VPN TEST: Den bedste VPN i 2024

Der er mange årsager til at investere i en VPN-tjeneste. Når du bruger en VPN-forbindelse, så kan du nemlig surfe anonymt og sikkert rundt på nettet. Men hvilken VPN er den bedste VPN? Vi har fundet nogle af de mest populære VPN-forbindelser, som mange danskere bruger.

Hvad er VPN?

VPN står for Virtual Private Network og er en tjeneste, der lader dig få adgang på internettet sikkert og privat med at kryptere din forbindelse, ved at sende din forbindelse igennem en server og derved skjule din adfærd på internettet, uanset om man er en virksomhed, stat, kriminel eller almindelige privatperson, når du er online.

Med en VPN-forbindelse kan du:

Vise geografisk blokeret indhold – Så kan du få adgang til Amerikansk Netflix, se udenlandske streamingtjenester eller se dansk DR og Viaplay i udlandet.

Skjule din IP-adresse – Så vil du kunne surfe rundt på internettet uden at frygte at dine personlige og personfølsomme data bliver misbrugt, eller stjålet.

Med vores VPN test har vi udvalgt de mest populære VPN udbydere og der er ingen tvivl om at der er stor forskel på dem hver især, både pris, hvor godt du er beskyttet online og hvor hurtige de er.

Her er vores bud på de bedste VPN tjenester hvor du får de bedste løsninger for dine penge.

De bedste VPN tjenester (2024)

Vi har samlet de bedste VPN tjenester og giver dig et overblik over hvilke du med fordel kan vælge.

1. ExpressVPN

Bedste VPN ✅

85 KR.

44 KR.

expressVPN gratis VPN

Fordele:

Prøv 30 dage Gratis

 • Få 3 måneder helt gratis med et 12 måneders abonnement. ✅
 • Højeste score på trustpilot med 4,8 ud af 5 ✅
 • Lynhurtige servere ✅
 • Den bedste VPN til streaming ✅

Ulemper:

 • En smule dyr, men uden tvivl pengene værd.

ExpressVPN har længe været kendt som en af de bedste VPN udbydere og mest anerkendte og det er der også god grund til. De har nok de hurtigste servere på markedet, mens deres sikkerhed er fuldstændig i top, uanset om du skal streame film i den højeste opløsning eller blot skal se videoer på youtube. De forbedre konstant deres produkt så du som kunde har det bedste af det bedste hele tiden.

Noget af det som er bedst ved ExpressVPN er at du kan bruge det på stort set alle dine enheder, da det kan bruges på Mac, Windows, Linux, men også iOS og Android og endda BlackBerry.

ExpressVPN har den mest brugervenlige app vi nogensinde har set, og kan bruges til alt fra Disney+, til Amerikansk Netflix, Hulu og stort set alle andre streaming tjenester.

De kan alt dette, uden at de har ofret noget på deres ydeevne, da de har en af de hurtigste VPN løsninger derude, og med deres 24/7 kundeservice så ligger de uden tvivl i toppen iblandt deres konkurrenter.

Deres pris er en smule højere end de andre VPN tjenester derude, men du vil ikke fortryde det. Du kan købe et 12 måneders abonnement for cirka 44 kroner, og så får du yderligere 3 måneder helt gratis med i dit køb.

Prøv gratis i 30 dage

2. NordVPN

En af de mest populære VPN tjenester

78 KR.

21 KR.

NordVPN gratis VPN

Fordele:

 • Understøtter op til 6 enheder ✅
 • Stærk ydeevne ✅
 • Simpel brugerflade til både computer og mobil ✅

Ulemper:

 • Uklar logpolitik

NordVPN har over 5000 servere og mere end 60 lokationer rundt omkring i verden. Den kan understøtte op imod 6 enheder på én gang og dataen får en 2048-bit kryptering. Funktioner som DNS leak beskyttelse, killswitch, dedikeret IP adresse og giver dig mulighed for at kunne betale med kryptovaluta er også værd at nævne.

Selv når det kommer til den vigtigste del, ydeevnen, så er NordVPN stærk. Ulempen er at deres privatlivs politik er en smule uklar omkring hvordan de logger. De udmelder dog at de har en politik omkring ingen logs.

Du kan både bruge NordVPN som VPN til Netflix, til at se TV2 play i udlandet og andre streaming tjenester, hvilket betyder at det er en af Danmarks mest populære VPN services.

De har 3 prisklasser, afhængig af om du køber 1, 12 eller 36 måneder.

3. Ivacy VPN

Billigste VPN på markedet

67 KR

6 Kr.

vpn ivacy vpn

Fordele:

 • Virker på 5 enheder ad gangen ✅
 • Solid ydeevne ✅
 • Understøtter torrents ✅
 • Over 1000+ servere ✅

Ulemper:

 • Kun engelsk Support

Unik Rabatkode med 20% i rabat: ”mitbredbaand” ✅

Ivacy er en af de billigste VPN tjenester på markedet når man tegner en længere aftale, som man som oftest gør når man har fundet ud af alle fordelene ved at bruge VPN.

Ivacy VPN er også en af de VPN tjenester med de hurtigste forbindelser som er blevet kåret af proprivacy.com, hvilket er ganske imponerende da de har sammenlignet iblandt nogle af de største VPN tjenester. På trods af deres lave pris hvis man vælger en længere aftale, så giver de stadig ubegrænset trafik, 5 forbindelser ad gangen og ingen logs.

Med Ivacy kan få adgang til Disney+, Amazon Prime, Hulu, BBC iPlayer, Amerikansk Netflix samt meget, meget mere. Der er massere af muligheder med Ivacy, og da de ingen logfiler har, så kan du gøre det hele helt sikkert og fuldstændig anonymt.

Hvis du går meget op i prisen, så er Ivacy VPN klart en af de VPN tjenester som giver dig den laveste pris ved en længere aftale, helt ned til kun 8 kroner om måneden. Og med vores rabatkode som giver dig 20% rabat, så er prisen kun 6 kroner om måneden ved en længere aftale.

Derudover så giver de også 30 dagens pengene retur garanti, hvis VPN tjenesten ikke fungere som ønsket, så du er sikker på at kunne få pengene tilbage. Du kan få alt dette for 6 kroner med vores unikke rabatkode, hvis du tegner en lang aftale. Hvis du bare vil betale fra måned til måned, så er prisen 67 kr. om måneden.

Unik Rabatkode med 20% i rabat: ”mitbredbaand” ✅ (Rabatkoden gælder kun ved deres længste aftale)

30 dages Pengene retur garanti

Prøv NordVPN Gratis i 30 dage

4. CyperGhost

76 KR.

21 KR.

cyberghost VPN gratis

Fordele:

 • Perfekt til både førstegangsbrugere og mere erfarne ✅
 • Solid ydeevne ✅
 • Understøtter torrents ✅

Ulemper:

 • Brugerfladen kræver lidt arbejde

CyperGhost har mange forskellige funktioner, så det er ikke underligt at de håndtere mere end 10 millioner brugere. De understøtter Microsofts og Appels styresystemer, men også iOS og Android. Brugerfladen er ikke den bedste der findes og kunne godt kræve lidt ekstra arbejde, men disse ulemper bliver let overskygget af deres fede funktioner som denne VPN tilbyder.

En funktion som særligt skiller sig ud, er muligheden for at slukke VPN når speficikke apps bliver åbnet.

Torrent brugere vil også være glade for at høre at denne service understøtter dem på de fleste af deres servere.

Til dig der gerne vil købe, så har de en 45 dages tilfredsheds garanti eller pengene tilbage.

Prøv CyperGhost i 45 dage, og er du ikke tilfreds kan du få pengene tilbage ✅

5.      IPVanish

Pris 42 kroner – Normalpris 65 kroner

ipvanish VPN gratis vpn

Fordele:

 • Avancerede funktioner ✅
 • Solid ydeevne ✅
 • Understøtter torrents ✅

Ulemper:

 • Brugerfladen kræver lidt arbejde

IPVanish er en kvalitets VPN-service.

Virksomheden reklamerer med at have verdens hurtigste VPN. De har over 40.000 delte IP adresser, næsten tusinde VPN servere, som er spredt ud over 60 lande, ubegrænset trafik, 5 forbindelser og ingen logs.

Hvis du går meget op i prisen, så bør du nok kigge et andet sted, men hvis du ikke gør, så er IPVanish en seriøs udbyder med hurtig hastighed og en masse lokationer af vælge fra.

Det er ikke det billigste produkt derude, men med den service, så får du hvad du betaler for og der er en syv dages pengene tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds. Du kan vælge deres pakker med enten 1, 3 eller 12 måneder.

Besøg IP Vanish - Klik her

7 dages gratis fortrydelsesret

6.      VyprVPN

Pris: 32 kroner – Normalpris 65 kroner

VyprVPN anmeldelse

Fordele:

 • Høj ydeevne ✅
 • Konkurrencedygtig pris ✅
 • Let brugerflade ✅

Ulemper:

 • Den månedlige betalingsplan er lidt dyr.

VyprVPN ser ud til at skille sig lidt ud fra mængden, med deres ubegrænsede dataforbrug.

Servicen har base i Schweiz, hvilket betyder at de kan drage fordel af landets avancerede privatlivslove. Der er mere end 70 servere lokaliseret rundt omkring i verden, og kommer med en masse fede funktioner såsom automatisk forbindelse eller killswitch.

Deres brugerflade er meget let, særligt deres Windows mulighed, og deres service inkludere VyprDNS  og kamæleon protocol som giver ekstra sikkerhed  

Der er ingen ’’pengene tilbage garanti’’, men der er en gratis testperiode på 3 dage. Når det kommer til deres abonnement, så kan du vælge mellem enten en månedlige betaling eller en årlig plan, som enten kan være basis eller premium planen.

Er det lovligt at bruge VPN?

ja, VPN er 100% lovligt

Alle overstående VPN-tjenester er fuldstændig lovelige at bruge, og siden 2018 har Forbruger Europa, som er finansieret af ”Den Europæiske Union” og er under ”Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen” meldt ud at det er et lovkrav at virksomheder ikke må have forskellige vilkår til de europæiske forbrugere, når de skal handle på internettet.

Det betyder at du som en forbruger, ikke gør noget som helst ulovligt ved f.eks. at tilmelde dig en streamingtjeneste i udlandet, hvis den er billigere i udlandet end den f.eks. er i Danmark.

Du bør dog altid læse købsbetingelserne igennem, da streamingtjenesterne gerne må blokere ens adgang hvis deres vilkår og betingelser ikke bliver overholdt. Men ved at bruge en VPN-forbindelse så kan du altså være helt rolig over at det er lovligt at gøre brug af. Du kan også overveje en vpn router for sikkerhed på alle hjemmets enheder.

Hvordan virker VPN?

Sådan fungerer VPN for dig som bruger. Du starter med den VPN-forbindelse som du har valgt. Denne software kryptere din data, selv inden at din internetudbyder gør det. Denne data kommer hen til din VPN og fra VPN serveren til din online destination, hvor du får krypteret alt lige fra din netbank til hvis du ser film på nettet, til søgemaskinen på google. Denne online destination ser din data, som kommer fra VPN serveren og ser derfor kun din VPN’s placering og ikke fra din computer og din egen lokation.

Internettet er en samling af servere som er ansvarlig for at lagre hjemmesider og vise dem til alle som gerne vil besøge dem. Disse servere taler med hinanden hele tiden, og det inkludere også at dele din data med hinanden, så du kan besøge de forskellige hjemmesider. Det er fint når du gerne vil surfe på nettet, men det er ikke særligt privat.

Hvis det bare er en sjov hjemmeside du besøger, så er det lige meget og du skal ikke bekymre dig. Så betyder det ikke noget, hvis nogen ser din data. Men hvis det i forbindelse til din netbank, virksomhedsmail eller lignende, så er det en smule mere følsomme oplysninger, og derfor også en anden historie.

Når du bruger VPN, så er din data krypteret (fordi du bruger deres app) og er krypteret fra din internetudbyder til VPN serveren. VPN serveren er en tredjepart, som forbinder til internettet på dine vegne. Dette løser privat og sikkerhedsproblemet for os på flere forskellige måder:

 • Hjemmesiderne ser VPN serveren som trafikkilden og derfor ikke dig.
 • Ingen kan (særlig let) identificere dig eller din computer som kilden af data eller hvad du laver online (hvilke hjemmesider du besøger eller hvilken data du sender osv.)
 • Din data er krypteret, så selvom nogen ser hvad du sender, så ser de kun den krypterede information og ikke den rå data.

Så som du nok kan forstille dig, så er sådan et scenarie langt mere sikkert end at forbinde til internettet på den traditionelle måde. Men hvor sikkert er det?

Hvor sikkert er det?

VPN sikkerhed har skabt meget debat iblandt de IT professionelle og andre i industrien. Men der er ikke to services der er identiske i deres løsninger eller sikkerhed. Der er to faktorer der spiller ind:

 • De begræsninger der er af typen på VPN teknologi som bliver brugt af udbyderen.
 •  Juridiske og politiske begrænsninger, der påvirker hvad der kan blive gjort med teknologien. Lovene i det land hvor serveren og virksomheden udbyder sin VPN er placeret og i virksomhedens egen politikker som påvirker hvordan de implementere teknologien i deres service.

Er jeg fuldstændig anonym online?

Med et ord, nej. Men i hvilket omgang du er anonym, er stadig imponerende.

Uden VPN så er din forbindelse fuldstændig åben og en person med de rette værktøjer, kan derfor se din data. Når du bruger VPN så løser du mange problemer med at kryptere din forbindelse, så det ligner at det er serveren selv der laver forbindelsen og ikke dig.

Derfor bør du ikke bruge gratis VPN-forbindelse

Hvis man driver en god VPN service, så koster det som regel en masse penge, robuste servere, dataoverførsler, infrastruktur, ansatte osv. Hvis servicen som tilbydes, er gratis VPN, så overvej hvilke kompromiser der er blevet lavet. Logger de aktiviteterne af deres egne grunde? Viser de deres egne reklamer? Bliver din data solgt til en tredjepart?

At betale for VPN-forbindelse er ikke en kæmpe investering. Vi har testet nogle fantastiske løsninger som koster helt ned til 20 kroner om måneden, og nogle af de bedste koster kun omkring 40 kroner om måneden, som de fleste gerne vil betale for at være 100% sikker på nettet.

Hvor meget koster VPN?

Den gennemsnitlige VPN koster mellem 20 og 40 kroner om måneden, hvilet fortæller meget om hvilken slags udgift det rent faktisk er. VPN som koster mere end 60 kroner om måneden er ikke normalt og der er ikke nogen særlig god grund til at købe dem, da der findes billigere løsninger derude som fungere fremragende.

De fleste services giver en stor rabat, hvis du vælger at abonnere i et år eller to år, i stedet for at forny abonnementet hver måned. Ofte kan du få helt op imod 50 % i rabat ved at gøre det på den måde.

Kan jeg bruge VPN til at se Netflix?

Ja. Men som med de fleste ting her på listen, så kommer det an på den specifikke VPN som du bruger.

Problemet med Netflix generelt er at selvom det er tilgængeligt i 130 lande, så er alle film og serier ikke fordelt lige i de forskellige lande.

Grundet komplicerede licenser og aftaler, som blev lavet inden Netflix rullede ud internationalt, så har mange serier og film selv rettighederne bevaret, hvilket modvirker at Netflix kan få lov at vise disse film og serier på deres platform.

Det er komplicerede juridiske ting, men VPN kan hjælpe dig.

På den måde, så blokere Netflix noget af deres indhold i forskellige dele af verden, baseret på deres lokations filtre. Det betyder at hvis du er i et land som har begrænset adgang, så har du begrænset adgang.

VPN kan let ordne det problem. Eftersom du vælger serveren som du forbinder dig op med, så er alt du skal gøre for at få adgang til disse film og serier, at forbinde til en server i det land hvor de er tilgængelige. Det er alt. Der findes endda tjenster der har dedikerede servere til deres Netflix VPN kunder.

Vi anbefaler at du bruger ExpressVPN til at streame Amerikansk Netflix

Fungere det med Android og iOS?

Igen, så er svaret ja.

Mange af de bedste VPN services derude lader dig også downloade mobile apps til enten Android eller iOS.

Når det er sagt, så vær påpasselig hvis du bliver fristet af nogle af de gratis VPN apps til enten Android eller iOS. Der er lavet undersøgelser af mere end 280 gratis Android apps som bruger Android VPN. Undersøgelsen viste nemlig at 84 % af dem lækkede brugernes trafik og 75 % af dem bruger sporings biblioteker og derved gemmer brugernes data.

Fungere det på Smart TV?

Dit smart tv er stadig noget som kræver en live internet adgang og her kan en VPN hjælpe dig med at holde disse streaming muligheder private, så kun dig og servicen selv ved hvad du ser.

Der er to måder hvor du kan få VPN forbindelse på dit smart TV:

 • Hvis du selv konfigurerer det på apparatet.
 • Hvis du konfigurerer det direkte på routeren, som på den måde beskytter hele dit hjemmeinternet og alt der er forbundet derpå til det (det kommer vi ind på i næste afsnit).

Lad os fokusere på den første mulighed her. Mange kvalitets VPN services giver dig muligheden for at konfigurere dem direkte på dit smart TV. Ofte kan du få en app til Android TV og med detaljeret instruktioner.

Hvordan installerer jeg VPN på min router?

At installere VPN på din router derhjemme, er den bedste måde at sikre at alt der er forbundet til routeren, er sikret igennem VPN-forbindelsen. I det scenarie, så skal du ikke længere installere forskellige apps på dine mobile apparater, bærbare computere, smart TV’s og alt andet der har en internetadgang.

For det første, så skal du sikre at din router er kompatibel med VPN. Dette kan blive gjort på hjemmeside for producenten af routeren. Ofte så er de fleste nyere routere kompatible med VPN.

Installationen er simpel og involvere blot at du logger ind på din router og derefter udfylder nogle standardformler. Intet du ikke selv kan gøre.

Grunde til at bruge VPN

Der er mange gode grunde til at bruge en VPN-forbindelse:

 • Stor Guide: Få Netflix til kun 17 kroner
 • De krypterer din aktivitet på nettet.
 • De skjuler din aktivitet fra alle som måske kunne være interesserede i det.
 • De skjuler din lokation, som giver dig adgang til geografiske blokerede indhold (som eksempelvis Netflix og andre sider).
 • Gør dig mere anonym på nettet.
 • Hjælper med at holde din forbindelse beskyttet når du bruger et offentligt WiFI hotspot.

Generelt så er det fornuftigt at bruge VPN hvis din internetsikkerhed og anonymitet er vigtig for dig.

Så er de 20-40 kroner om måneden en lille pris at betale for alt det.

Ulemper ved at bruge VPN

Så forudsigeligt som det måske lyder, så kan vi virkeligt ikke se nogen god grund til ikke at bruge en VPN service, hvis du tager din online sikkerhed og privatliv seriøst.

VPN er utroligt brugbart som et ekstra lag sikkerhed udover SSL protokoller på hjemmesider, gode antivirusprogrammer, ikke downloade tvivlsom software, ikke dele for meget privat information på de sociale medier osv.

Der er ikke mange ulemper ved dem. Måske en enkelt ting, som er at din forbindelse bliver lidt langsommere. Du skal trods alt have din router kørt igennem en ekstra server. Men med en god VPN så vil dette ikke ske.

Klik her for at se vores bedste VPN ifølge vores test

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er VPN?

VPN står for ”Virtuel Private Network” og er en tjeneste som lader dig gå på internettet anonymt og sikkert grundet din forbindelse bliver krypteret.

Hvad kan du bruge VPN til?

Du kan bruge VPN til at forblive fuldstændig anonym på internettet, hvor man kan blive bedre beskyttet imod hackere, men du kan også tilgå geografisk blokerede indhold såsom streamingtjenester og lignende.

Hvad koster VPN?

Det er meget forskelligt hvilke pris en VPN-tjeneste har, men priserne kan svinge imellem 5 kroner om måneden og op til 100 kroner afhængig af kvalitet og krav til den VPN man skal bruge.

Er VPN lovligt?

VPN er 100% lovligt at bruge. Du kan derfor trygt beskytte dine data med VPN såfremt du bruger den til lovlige formål og blot ønsker en sikker forbindelse.