Anmeldelse af ExpressVPN – Vores ærlige mening

anmeldelse af ExpressVPN VPN

Vores score 10 ud af 10

Prøv 30 dage Gratis

En kvalitets VPN med høj ydeevne som er langt foran konkurrenterne

ExpressVPN er en højkvalitets VPN som uden tvivl er langt foran alt konkurrence derude i hastighedstests og i blandt en af de største servernetværk på markedet. Du får en meget hurtig og pålidelig adgang til Netflix og HBO Nordic og andre populære streaming tjenester. De har lavet en app til mange forskellige enheder inklusiv Amazon Fire TV og andre tjenester, og et meget let at bruge og sætte op.

Prøv 30 dage Gratis

Det kan vi lide:

 • Hurtige og pålidelige hastigheder
 • Super hurtig adgang til Netflix og andre streaming tjenester
 • Sikker, hurtig og ubegrænsede P2P og torrent benyttelse
 • Meget let at bruge. Hurtig opsætning på alle enheder
 • Forbind sikkert til 94 lande

Den bedste pris 44 (6.67$) kroner om måneden.

Særlige tilbud: 49 % i rabat på 12 måneders abonnementet og få 3 gratis måneder

Tilfredshedsgaranti: 30 dage eller pengene tilbage

Kundeservice: 24/7 live chat support

ExpressVPN tilbyder en stærk kryptering og har en masse privatlivsfunktioner, såsom VPN kill switch.  Deres log politik er meget følsom og betyder at de kun indsamler anonyme data for at vedligeholde deres høje ydeevne i netværket. Det fungere endda også godt i meget censurerede lande såsom Kina. Kundeservicen er en af de bedste i klassen med 24 / 7 live support på chatten og hjælpsomme medarbejdere.

Priser og tilbud

ExpressVPN gør det let for dig at vælge hvilket abonnement du skal have. De har alle sammen de samme funktioner, men jo flere måneders abonnement du vælger, jo billigere bliver det.

En enkelt måned er i den dyre ende og koster 85 kroner (12.95$), mens ExpressVPN tilbyder en 49 % prisreduktion til 44(6.67$) kroner om måneden, hvis du vælger en 12 måneders pakke, hvilket giver dig meget værdi for pengene, hvor du også får 3 gratis måneder.

ExpressVPN rabatkode

ExpressVPN tilbyder en generøs 30 dages pengene tilbage garanti i stedet for en gratis prøveperiode. Det betyder kort sagt at der ikke bliver stillet spørgsmål, og der ingen skjulte restriktioner er. Når du vælger deres abonnementsordning, så bliver dit kort trukket med det samme, men hvis du vil have pengene tilbage, så får der 7 dage før pengene er på din konto.

Du kan også spare dig selv mange penge, ved at henvise venner, som giver dig og din ven 30 dages gratis adgang til ExpressVPN. Noget der er endnu bedre, er at der ingen begrænsning er til hvor mange venner du henviser.

Betalingsmuligheder

ExpressVPN acceptere de fleste betalingsmulighder som inkludere de største kreditkortudbydere og debitkort, Paypal, Bitcoin og internationale muligheder.

Hastighed og pålidelighed

ExpressVPN har bevist at de virkeligt står ud af mængden som VPN i forskellige performance tests. De er langt foran rivalerne med deres ultra hurtige download hastigheder, og her snakker vi ikke kun om en håndfuld af deres lokationer. Uanset hvilken servere du vælger, så kan du forvente en lækker HD kvalitets streaming og lynhurtig download hastighed til store filer, som sikre at du ikke skal ofre ydeevne eller privatliv.

ExpressVPN ydeevne

I nogle af de nyeste tests, så leverede de en fremragende gennemsnitlig download hastighed på op til 201 Mbit, men du kan forvente en gennemsnitlig hastighed på 74 Mbit hvis forbinder til USA fra Danmark som eksempel. Selv på de længste distancer vil den gennemsnitlige hastighed være helt op til 26 Mbit, hvilket er helt fint til HD streaming.

Der er også ekstremt lav latency (forsinkelse) på under 2 ms (millisekunder) i New York, Frankfurt og Sidney, hvilket gør at det er et fremragende valg, ikke bare for de personer som går op i deres privatliv når de streamer på nettet, men også for de gamere der spiller computer og bruger P2P teknologi. På de fleste andre lokationer kan du forvente under 5ms i latency, hvilket er klart i den lave ende.

ExpressVPN er også bemærkelsesværdigt mere pålidelige, med meget lidt ændring i ydeevnen over længere perioder og har praktisk talt ingen mistede forbindelser, hvis man altså antager at du har en stabil internetforbindelse.

Upload hastighederne er solide og svinger ikke, som man nogle gange ser hos nogle af de større spillere og deres gennemsnitlige globale uploadhastihed er på 28 Mbit i sekundet.

Prøv 30 dage Gratis

Funktioner

Server placeringer

 • 94 lande
 • 148 byer
 • 2000+ Ip adresser

ExpressVPN har en af de største VPN netværk i verden, og har tæt på 100 lande. Få andre VPN tjenester kommer kun i nærheden af dette antal. De skiller sig også ud i mængden, ved at have over 2000 individuelle servere. Dette er et kæmpe antal, og endda dobbelt så mange som den nærmeste konkurrent.

Dette hjælper ExpressVPN med at vedligeholde deres høje standarder med ydeevnen og pålideligheden, selvom der konstant er nye brugere der bruger deres meget populære service.

Man kan vælge imellem 31 servere i 20 byer i USA, som giver en bred dækning som er svær at slå for konkurrenterne. Deres asiatiske placeringer mangler Kina(men fungere ganske fremragende i det land, når du ønsker at fjerne geografiske blokeringer på censurerede sider), men har nogle glimrende muligheder som de andre rivaler ikke har såsom Nepal, Laos, Myanmar og flere andre lokationer.

Browsere og enheder

 • Windows
 • Mac
 • iOS
 • Android
 • Linux
 • Router

ExpressVPN tilbyder faktisk nogle meget større muligheder indenfor apps til mange enheder, som Microsoft Windows, MacOS, iOS, Android og Linux, som alle er dækket godt ind, men her er nogle routere faktisk også dækket ind, Amazon Fire TV og endda Blackberry. Den eneste ulempe der er, er at du er begrænset til 3 enheder der er koblet på af gangen, og selvom det er nok til de fleste, så tilbyder CyberGhost op til 7 enheder af gangen, hvis du har brug for endnu flere.

ExpressVPN giver dig også mulighed for selv at sætte din egen router op med deres VPN med en let og brugerbeling opsætningsguide for begydere.

Browsere

 • Chrome
 • Firefox
 • Safari

ExpressVPN skiller sig også ud ved at tilbyde en VPN browser tilføjelse, som modsat mange almindelige Proxy tilføjelser, som ikke kryptere trafikken, som eksempelvis hos Google Chrome, men kun gør det for Mozilla Firefox og Safari. Men hos ExpressVPN så er det helt standard og kan blive installeret på to sekunder, så du kan søge på nettet helt sikkert og med dit privatliv skjult. Det er bare et enkelt klik og så kan du sikkert og privat søge rundt på nettet uden at vise din egen IP adresse.

Vi elsker at deres tilføjelse har den samme første klasses oplevelse som resten af deres apps har, men blot er en smule mere let og bekvæmmelig.

Spillekonsoller og streaming apparater

 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Chrome Cast
 • Nintendo
 • Platstation
 • Xbox

Du kan også bruge ExpressVPN med mange andre apparater, hvor du blot skal følge en trin for trin instruktion til manuelt at sætte det op. Dette inkludere apparater som Apple TV, Google Chromecast, Xbox 360 og One, Playstation 3 og 4, Nintendo Wii og Windows Phone. Der er et kæmpe udvalg af apparater som går langt ud over vores forventninger.

Guiden er virkelig let at følge og inkludere mange hjælpsomme videoer. Du skal bare registrere din Ip adresse med tjenesten og din trafik er ikke krypteret, men så får du til gengæld endnu bedre download hastigheder. Du kan naturligvis også bare installere VPN på din router og forbinde som du ellers gerne vil, for at holde disse forbindelser sikre og private.

Prøv 30 dage Gratis

Streaming og torrents

For pålidelig og let adgang til Netflix og andre populære streaming tjenester, så er ExpressVPN svære at slå. Vores seneste tests bekræftede adgang til Netflix på de fleste af placeringerne i USA, så du har massere af muligheder for at få den bedste ydeevne. Den hurtige hastighed betyder at du kan udbytte HD muligheden og nyde at du ikke skal vente på at filmene er langsomme og skal loade mens du ser dem. Du kan også få adgang til Netflix i andre lande, hvis du ønsker at se deres indhold.

ExpressVPN er fantastisk til dem som ønsker at bruge torrents og P2P trafik er tilladt på alle servere, hvilket reducere risikoen for langsomme hastigheder fordi alle bruger nogle enkle servere. Upload hastigheder på op imod 120 Mbit i sekundet, sammen med privatlivsvenlig politikker.

Kryptering og sikkerhed

ExpressVPN er en markedsleder og meget solid på dette område. Du kan sætte appen til automatisk at finde den bedste ydeevne fra hele deres udvalg, men vi anbefaler at du selv indstiller hvilke du ønsker, så hvidt det er muligt.

De har også en utrolig effektiv VPN Kill switch som er en nødvendighed, hvis internetforbindelsen pludseligt bliver afbrudt af den ene eller den anden grund. En anden årsag til at du bør overveje denne VPN er, at de har deres egen ’’ingen log politik’’, så du kan være sikker på at din trafik ikke bliver holdt øje med af tredjeparts servere, som fremviser din IP-adresse i processen.

Let at bruge

ExpressVPN har en af de letteste og bedst designede apps som vi overhoved har testet, som giver en god oplevelse på de forskellige apparater, som er et stort plus for de nye brugere. Hovedskærmen som du bruger når du skal benytte appen, har kun det mest nødvendige såsom en stor ’’Connect’’ knap og en meget simpel lokations mulighed som tillader dig at give stjerner til din favorit server, til endnu hurtigere adgang.

De avancerede muligheder som er gemt i top menuen i venstre side, men med det simple design, så betyder det at selv de uerfarene brugere sandsynligvis ikke får problemer med at finde dem.

De nye browsere tilføjelser til Chrome, Firefox og Safari gør det endnu lettere at nyde helt sikkert, når man gerne vil søge rundt på nettet og være privat. De mobile apps er lette at bruge, men mangler nogle af de ekstra sikre muligheder som er inkluderet i appen til computeren, såsom en VPN kill switch, som sikre at hvis forbindelsen ryger, så er din VPN stadig sikker.

Sådan kommer du i gang

Fra køb til at få forbindelse tager kun få minutter, hvilket er en af de korteste og mest simple måder at få sat VPN op på, som vi overhoved har set. Uanset hvilet apparat du har, så er der en brugervenlig opsætningsguide til ExpressVPN på deres hjemmeside. Den generelle proces er blot at klikke på opsætningslinks fra din velkomst e-mail og din nye kontos side og derefter downloade den relevante software til dit apparat. Når det er gjort, så er der små guides du skal følge indtil du er i gang.

Det er meget let at følge, men du hvis du kommer ud af kurs, så kan du let bruge deres opsætningsguides som får dig på rette kurs igen.

Kundeservice

ExpressVPN er blandt de mest kundeservice fokuserede VPN tjenester der findes derude. Der er 24/7 kundeservice med live chat (dog på engelsk), men også gode guides og videoer samt screenshots til nærmest alle tænkelige problemer. ExpressVPN er en klar markedsleder på dette område, eftersom deres online dokumentation gør det let at forbinde sig til deres netværk, fra alle enheder du har.

Deres live chat kundeservice er hurtig, venlig og yderst effektiv. Deres e-mail svartid er også ret god, når man tager i betragtning at de har en så populær service med personlig hjælp som håndtere de efterspørgsler som de får, i stedet for nogle af de automatiske svar, hvor man føler at man går rundt i cirkler når man prøver at få hjælp.

Prøv 30 dage Gratis

Konklusion


Det kan vi lide:

 • Yderst imponerende ydeevne – hurtig, pålidelige hastigheder op til 201 Mbit
 • Hurtig adgang til Netflix og andre populære streaming sider
 • Meget let at bruge – Hurtig opsætning til alle apparater
 • Kæmpe globalt netværk – forbind dig sikkert i op til 94 lande
 • Chrome, Firefox og Safari browser tilføjelser er gode bonusser

Det vi mindre kan lide:

 • Grundet den høje kvalitet, så er prisen også lidt højere
 • Kun tre enheder kan forbindes på samme tid

Efter vores mening så er ExpressVPN klart den bedste i blandt konkurrenterne som den VPN tjeneste som kan det hele. Det er måske ikke den billigste mulighed, men den giver dig en oplevelse af høj kvalitet til en rimelig pris, når du vælger de abonnementer over længere perioder. Det er en seriøst hurtig VPN, som ikke har nogen ligemand på markedet i forhold til stabilitet og ydeevne, og du får også uafbrudt adgang til Netflix og andre store streaming tjenester. Vi nyder også den brugervenlige app, som ikke bare er en du klikker på og glemmer.

De mere hardcore brugere som gerne vil manuelt sætte deres indstillinger op, bør nok kigge andre steder, men så ville de gå glip af denne stabile og kraftfulde VPN med en leet og simpel tilgang til privatliv som ikke ofte ydeevnen.