Anmeldelse af CyperGhost

Vores score 9.5 ud af 10

cyberghost VPN gratis

CyperGhost er en sikker VPN med fantastiske privatlivsfunktioner, ingen logs og et perfekt valg til alle der streamer.

Det kan vi lide:

 • Hurtig download hastighed – 60 Mbit hastighed som et globalt gennemsnit
 • Let at få adgang til Netflix og andre populære streaming sider
 • Optimeret servere til torrents og andre P2P services
 • Let at opsætte på de mest populære enheder
 • Forbind dig sikkert i op til 90 lande

Den bedste pris: 18 kroner om måneden

Særlige tilbud: Spar 79 % på en 36 måneders aftale

Tilfredshedsgaranti i 45 dage – Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Kundeservice 24/7 live chat kundeservic

CyperGhost er en logfri VPN som tilbyder nogle fremragende hastigheder og en masse stærke privatlivsfunktioner. Der er hurtig adgang til Netflix og andre streaming sider på servere som er optimeret til HD videoer og en let og brugervenlig app.

Til dem der går op i privatlivet, så er CyperGhost en af de bedste udbydere derude. Ingen online aktivitet bliver logged og der bliver kun holdt øje med antallet af folk som er forbundet til de forskellige servere, for at sikre en høj ydeevne. Et af de bedste muligheder, hvis du skal bruge en sikker VPN.

Priser og tilbud

CyperGhost har flere forskellige priser og tilbud, som inkludere de samme funktioner, men du får en billigere månedlig pris, jo flere måneder du abonnere af gangen.

CyberGhost Rabatkode

Spar 77 % idag
Deal

En enkelt måned koster 12.99 (85 kroner)

CyperGhost tilbyder en prisreduktion på 46 % hvis du vælger deres 1 års aftale, hvor du kan få 1 år til 5.99 $ (39 kroner) om måneden.

2 år koster 3.69$ (24 kroner) om måneden

3 år koster kun 2,75$ (18 kroner) om måneden og giver dig en besparelse på 79 % kroner.

CyperGhost tilbyder både 45 dages tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage, men de giver også 1 gratis prøvedag (eller 7 dage til mobilenheder). De 45 dages tilfredshedsgaranti er en af de længste vi har set, men det gælder kun abonnenter som køber 6 måneder eller mere. 1 måneds abonnenterne har kun 14 dages tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

Der er ingen skjulte gebyrer eller begrænsninger. Dit kreditkort vil blive trukket når du opretter din konto, men tilbagebetalingerne bliver først lavet efter mellem 5 og 10 arbejdsdage.

Den gratis prøvedag giver dig en fuld VPN-oplevelse med ingen personlige eller betalingsoplysninger som skal oplyses. Du vil få en pop op som vil minde dig om hvor lang tid du har tilbage af din prøvetid, hver gang du bruger servicen.

Betalingsmuligheder

CyperGhost acceptere en bred vifte af betalingsmuligheder som inkluderer alt lige fra kreditkort, paypal, Bitcoin og lignende.

Hurtigt og pålideligt

CyperGhost er ikke den hurtigste VPN vi har testet, men det er uden tvivl lige bagefter de bedste udbydere, særligt når det kommer til ydeevnen af de lokale servere. Hvis du bor i nærheden af Amsterdam, Frankfurt, London eller Singapore og leder efter at forbinde relativt lokalt, så er CyperGhost en fantastisk mulighed, da mange VPN muligheder kun har servere i USA, Asien og lignende områder som er langt væk fra Danmark. Med CyperGhost kan du nemlig få hurtig upload og download hastigheder. På tværs af deres lokale netværk, så har de stadig en utrolig god ydeevne. De lokale upload hastigheder er typisk omkring 164 Mbit eller mere, hvilket gør det til et fantastisk alternativ til P2P brugere som ofte døjer med en langsom ydeevne som nogle af de gratis VPN-løsninger tilbyder. Gamere bør tjekke deres lokationer, eftersom der kan være en smule forsinkelse på nogle servere.

CyperGhost ydeevne

CyperGhost tilbyder nogle meget hurtige download hastigheder på de lokale forbindelser, som når helt op op fantastiske 258 Mbit i Singapore, mens andre hotspots har i gennemsnit 164 Mbit. Hvis du forbinder dig til en af serverne fra USA fra Danmark, så kan du forvente at få op imod 59 Mbit, hvilket er mere end nok til at streame HD film. Ydeevnen afhænger meget af hvor lang en distance forbindelsen skal være over, så jo længere væk, jo langsommere vil den være.

Deres latency (forsinkelse) er relativt variabel, så til de hardcore gamere, så vil vi anbefale i skal tænke over hvilken server du vil bruge. Du bør vælge en af de servere der nærmest dig.

CyperGhost forbinder på hurtige 9 sekunder i gennemsnit og performer virkeligt pålideligt. Vi har oplevet meget få drops i forbindelsen, så du bør ikke have problemer, hvis du altså har en stabil internetforbindelse.

Funktioner

Server lokationer:

 • 90 lande
 • 150 byer
 • 6000 ip-adresser / servere

CyperGhost tilbyder et stort netværk med en masse forskellige servermuligheder på populære lokationer. Med 60 lande at vælge iblandt, så bør du ikke have problemer med at finde den rette server, som passer til dine behov. Men der er stadig udbydere derude som tilbyder endnu flere servere, men for de flestes behov, så er dette rigeligt.

Browsere og enheder

 • Windows
 • Mac
 • iOS
 • Android
 • Linux
 • Router

CyperGhost tilbyder de almindelige apps til de store platforme som inkluderer Microsoft Windows, MacOS, iOS og Android. Der findes også nogle konfigurerbare routere med deres VPN installeret på dem, som er fremragende til dem som leder efter en let og fuldstændig sikkerhed.

På CyperGhost’s hjemmeside, så kan du også finde en masse manuelle opsætningsguides til de platforme som mangler specifikke apps, såsom Linux. Derudover så er der også en ’’ trin for trin guide’’ til hvordan du manuelt sætter din eksisterende router op med softwaren, så du let kan sætte din egen router op med VPN.

Browser forlængelser

CyperGhost tilbyder også proxy forlængelser til Google Chrome og Mozilla Firefox, som er lette at downloade og tilføje til din browser. Men det er til gengæld en gratis service og ikke en del af deres Premium abonnementer, som også betyder at du kun kan vælge imellem 4 lande.

Men de er ikke helt VPN forlængelser, eftersom de ikke kryptere din data, eller tilbyder de samme funktioner som du får i deres app, så sørg for at brug dem i forlængelse af den rigtige VPN.

Spillekonsoller og streaming enheder

 • AppleTV
 • Amazon Fire TV
 • Chromecast
 • Nintendo
 • Playstation
 • Xbox

Du kan bruge CyperGhost på de fleste spillekonsoller og streaming apparater ved at forbinde dem til en opsat router. Du kan også koble dig på en VPN forbindelse fra andre enheder som bruger CyperGhosts app, såsom en bærbar eller smartphone. Den sidste udgivelse de har lavet af deres app fungere til Amazon Fire TV.

Streaming og Torrent

CyperGhost er vores top valg, når man gerne vil have hurtig og let adgang til vores populære streaming sider. Hvis du gerne vil se Netflix, så bliver det utroligt simpelt med dedikerede servere som forbinder dig til den bedste serverplacering. I alle vores tests, så har vi endnu ikke oplevet nogle problemer med Netflix overhoved.

Det er også et fantastisk valg til dem som bruger torrents, takket være deres dedikerede P2P servere. Der er dog nogle restriktioner, såsom eksempelvis at du kun kan få lov at gøre det på Windows og MacOS enheder, og du kan ikke bruge torrents på servere i USA og Australien. 

Kryptering og sikkerhed

CyperGhost er et fantastisk valg til at sikre dit privatliv. Deres app er koblet op på OpenVPN som er den mest sikre protokol, med muligheden for at forbinde til de mere sikre forbindelser.

De har også en integreret VPN Killswitch, som er en nødvendig funktion som modvirker at din egen IP-adresse bliver frigivet, hvis VPN-forbindelsen pludseligt bliver afbrudt. Deres App tvinger alt din internettrafik til at bliver kørt igennem CyperGhosts egen logfri DNS servere, så du kan være sikker på at din egen IP adresse ikke bliver udsat.

Let at bruge

CyperGhost tilbyder en masse moderne apps som passer ethvert behov, med dedikerede servere til streaming eller torrents. Du kan sætte en stjerne ved din fortrukne servere og let tilgå dem under dine ’’Favoritter’’.

Deres menu er virkeligt simpel at navigere på og det inkludere brugbar information til begyndere. Under ’’connection’’ kan du vælge din VPN protokol og vælge imellem TCP og UPD og tænde for beskytelsen hvis din forbindelse pludselig skulle blive usikker.

Deres browsere forlængelser til Chrome og Firefox er gode tilføjelser, også selvom de begrænser dine muligheder for at vælge servere selv, og blot forbinder dig igennem en simpel proxy server.

Deres mobile apps er utroligt simple og vi syntes de både er lette at bruge og har en fantastisk værdi for pengene.

Sådan kommer du i gang

Selv hvis du er en fuldstændig VPN-nybegynder, så er det meget simpelt at installere CyperGhost og tager kun et par minutter fra køb til at blive forbundet. Der er en opsætningsguide på deres hjemmeside til de fleste platforme, som både er brugervenlige og lette at følge.

Processen er meget let, da du installere den software fra hjemmesiden du skal bruge og følger de beskeder du får når du henter det. Det er meget ligefrem at følge, men hvis du har brug for ekstra hjælp, så har de også nogle opsætningsguides som kan sikre dig at du er på rette vej.

Kundeservice

CyperGhost imponere os med deres bruger-fokuserede attitude når det kommer til kundeservice og support. De har 24/7 live support, med ansatte som svarer hurtigt og altid er hjælpsomme, og løser som regel problemerne indenfor få minutter. Du får også en e-mail opsummering af dine spørgsmål, så du kan vende tilbage til samtalerne, hvis du får brug for det.

Konklusion

Det kan vi lide:

 • Yderst imponerende ydeevne, hurtig og pålidelige hasstighedre på 258 Mbit
 • Glimrende valg til streaming, som inkludere adgang til Netflix
 • Let at bruge og hurtigt at sætte op, selv for nybegyndere.
 • En meget striks logfri politik


Det vi mindre kan lide:

 • Torrents er ikke tilgængelige fra USA og australske servere
 • Deres netværk af servere kunne godt være større

CyperGhost er en af vores top anbefalinger med de bedste privatlivs funktioner og fantastiske hastigheder på de lokale forbindelser. Vælg en af de længere aftaler hos dem, og så har du også en lav pris, særligt taget i betragtning af alle de funktioner de tilbyder.

Adgang til Netflix er simpelt, med dedikerede streaming servere og en ny app til Amazon Fire TV som en bonus til streaming fans.

De har en ’’ingen log politik’’ som gør CyperGhost til et glimrende valg når det kommer til privatliv.

Se de aktuelle tilbud hos CyperGhost ved at klikke her.

Spar 77 % idag
Deal