Stor Anmeldelse – 5 af de bedste trådløse Access Points i 2024

At forlænge dit WiFi rækkehvide er en af de tekniske opgaver som kan gøre hele forskellen i hjemmet. Hvis du gerne vil have mulighed for at komme online, uanset hvor du er i huset, så er et Acces point præcist hvad du mangler. Disse gadgets i lommestørrelse, gør nemlig et fantastisk arbejde ved at forlænge og forstærke signalet fra din router. På den måde, så vil du ikke opleve nogle døde områder i hjemmet, som leder til en masse ventetid når du er på nettet.

Derfor har vi valgt at lave anmeldelser af de 5 bedste Acces Points på markedet, så du kan se præcist hvordan de fungere og købe den du får mest ud af.

Du kan lige få et lille kig på den billigste af dem nedenfor med priser direkte fra pricerunner.

Hvad er et acces Point?

Et acces Point er et apparart som kan skabe trådløst netværk (WiFi), enten på kontoret, i hjemmet, eller i en stor bygning hvor det trådløse netværk ikke kan række ud i alle hjørner. Et Acces Point forbindes via kabler til din router, eller modtager WiFi signalet og genudsender det endnu stærkere. Hvis du gerne vil have WiFi adgang i dit firmas reception som eksempel, men ikke har en router i nærheden, så kan du installere et Acces Point i nærheden af receptionen og skabe en bedre forbindelse.

Anmeldelse af trådløse Access Point i 2024

1.      Netgear Nighthawk Pro Gaming XR1000

NETGEAR har været iblandt eliten indenfor trådløst teknisk udstyr i mange år efterhånden og det er ikke uden grund. Her er en anmeldelse af en af deres bedste Acces Points.

Netgear Nighthawk X6 (R8000)

Hvis du døjer med at du logger på tilfældige forbindelser i hjemmet med specifikke apparater, så er der gode chancer for at du har et uidentificerede interferensproblem. Disse problemer kan være frustrerende fordi de er forbigående, hvilket også gør dem besværlige at løse. Derfor er jeg stor fan af dual band, hvor du har mulighed for at koble på en anden frekvens end den som dit Acces point modtager forbindelsen fra. Hvis du prøver at køre nogle af dine enheder på forskellige frekvenser, så vil du lægge mærke til at dette interferensproblem forsvinder. Derfor bør du kun investere i et Acces Point som har dual band teknologi (som stort set alle nyere enheder har).

Den er designet til at hjælpe gamere med at undgå ’’lag’’

Hvis du går op i gaming og computerspil på nettet generelt, så kender du problemet med at ’’lag’’. Ved at hjælpe dig med at forøge hastigheden på dit netværk, så vil R8000 tillade dig at reducere eller fuldstændigt eliminere lag. Så burde det kunne afhjælpe problemet, også selvom du er langt væk fra din Wifi router.

NightHawks app er et kig værd

Deres app har et sejt navn, men den er også ret funktionel. Du kan tjekke din forbindelse og netværks konfiguration uden problemer, hvilket er fantastisk. Dette er en af de bedste funktioner kombineret med at du kan lave en hastighedstest. For de fleste af os, så ved vi ikke helt præcist hvad vores hastigheder er, når det kommer til WiFi, så det er rart at have en simpel måde at teste det på.

Justerbare antenner gør en kæmpe forskel, når du vil finpudse tingene

Den sidste ting som bør nævnes er at du selv kan tilpasse antennerne på dette Acces Point. De er hårdføre og lette at justere, hvilket giver dig rigtig fin mulighed for at justere dem præcist hen til den mest optimale position.

2.      AC1200 Dual Band WiFi forstærker fra Wavlink

Dette Acces Point behøver ikke nogen yderligere intruduktion, så lad os komme til sagen.

AC1200 Dual Band WiFi forstærker fra Wavlink acces point anmeldelse og test

Kan fordoble rækkehviden på netværket

Wavlink påstår at AC1200 Dual band kan fordoble rækkehviden på internettet, og det lyder lidt for godt til at det kan være sandt. Men ifølge flere tests, så har det vist at den faktisk sagtens kan fordoble rækkehviden på netværket, også selvom den har en lommestørrelse, også selvom der er noget i vejen. Dette er ret vigtigt, da der altid vil komme noget i vejen, som normalt vil reducere din rækkehvide på internettet.

Kan håndtere 2.4GHz og 5.0GHz frekvenserne

Det faktum, at den kan håndtere begge båndbredder, er virkeligt en fordel. Det er en stor fordel, at du har muligheden for at skifte imellem begge frekvenser, og det reducere også chancerne for at du oplever interferens. Derfor bør du altid vælge Dual Band, som betyder at du køre med dobbelt båndbredde.

Hurtig opsætning og LED lys på forsiden der guider dig

Mange folk beklager sig ofte over at de har svært ved at sætte deres Acces Point op og det er som regel kun af en enkelt årsag. Hvis du forsøger at sætte dem op for langt fra din router, så vil de nemlig ofte ikke fungere men du kan ikke se det nogen steder til at starte med. Hvis du vil have et tydeligt billede af hvad statussen er på forbindelsen, så kan de LED lys som er på forsiden hjælpe dig. Grønne og røde lys er ofte alt du skal bruge, for at sikre dig at alt er i orden.

Du kan også bruge netværkskabler til dette Acces Point

Det er en kæmpe fordel, at du også kan bruge netværkskabler med denne Acces Point. Det tillader dig nemlig at tilføje ethernet kabler (netværkskabler) i de forskellige rum i dit hjem, hvilket er en fantastisk mulighed hvis du har hjemmekontor og oplever for meget lag.

3.      Asus 3 i 1 Trådløs router – RT-N12

Dette stykke teknik, gør lige præcist det du forventer at en ASUS gør. Lad os kigge på hvad den kan gøre for dig.

Asus 3 i 1 Trådløs router – RT-N12 test og anmdelse af acces point

Automatisk båndbredde tildeling modvirker langsomt internet

Båndbredde tildeling er noget som ikke særligt meget tænker på, medmindre man virkeligt går op i teknik. Det betyder helt kort, at du kan flytte noget af din data i forskellige parallelle kanaler. Det er derfor at en motorvej har flere vejbaner, så man kan komme samme sted hen og undgå man kan køre ind i hinanden. Dette smarte sæt gør en masse af dette helt automatisk hvilket gør at du bør kunne opleve en forskel med det øjeblik du tager den i brug.

Understøtter op til 300 Mbit

300 Mbit svare til en guldmedalje når vi snakker WiFi hastigheder, så det er rart at se, at det er fuldt ud understøttede med dette Acces Point. Det er trods alt ikke særligt meget værd at have en WIFi forstærker, som ikke er hurtig nok til at håndtere høje internetforbindelser. Du burde ikke opleve problemer med at kunne følge med din download og upload hastighed med dette Acces Point.

Justerbare antenner, gør tingene langt letter når du vil justere dit setup

Antennerne som denne enhed har, er utroligt brugbare når det kommer til at fintune dit setup. Uanset hvor teknisk du er anlagt, så kan du ikke færdiggøre det perfekte setup, hvis du ikke kan justere antennerne efter dit eget behov. Ved at kunne dreje dem i enhver retning som du ønsker, så kan du opleve kæmpe forskellige i forbindelsen.

Du kan styre den med en software

Den sidste ting der bør nævnes om dette Acces Point er at du kan styre den med en software som du bør tage et nærmere kig på. Der er en masse muligheder som er mere avancerede, så du kan sikre at du har det perfekte setup. Det kan måske tage lidt tid at vænne dig til det, men hvis du ønsker et robust og solidt hjemmenetværk, så er det sådan du får dette.

Billigste priser

4.      TP-Link Wireless N300 2T2R Acces Point

TP-Link Wireless N300 2T2R Acces Point anmeldelse og test

Dette brand har været anerkendt i noget tid efterhånden og de har opnået at skabe nogle af de bedste tekniske apparater, så den her bør du kigge nærmere på.

Fungere op til 300 Mbit hvilket betyder at du ikke skal sætte farten ned

Fungere med op til 300 Mbit hastighed, hvilket er noget som tidligere var helt utroligt, men er begyndt at blive mere normalt. Så det er fantastisk at se dette apparat, ikke får dig til at sætte farten ned på dit internet.

Båndbreddehåndteringen er simpel og godt forklaret

Håndteringen af båndbredden er super let at implementere. Ved at flytte rundt på tingene på de forskellige kanaler, så kan du sætte farten op. Det tager ikke mere end 5 minutter at sætte op. Selvom du ikke er et teknisk geni eller interessere dig for den slags, så kan de automatiske muligheder gøre et fantastisk arbejde. Giv den et forsøg, du bliver ikke skuffet.

Kan forbinde med både 2.4GHz frekvensen og 5GHz

Det tyder ikke på at den kan håndtere 5GHz frekvensen og har derved ikke Dua band som nogle af de andre muligheder på listen. Men hvis du allerede nu ved at du kun skal bruge 2.4GHz WiFi, så bliver dette intet problem. Du skal bare beslutte dig for hvad du kan leve med og hvad du kan leve uden, så du ikke bliver skuffet.

En simpel måde at fordoble din indendørs rækkehvide på netværket

Indendørs rækkehviden kan blive fordoblet med dette Acces Point og det er virkeligt let at sætte op. Hvis du gerne vil have en WiFi forstærker, som kan fordoble din rækkehvide på netværket, uden at du skal bruge særligt lang tid på opsætningen, så får den en stor anbefaling.

Billigste priser

5.      TP-Link AC1750 Wireless Wi-Fi Acces Point – EAP245

TP-Link har virkeligt styr på deres produkter. Hvis du elsker teknik som fungerer og er super let at sætte op, selv for en nybegynder, så læs videre.

TP-Link AC1750 Wireless Wi-Fi Acces Point – EAP245 anmeldelse og test

Understøtter op til 450 Mbit hvilket er en imponerende hastighed

Du har nok lagt mærke til at det hurtigste Acces Point på listen kan håndtere hastigheder på maksimalt 300 Mbit, så derfor er denne ret interessant. TP-Link AC1750 tilbyder et trådløst Acces Point med op til 450 Mbit og det er et af de hurtigste 2.4GHz enheder på markedet. Hvis du skal have et stykke udstyr som kan bruges i mange år og stadig er up to date, så er dette produkt uden tvivl der du får mest for dine penge.

Seks interne antenner som dækker hele dit hjem

Disse antenner er smarte, fordi de er indbygget i selve enheden. I stedet for at du skal indstille alle de forskellige antenner selv, så gør dette apparat det hele for dig, da de dækker hele vejen rundt. For det første, så kan du være sikker på at du altid har den bedste signalmodtagelse. For det andet, så har du også et flot apparat stående, som ikke ligner noget der er løgn og behøver derfor ikke at blive gemt væk.

Den kommer med nem software som du selv kan sætte op

Softwaren er det som halter mest hos de fleste Acces Points, så det er positivt at det ikke er tilfædet med denne. Du kan derfor nemt logge på den og derved hurtigt finde ud af hvis der er problemer. Du kan bruge denne software til at diagnosticere fejl, som du normalt ville skulle tænde og slukke din router igen og igen, for at finde ud af.

Billigste priser

Hvorfor skal man bruge et Acces Point?

Du kan gøre brug af et Acces Point hvis du har problemer med at dække større områder med det trådløse netværk. Det er ideelt til store huse eller virksomheder, som ønsker at få WiFi i hele bygningen og ikke har placeret en router i nærheden som kan lave dette Wifi signal i stedet for at skulle have en ekstra router. Et Acces Point er også ideelt til dig, hvis du har mange brugere af netværket, da de fleste moderne Acces Points kan understøtte over 200 klienter.

Hvor mange Acces Points skal man bruge?

For mange Acces Points kan ende med at blive rigtig dårligt og kan også blive værre end hvis du har for lidt.

Det er ikke en særligt god ide, bare at sætte en masse Acces points op i blinde i alle værelser og lokaler, så her er det bedre at starte ud med en enkelt og se hvor godt du er dækket ind. Det afhænger naturligvis af hvad kravene er til netværket, hvad det skal bruges til og hvor stort areal dit WiFi skal dække.

Sådan skifter du internetsudbyder på under 5 minutter

  1. Vælg en af de bredbåndsudbydere i vores prissamligning nedenfor
  2. Søg din adresse frem, og se din hastighed og pris
  3. Udfyld dine oplysninger og hvis du allerede har internet på adressen, så vil din nye udbyder stå for at overdrage dit internet, så du ikke står med 2 internetforbindelser.
  4. Nu har du skiftet internetudbyder og skal blot vente på forsendelse af ny router og yderligere informationer fra din nye udbyder.