Anmeldelse af Fullrate

anmeldelse af fullrate

4 ud af 5 stjerner med over 17.000 anmeldelser på Trustpilot

Fullrate ligger i toppen iblandt sine konkurrenter indenfor samme branche med deres flotte Trustpilot anmeldelser. De har generelt fået meget ros for deres produkter og kundeservice og der er ingen tvivl om at der er en tydelig overvægt af tilfredse kunder imellem alle deres anmeldelser. De har anmeldelser helt tilbage fra dengang de startede og hele vejen igennem har de endeligt fået mange positive tilkendegivelser og generelt glade kunder.

Fullrate pris og tilbud på internet

Vi opdatere dagligt fullrates pris på internet, så du altid kan se deres aktuelle tilbud på internet. Deres priser skifter løbende, men er altid blandt de laveste priser og fullrate er også dem med de billigste tilbud.

Find det bedste og billigste bredbånd

Fordele

  • Mulighed for samlerabat hvis du samler mobil og bredbånd
  • Du kan få bredbånd i stort set hele Danmark
  • God hjemmeside, hvor du kan skrive din adresse ind og se hvilken hastighed og pris du kan få
  • Fullrate har ingen oprettelsesgebyr ved næsten alle tilbud
  • Fullrate tilbyder dig den gode service, at du kan blive ringet op fra en medarbejder, hvis du har brug for hjælp til spørgsmål eller informationer.

Ulemper

  • Forsendelse af en router fra Fullrate koster et mindre gebyr på 99 kroner
  • Der er 6 måneders binding på deres bredbånd


Hvorfor vælge Fullrate?

Du skal vælge Fullrate hvis du vil have en hurtig og stabil bredbåndsforbindelse og måske også gerne vil samle dine telefonabonnementer hos én udbyder og derved opnå samlerabat. Fullrate har nogle af de laveste priser på markedet og stort set uanset hvor du bor i landet, så har du adgang til bredbånd igennem fullrate. Du kan også få internethastigheder fra 25 Mbit og helt op til 1000 Mbit afhængig af om du skal have bredbånd igennem Kobbernettet eller igennem fibernettet.

Tjek din adresse og se aktuelle tilbud fra Fullrate - klik her

Om Fullrate

Hos Fullrate så tilbyder de 5 forskellige abonnementstyper. Her kan du få hastigheder fra 25 Mbit og helt op til 1000 Mbit i downnload afhængig af hvilken teknologi du ønsker at bruge. Prisen varierer kun fra 249 kroner om måneden og til 399 kroner om måneden.

Fullrates mindste pakker som ligger på 25 Mbit som praktisk talt er rigeligt til de fleste hustande som ikke har det helt store forbrug af internet i hjemmet. Denne forbindelse passer fint hvis du blot bruger dit internet til at surfe på nettet, tjekke nyheder og streame film af normal kvalitet på eksempelvis Netflix eller Viaplay. Dog bør der ikke være alt for mange brugere på afgangen, da hastigheden falder en del hvis der er mere end 1 bruger på ad gangen.

Hvis du vælger Fullrates næste internetforbindelse på 50 Mbit bredbånd som næsten koster det samme som den mindste pakke, så kan hele den lille familie være på nettet ad gangen. Her kan du både streame film og serier i høj kvalitet mens andre i husstanden også kan på nettet, uden at det påvirker hastigheden på internettet særligt meget. Men hvis der er flere i hjemmet der spiller tunge computerspil eller der er mere end 4 brugere på nettet ad gangen, så bør du gå op til en hurtigere hastighed.

Fullrates tredje tilbud med bredbånd er deres 100 Mbit bredbåndsforbindelse som er en utrolig hurtig internetforbindelse, som er velegnede til familier som har et stort forbrug af internet. Med denne hastighed kan du spille tunge spil online og der kan være op til 5-6 bruger på nettet af gangen uden at man mærker en nedgang i internethastigheden.

De to dyreste bredbåndspakker hos Fullrate er deres fibernet abonnementer som er på henholdsvis 500 Mbit i download og 1000 Mbit i download. Disse hastigheder til de husstande som har et stort behov for ekstremt hurtigt internet eller til virksomheder som har et stort antal af brugere online på samme tid.

Med alle disse internetabonnementer vil du få tilsendt en af de nyeste routere på markedet, som giver dig mulighed for optimalt wifi i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Hos Fullrate koster forsendelse af din router 99 kroner i en engangsbetaling og i tilfælde af at der er nogle tekniske udfordringer i dit hjem, så kan du også få et teknikker besøg som koster 699 kroner, som sætter dit internet til.

Fullrates historie

Fullrate startede op i 2005, hvor de startede op med kun at forhandle bredbånd med deres 256 Kbit hastighed som dengang var noget af det hurtigste internet som man kunne få.

I 2006 begyndte Fullrate at udbyde IP telefoni over bredbåndet, som de også var blandt de første i landet til at gøre.

2008 var året hvor de blev opkøbt af TDC, hvor de efterfølgende begynde at forhandle Mobile bredbånd, mobiltelefon og TV som en del af deres abonnementer.

I 2011 lancerede de Tv på bredbånd og det blev også året hvor mobiltelefonen blev lancerede hos fullrate. Her blev Fullrate en televirksomhed som kunne tilbyde alt lige fra TV, mobiltelefoni og bredbånd.

I 2013 lavede M1 og Fullrate en fusion og blev til en endnu stærkere lavprisudbyder indenfor telefoni og bredbånd og det nye selskab kom til at forsætte med at hedde Fullrate.

Nu er der i dag over 300.000 kunder fordelt ud på deres portefølje af abonnementer lige fra mobiltelefoni til bredbånd og tv.