikke alt. VPN (Virtual Private Network) lader dig også se indhold som du ellers ikke ville kunne opleve på din nuværende lokation, såsom at se Netflix fra USA eller England, hvor du får mulighed for at se en masse ekstra indhold. Nogle lande blokere Netflix fuldstændig, som eksempelvis Kina, og her kan du igen også bruge en af vores favorit VPN udvalg, for at undgå dette.

Du kan også se vores Guide til at få Dansk Netflix for kun 17 kroner helt lovligt her

Se Amerikansk Netflix med ExpressVPN

Få et langt større udvalg af film og serier
Kom i gang på under 5 minutter

Den bedste VPN til Netflix

Vi vil uden tvivl udpege ExpressVPN som den bedste VPN til Netflix. I et overfyldt marked, så er VPN hastighed, sikkerhed og simplicitet det der får ExpressVPN til at stå ud fra mængden som vinderen.

Mange VPN har opgivet Netflix’s blokering, som leder til mange proxy fejl, som fortæller dig at du skal slukke din VPN når du ser Netflix. Heldigvis, så er de fem VPN’s som vi anbefaler nedenfor, stadig nogle som alle kan håndtere dette, og fungere fremragende til at se Netflix med.

Download hastighederne og server dækningen bør være dine top prioriteter. Video streaming er en intensiv aktivitet og du skal bruge fejlfri ydeevne for at undgå at få ’’stammende film’’ som især sker når du ser HD indhold (eller 4K). Hvis den udbyder du har fundet har mange servere, så er det lettere at finde nogle servere som kan give dig en nødvendig og hurtig forbindelse.

Tjek her vores guide, så du kan lære alt om VPN samt de bedste VPN tjenester.

En anden god ide, er at vælge en udbyder som har en tilfredsheds garanti eller en ’’pengene tilbage garanti’’ som kan være brugbart, hvis tingene pludseligt ændre sig, som de trods alt godt kan med Netflix og med den VPN som du har valgt, der måske pludseligt ikke kan bruge Netflix fordi de får den kolde skulder. Hvis du kan få pengene tilbage, så har du i det mindste ikke tabt nogle penge.

Taget alt dette i betragtning, så lad os kigge på vores favorit løsninger, når vi ser Netflix.

Sådan ser du Amerikansk Netflix med VPN

For at se Amerikansk Netflix med en VPN, så skal du få det til at ligne at du befinder dig i USA. Dette kan du gøre ved at bruge en VPN tjeneste som har en server der befinder sig i USA. Når du logger på en VPN tjeneste’s server som er i USA så vil du automatisk blive vist over til den Amerikanske hjemmeside, når du går ind på Netflix.

Med en VPN kan du nemlig få en IP-adresse i USA hvilket naturligvis er en del lettere end at rejse derover. Sådan gør du:

 1. Køb en VPN tjeneste (se vores forslag nedenfor, som alle har servere i USA)
 2. Download den valgte VPN-tjenestes software.
 3. Log ind på den og vælg en amerikansk server.
 4. Log på din eksisterende Netflix konto
 5. Nu kan du streame Amerikansk Netflix med VPN.

Nedenfor finder du 3 VPN tjenester til Netflix som alle løser opgaven præcist som ønsket.

1. ExpressVPN

Bedste VPN til Netflix

Prøv 30 dage Gratis

Pris: 44 kroner

VPN for Netflix - ExpressVPN

Den bedste VPN til Netflix på alle områder.

 • Antal servere 2000+ ✅
 • Server placeringer: 148 ✅
 • IP adresser: 30.000 ✅
 • Maksimale antal apparater understøttet: 3 ✅

Fordele:

 • Netflix hjælp til mange forskellige apparater ✅
 • Super hurtige hastigheder ✅

Ulemper:

 • Ikke den billigste udbyder
 • Kun 3 aktive forbindelser af gangen

Det er ExpressVPN’s fantastiske hastigheder som gør det kan streame HD film og de har en evne til at kunne fjerne blokeringen til Netflix på utroligt mange apparater, som gør det til vores favorit valg. ExpressVPN understøtter Netflix i både USA, England og Canada. Kundeservicen har forsikret os om at det fungere for mange andre lande udover disse.

Når vi taler om kundeservice, så lader mange VPN udbydere dig stå på egne ben, mens du leder efter en server der fungere for dig, men ikke hos ExpressVPN. Hvis du har nogen problemer, så åben live chat supporten, og spørg medarbejderen om hvilken server der er bedst til Netflix, og så er vores oplevelse at de øjeblikligt peger dig i den rigtige retning.

En anden fantastisk funktion er at ExpressVPN’s Mediastreamer DNS, som fjerner blokeringen for Netflix på apparater, som ikke understøtter VPN’s (såsom Apple TV, Smart Tv’s og spillekonsoller).

Det koster en lille smule mere end nogle af konkurrenterne, men når det er sagt, så giver ExpressVPN en fantastisk oplevelse for Netflix brugere og med deres 30 dages tilfredshedsgaranti, så er du sikker på en god oplevelse.

Se Amerikansk Netflix med ExpressVPN

Få et langt større udvalg af film og serier
Kom i gang på under 5 minutter
Prøv Gratis i 30 dage

2. NordVPN

Bedst til Prisen

Pris: 19 kroner

VPN til netflix NordVPN

Den mest sikre VPN til Netflix

 • Antal servere:  5240 ✅
 • Server lokationer: 62 ✅
 • Maksimale antal apparater understøttet: 6 ✅


Fordele:

 • Fantastisk udvalg af server lokationer ✅
 • God ydeevne ✅

Ulemper:

 • Den månedlige betaling er relativt dyr

En VPN der er kendt for dens sikkerhed, er NordVPN, som er en fantastisk VPN til Netflix. Denne tjeneste tilbyder hurtig ydeevne, og efter tests har det nærmest ikke påvirket vores download hastighed, hvis man sammenligner med andre VPN tjenester. Den fik os forbundet til servere i USA uden problemer overhoved. Tjenesten gav os også let adgang til andre services, som eksempelvis Youtube.

Udover USA, så understøtter NordVPN også Netflix i England, Canada og Japan. Yderligere fordele ved løsning er en super stærk 2048-bit kryptering, DNS leak beskyttelse, kill switch og et stort udvalg af servere. Virksomheden har også en logfri politik med hensyn til brugernes aktivitet.

De har en 7 dages gratis prøveperiode og derudover så har NordVPN en 30 dages pengene tilbage garanti. Deres månedlige betaling er relativt billig, men hvis du vælger deres 3 års abonnement, så får du mest værdi for pengene, hvis du ved at du alligevel skal bruge det i fremtiden.

Se Amerikansk Netflix med NordVPN

Få et langt større udvalg af film og serier
Kom i gang på under 5 minutter
Prøv Gratis i 30 dage

3.    CyperGhost

Pris: 18 kroner

VPN til netflix - cyperghost

Let at bruge, når du skal se Netflix

 • Antal servere: 3100 ✅
 • Server lokationer 60+ ✅
 • Maksimale apparater understøttet: 7 ✅

Fordele:

 • Super simpel at bruge ✅
 • Høj ydeevne ✅
 • Garanterede adgang til USA ✅
 • Billigst ✅

Ulemper:

 • Mindre irritationer med brugerfladen

Udover deres Romænske og tyske hovedkontorer, så mener vi afgjort at CyberGhost er en stærk kandidat til at åbne op for Netflix indhold fra eksempelvis USA, hvor de garantere at du får streamingvenlige servere i USA. Deres 3100 servere som er spredt ud på 60 lande, hjælper bestemt også. Lokale versioner af Netflix i Frankrig og Tyskland er også tilgængeligt sammen med Engelsk Netflix som også fungere fremragende, men hvor du dog skal bruge en Engelsk Netflix konto.

Men udover fakta og tal, så er der noget mere håndgribeligt til hvorfor vi har valgt at give CyperGhost andenpladsen. Deres generelle brugeroplevelse er virkeligt i top og har apps til Windows, Mac, iOS og Android, som er virkeligt lette at navigere rundt på. Du skal ikke bruge særligt lang tid til at gætte hvordan du får gang i det. Deres App forbinder dig automatisk til de bedste servere og åbner browser vinduet på den valgte side. Det kan altså ikke blive lettere.

CyperGhost har ikke det samme niveau i forhold til support som de andre VPNs her på listen har, men deres høje niveau af andre services, gør at det har fortjent sin plads her på listen, som vores favorit nummer 2.

Se Amerikansk Netflix med CyperGhost

Få et langt større udvalg af film og serier
Kom i gang på under 5 minutter
45 dages Pengene retur garanti

Sådan bruger du VPN til at se Amerikansk Netflix fra USA

Det er virkelig let at bruge VPN til at se Amerikansk Netflix fra USA og alt du skal gøre er blot følgende:

 1. Køb en VPN-tjeneste
 2. Download softwaren
 3. Log ind på din nye VPN og vælg en af de amerikanske servere
 4. Gå til Netflix og opret en bruger / et abonnement
 5. Nu kan du se det amerikanske indhold fra USA

Vælg NordVPN for den billigste pris

Hvorfor bruge VPN til Netflix?

I USA er der et langt større indhold af film og serier end vi har i Danmark. Årsagen til dette, er fordi Netflix har købt rettighederne til indholdet i USA, men ikke betalt for det i Danmark og derfor skal de begrænse brugernes adgang til dette indhold.

Det gør de fordi de ønsker at holde deres priser så langt nede som muligt, og ikke vil betale for indhold som meget få, eller ingen ser.

Dog har Netflix udmeldt at de ønsker at fremadrettet kun købe globale rettigheder til deres film og serier, som gør at alle brugere af Netflix i hele verden kan se det, men der går længe før vi kommer til et punkt hvor dette sker, hvilket er årsagen til at mange bruger VPN tjenester til Netflix.

Vil du lære mere om VPN, så læs vores store guide til VPN ved at klikke her.

Hvorfor bruge VPN til Netflix?

Når man bruger VPN til Netflix så får man adgang til et langt større udvalg af film og serier ved at få den amerikanske Netflix. Udvalget med den amerikanske Netflix er nemlig markant større end det danske udvalg.

Er det lovligt at bruge VPN til Netflix?

Streaming på Netflix med en VPN-tjeneste er ikke ulovligt i sig selv, men i nogle lande såsom Kina og USA, så er det ikke lovligt at bruge andre VPN-tjenester end dem som regeringen har godkendt.

Kan Netflix se at jeg bruger VPN?

Hvis du bruger nogle af de premium VPN tjenester der findes, så vil Netflix ikke kunne se at man bruger Netflix, men Netflix tjekker faktisk igennem en 3-partsdatabase om den IP-man har er fra en af de VPN-tjenester de tjekker op på. Men de bedste VPN-tjenester opdatere deres IP-adresser reglmæssigt, så her bliver det ikke opdaget