Disney Plus Danmark 2024

Disney+ er en længe ventede nyhed for mange Disneyfans som har glædet sig til denne nye streamingtjeneste. Disney Plus er hermed lanceret.

Disney+ har været længe undervejs med deres nye streamingtjeneste, som samler alle film og serier som høre under Disney, og de vil tage kampen op imod Netflix, som er deres største konkurrent.

Disney Plus er nu lanceret i Danmark, hvilket mange har glædet sig til. I denne artikel kan du læse alt om Disney Plus, og du vil som bonus også kunne lære hvordan du får Disney Plus 25% billigere.

Disney+ i Danmark 2024

Disney+ er nu lanceret i Danmark, og det er noget mange har glædet sig til længe. Disney begyndte for længe siden at fjerne deres indhold hos de andre streamingtjenester, hvor de lidt efter lidt trak alt de har rettigheder over, tilbage til dem selv. På den måde kunne de sikre at deres indhold kun kunne findes ét sted, nemlig hos dem selv når deres streamingtjeneste blev lanceret.

Få billigere Disney Plus med VPN

Sådan kan du se disney plus i Danmark

I danmark koster Disney Plus 59 kroner om måneden og 589 kroner om året, mens det i USA koster 7 dollars om måneden (44 kroner) og 70 dollars om året (439 kroner). Den danske Disney Plus er derfor 25% dyrere end den i USA.

Men hvis du bruger en VPN, så kan du faktisk få den amerikanske pris for abonnementet, selvom du ser den danske Disney Plus med danske undetekster og stemmer. Og det tager dig kun 5 til 10 minutter.

Sådan gør du:

Med denne simple og hurtige trin for trin guide, så kan du for altid spare 25% på dit Disney Plus abonnement.

Det kræver ingen teknisk viden at følge guiden.

 1. Køb en VPN-Tjeneste. Vi fortrækker ExpressVPN, som har 30 dage gratis.
 2. Download deres program/software og åben det.
 3. Vælg en server i USA
 4. Gå nu til Disney Plus og opret dit abonnement.
 5. Tillykke – Du vil nu have Disney Plus 25% billigere.

I fremtiden behøver du ikke logge ind med VPN, men skal blot logge ind som normalt her i Danmark. Du vil derfor stadig kunne vælge de danske undertekster og stemmer, men du betaler blot 25% mindre. Så du kan afmelde VPN-tjenesten og forsat have den lavere pris, hvis du ikke skal bruge VPN til andre formål.

se Disney+ i Danmark
se Disney+ i Danmark

Prøv Gratis i 30 dage

Disney Plus (Disney+) er nu lanceret i Danmark

Disney har officielt meldt ud at deres lanceringsdato i Danmark blev d. 15 september i 2020. Du kan derfor allerede nu begynde at se Disney plus indholdet, som du sikkert som mange af os andre, har glædet dig med længsel til.

Disney plus blev oprindeligt lanceret i USA d. 12 november 2019.

Årsagen til at det har været så længe på vej, har været ting som at de skulle have deres rettigheder til deres Disney film, men også coronakrisen som har skubet det en smule. Derudover så har der været et stort stykke arbejde med at få oversat til dansk til deres film og serier, få lavet undertekster og lignende.

Lande som Disney Plus er i nu:

 • USA
 • Canada
 • Holland
 • Australien
 • England
 • Tyskland
 • Italien
 • Spanien
 • Frankrig

Disney+ Pris – Hvad koster Disney Plus?

Prisen for Disney Plus i Danmark bliver 59 kroner om måneden, eller 589 kroner om året hvor du spare 15%

Disney+ har som mål at stjæle en masse kunder fra Netflix. Derfor har de valgt en pris som er en del billigere end et basis Netflix abonnement. Dog er besparelsen i Danmark ikke lige så stor som i USA.

I USA koster Disney Plus nemlig kun det halve af hvad et amerikansk Netflix abonnement koster. Det koster nemlig 7 dollars om måneden, eller 70 dolars for et år. (Det svarer til 44 kroner om måneden, og 439 kroner for et år).

Hvis du bruger VPN til at se Amerikansk Disney+ så kan du spare 150 kroner om året og få adgang til flere film og serier ved at bruge vores guide i toppen af siden.

Hvis du ikke helt ved hvad VPN er, eller bare ønsker at finde den bedste VPN, så kan du læse vores guide med de bedste VPN-tjenester i Danmark her.

Er Disney Plus kun for børn?

Disney Plus er bestemt ikke kun for børn. Disney er mest kendt for deres Disney tegnefilm men igennem årene så har Disney selskabet opkøbt nogle af verdens største filmselskaber så de nu også ejer store filmselskaber som ”20th Century Fox” som står bag ”X-men” filmene og Marvel som har lavet de fleste superhelte film.

De ejer følgende filmselskaber:

 • Marvel Entertainment
 • 20th Century Fox
 • Lucasfilm
 • Pixar Animation
 • The Walt Disney Studios
 • Disney Channel

Dette er bare nogle af de mest kendte som de ejer, så der er helt sikkert film og serier til både børn og voksne.

Hvad for noget indhold er der på Disney+?

På Disney+ med den Amerikanske udgave er der følgende film og serier:

 • Over 7500 Tv-Serie afsnit
 • 25 Eksklusive serier på Disney Plus
 • 10 film eksklusivt på Disney Plus
 • Over 400 film og klassikere
 • Mere end 100 nye film, som kommer direkte fra Biografen

På den danske Disney+ udgave er der ikke helt lige så meget indhold, men det meste er dog kommet.

Med Disney+ vil du få adgang til kendte film som Star Wars, Marvel superheltene, X-Men, High School Musical: The Musical – he series og meget, meget mere. Og du skal naturligvis ikke gå glip af de velkendte Disney Klassikere.

Vil der komme nyt indhold på Disney+?

Ja for pokker – Disney har nemlig udmeldt at de forventer at bruge over 1 milliard dollars på nye film og serier i 2020 og efter en 4 årige periode forøger de, så de vil bruge hele 2.5 milliarder dollars. Du kan også besøge Deres officielle Disney+ side her.

se Disney+ i Danmark
se Disney+ i Danmark

Prøv Gratis i 30 dage

Ofte stillede spørgsmål om Disney Plus

Hvornår kommer Disney Plus til Danmark?

Disney Plus kom til Danmark d. 15 september 2020

Hvad koster Disney Plus?

Disney Plus koster 59 kr. om måneden, og et år for 589 kr.

Er Disney Plus kun for børn?

Nej. Disney har opkøbt mange store filmselskaber og har derfor også rettigheder til Marvel filmene (superheltefilm), X-men, Star Wars, men har også stort udvalg til børn i form af Disney film, Animationsfilm, Pixar og meget mere.

Har Disney plus en App?

Ja. Du kan hente en app til din Smartphone, både Android og IOS.

Er der danske undertekster og stemmer på Disney Plus?

Ja det er der. Der er mulighed for danske stemmer og undertekster til stort set alle film og serier.

4.2/5 - (79 votes)