Anmeldelse af NordVPN

NordVPN gratis VPN

Vores score 9.6 ud af 10

NordVPN rammer en god balance mellem privatliv og hastighed, for at være en af de bedste VPN der findes.

Det kan vi lide:

 • Hurtig hastighed – 71 Mbit i et globalt gennemsnit
 • Hurtig adgang til Netflix og lignende streaming tjenester
 • P2P og Torrents er tilladt på mange servere
 • En app der er let at bruge og enkel at sætte op
 • 5000+ sikre servere i 62 lande

Den bedste pris: 19 kroner om måneden (2.99$)

Særlige tilbud: Spar 75 % på et 3 års abonnement

Kundeservice: 24/7 live chat support

NordVPN er ganske enkelt, en af de bedste VPN’er vi har testet. Du kan sagtens abonnere med ro i maven over at denne VPN kommer til at kunne opfylde alle dine behov. VPN-Zone.dk har også kåret NordVPN som den bedste VPN i Danmark.

De har ingen brugerlogs og den hurtigste test vi har kunne teste på et stort antal lokationer, så det er helt sikkert, at det kan tilfredsstille både de brugere som går op i deres privatliv, men også dem som vil have de hurtigste hastigheder.

Det giver en pålidelig adgang til Netflix og andre streaming tjenester og har fået en nydesignet app som ser fantastisk ud, uanset hvilen platform du bruger den på.

Priser og tilbud

Alle løsninger hos NordVPN tilbyder de samme funktioner, hvilket betyder at du kan fokusere på prisen. Jo længere du vælger at abonnere hos dem, jo mindre betaler du hver måned.

En enkel måned koster 78 kroner (11.95$), men prisen falder helt ned til 46 kroner (6.99$) for de årlige planer.

Du kan finde den bedste værdi for pengene til 19 kroner om måneden (2.99$) hver måned, hvis du vælger et 3 års abonnement.

NordVPN rabatkode

Spar 75%
Deal

Med dette tilbud får du 75% i rabat til NordVPN!

More Less

NordVPN tilbyder en gratis prøveperiode, men også 30 dages ’’pengene tilbage garanti’’, hvis man ikke er tilfreds. Deres gratis prøveperiode giver dig fuld adgang til deres tjeneste i syv dage, men du vil blive spurgt efter dine betalingsdetaljer, hvilket betyder at hvis du ikke opsiger dit abonnement indenfor den første uge, så vil du automatisk bliv opgraderet til deres 3 års plan.

Deres ’’pengene tilbage garanti’’ er generøs, men det er ikke helt uden arbejde at bruge det, da du skal i kontakt med deres kundeservice inden du får pengene tilbage og du vil heller ikke få pengene tilbage hvis du ikke har fulgt deres regler.

Husk at gavekort som du har fået i Appstore og ITunes ikke kan give dig pengene tilbage.

Betalingsmuligheder

NordVPN acceptere mange forskellige betalingsmuligheder som inkludere de største kredit og debitkort, sammen med kryptovaluta såsom Bitcoin og en masse internationale muligheder som vi ikke bruger i Danmark som Alipay, UnionPay og WebMoney.

De bruger ikke længere PayPal og har i stedet skiftet til en lignende service som hedder Adyen som reklamerer med at de har meget mere sikkerhed for kunderne.

Hurtigt og pålideligt

NordVPN skaber nogle utrolige resultater i alle vores ydeevne tests. Både i upload og download hastighederne, som konsekvent er hurtige og pålidelige overalt på deres lokationer verden over.

NordVPN ydeevne

NordVPN er meget hurtigt, særligt på de lokale forbindelser, som kan opnå hastigheder på utrolige 265 Mbit.

En gennemsnitlig downloadhastighed på 55 Mbit, som er nok til at håndtere alt på flere forskellige enheder.

Nogle af de servere der ligger længere væk er også fantastiske, såsom San Francisco til Sidney som kunne downloade 48 Mbit, mens andre var en smule langsommere som eksempelvis når man forbinder til Australien og Canada.

Deres Latency (forsinkelse) var meget lav og helt ned til 2ms (millisekunder) fra servere i Frankfurt og 3ms i Amsterdam, hvor NordVPN er et glimrende valg til dem der streamer film og serier og gamere.

Den gennemsnitlige lokale upload hastighed som de har leveret på over 99 Mbit, er en af de hurtigste servere vi har set blandt de forskellige VPN servere. Lokale forbindelser i London, Amsterdam og Paris er også testet til at være betydeligt højere end det.

Funktioner

Server placeringer:

 • 62 lande
 • 90 byer
 • 5200+ Ip adresser / servere

NordVPNs servere er enten utroligt dyre eller relativt lille. 62 lande giver nok valgmuligheder, så man ikke burde få problemer med at finde en passende placering.

NordVPN operere med relativt mange individuelle servere med over 5200 servere. Din begejstring bør måske falde en smule ved at have et relativt begrænsede antal Ip adresser som de tilbyder i forhold til nogle konkurrenter.

Browsere og enheder

Apps

 • Windows
 • Mac
 • iOS
 • Android
 • Linux
 • Router

NordVPN tilbyder flere forskellige apps til forskellige apparater som inkluderer Microsoft Windows, MacOS, iOS, Android og Linux. Det er også meget let at installere det på en router, hvor du kan konvertere hele dit netværk af enheder der bruger det på én gang.

Browsere

NordVPN tilbyder også proxy udvidelser til Google Chrome og Mozilla Firefox. Denne addon til Chrome og Firefox er super let at downloade til din browser, men der er dog manuelle konfigurationer som er påkrævet til Safari.

Mens din trafik på nettet bliver krypteret, så bliver de ikke beskyttet igennem andre applikationer på din enhed som eksempelvis Spotify og de tilbyder heller ikke de samme funktioner som med deres Premium mulighed. De tilbyder dog ofte en brugbar bonus funktion.

Spillekonsoller og streaming apparater

NordVPN har en Android TV app, som betyder at du kan bruge det på enheder såsom et Android TV eller et Amazon Fire TV uden nogen manuel opsætning. Faktisk så er NordVPN en af vores favorit valg til de populære streamingenheder.  

Hvis du gerne vil sikre dine andre streamingapparater eller spillekonsoller, så skal du installere det på din router.

Streaming og torrents

NordVPN er en af vores favorit valg til de pålidelige og større streaming tjenester. Igennem alle vores tests, så har vi endnu ikke oplevet nogle problemer med at tilgå Netflix uanset hvad.

Alt du skal gøre, er blot at forbinde dig en af USA’s lokale servere. Der er ingen grund til at vælge en specifik server i en bestemt by, eftersom den automatisk vælger den bedste til dig.

Der er også mange brugere som har kommenteret omkring hvor godt det fungere med tjenester som eksempelvis HBO Nordic også.

Det er et godt valg til brugere af Torrents og P2P trafik, da det er tilladt på et stort antal servere som mindsker risikoen for de langsomme hastigheder eller overbelastninger.

Kryptering og sikkerhed

NordVPN er super sikkert og meget privatlivs fokuseret. Du får kun én protokol på computerappen. Andre kan man manuelt installere hvis man vil have dem, som kan være en god mulighed for de brugere der bruger meget data og hastighed.

De har også en VPN kill switch funktion som slukker for din internetforbindelse hvis din VPN forbindelse bliver afbrudt, som modvirker at din egen IP adresse bliver vist. NordVPN har også deres egen DNS server for at sikre at din trafik aldrig bliver sendt igennem tredjeparts servere og holder den beskyttet til enhver tid.

Let at bruge

NordVPNs apps givere brugere med alle enheder, en simpel oplevelse og funktioner som adskiller dem fra andre udbydere.

Derudover så kan der i deres menu, blive fundet endnu flere indstillinger som er gemt væk i bunden. Vi er stor fan af at deres app lige giver dig en besked om at du ikke skal lave ændringer medmindre du ved hvad du laver.

Deres mobilapp er ret sej og inkludere nogle ret lækre privatlivs ekstrafunktioner som beskytter dig imod DNS leaks, malware, phishing forsøg og DDoS angreb.

Sådan kommer du i gang

Installationen er super lette at sætte op og kan klares på få minutter, som gør det simpelt også selvom du aldrig har downloaded en VPN før. Uanset hvilken platform du bruger, så kan NordVPN hjemmesiden giver dig en masse opsætningsguides og på en masse forskellige enheder.

Processen er så let, som at du skal downloade den relevante software fra siden og derefter så skal du bare følge de beskeder du får når du installere det. Det er så let at selv en begynder der ikke har prøvet det før, kan klare det på få minutter.

Kundeservice

NordVPN giver en fantastisk kundeservice, både igennem vigtig viden men også igennem deres online live chat. Deres medarbejdere svare hurtigt og er utroligt venlige og hjælpsomme til at håndtere og ordne de problemer der måtte være, indenfor få minutter.

De måtte godt svare en smule hurtigere på e-mails, hvilket godt kan tage lidt tid, men kvaliteten af svarene retter dog op på det.

Konklusionen

Det kan vi lide:

 • Pålidelig, hurtig ydeevne med hastighder på op imod 265 Mbit/
 • Fantastisk valg til streaming, som inkluderer adgang til Netflix
 • Virkeligt let at brug. Hurtigt at sætte op på alle enheder i hjemmet
 • Et godt globalt netværk, med op til 62 lande
 • Ekstra privatlivsfunktioner såsom dobbelt VPN

Det vi mindre kan lide:

 • De alternative sikkerhedsprotokoller skal manuelt sættes op
 • Browserne skaber Proxy i stedet for VPN forbindelser
 • E-mail kundeservicen kan være lidt langsom til at svare

NordVPN rammer en fantastisk balance mellem privatliv og hastighed, som på den måde adskiller dem, som en af de bedste VPN udbydere derude.

Hvis du vælger den længste abonnementsordning som de har, så bliver det ikke bare den bedste, men også en af de billigste VPN løsninger. Den er meget hurtig på de mest populære lokationer, med en pålidelig adgang til de større streamingtjenester såsom Netflix.

Den er også meget privat, da de ikke føre logs over din aktivitet, hvilket virkeligt sikre dine private informationer.  

Spar 75%
Deal

Med dette tilbud får du 75% i rabat til NordVPN!

More Less