Bedste streamingtjenester 2024 – Gratis streaming af film og serier

Ønsker du at streame TV på nettet? Eller er du typen der elsker at streame film og serier i stedet og helt undvære dine almindelige tv-kanaler? Så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi nemlig gå dybere ind i hvordan du kan streame tv, film og serier på nettet fuldstændig gratis eller til billige penge.

Der er et kæmpe udvalg af produkter på nettet, som giver dig mulighed for dette. Her betaler du som regel et abonnement hver måned, som afhænger af hvor stort dit behov er for streaming, men også af hvilke muligheder du gerne vil have. Hvis du eksempelvis vil se sport, så skal du forvente at det koster en smule mere.

Der er flere forskellige muligheder for at streame film og serier på nettet som eksempelvis Netflix som over de senere år, er blevet en af verdens mest populære streamingtjenester.

Få dansk Netflix for 17 kroner

Det er 100% lovligt
Det tager kun få minutter

Gratis streamingtjenester

Vi har fundet de bedste gratis streamingtjenester til dig. De er helt lovlige og giver dig mulighed for at få en gratis periode hvor du kan streame film og serier.

Netflix

Netflix
Netflix

Læs også: Guide til at få Dansk Netflix for kun 17 kroner helt lovligt her

Netflix er nok en af de meste streamingtjenester i verden, og tilbyder både film og serier med at kæmpe udvalg og til kun 99 kroner om måneden. Netflix er også kendt for selv at producere en del af deres serier og film af god kvalitet. De har medvirket til at der verden over er blevet udkonkurreret mange af de store fysiske videoudlejnings forretninger som eksempelvis også Blockbuster, som også tidligere var i Danmark.

Netflix har 3 typer abonnementer til forskellige behov. De har et basisabonnement, som kan bruges til 1 bruger ad gangen. Derudover så har de også et standardabonnement, hvor er er adgang til 2 HD skærme og 2 enheder som afspiller ad gangen. Deres største pakke giver dig mulighed for at have 4 HD eller 4K skørne som afspiller ad gangen. Denne pakke kan bruges til at afspille HD og Ultra HD når disse film og serier er tilgængelige.

Du kan også få adgang til den Amerikanske Netflix som har langt mere indhold end den danske udgave og som flere og flere danskere vælger at gøre brug af ved hjælp af VPN. Du kan også læse mere om Amerikansk Netflix her.

Få dansk Netflix for 17 kroner

Det er 100% lovligt
Det tager kun få minutter

Viaplay

Viaplay er nok en af Danmarks og Scandinavians mest kendte sted til lige netop dette. Her får du adgang til en hel masse sport, som de er meget kendte for, hvor du kan streame de forskellige kampe. Men du kan også se mange af de serier der findes på TV3 kanalerne og de har også et større udvalg af film og andre serier. Du kan også spare en del penge hvis du ikke har brug for adgang til alle sportskanalerne, da de andre adgange er ret billige.

Viaplay er et rigtig godt bud til alle der elsker både sport, men også de nyeste film og serier samt reality, hvor de har et bredt udvalg.

Cmore

streamingtjenester Cmore

Cmore har nogle at de har de nyeste film, serier og børneprogrammer og de holder faktisk også hvad de lover. Cmore har nemlig aftaler med en masse store film og serieproducenter, som sørger for at der altid er opdateret film og serier fra USA. Du kan både finde dansk og udenlandsk indhold på siden som inkludere en masse store film og de har som udgangspunkt også flere film end serier.

Hayu

Hayu er en af de mest populære streaming tjenester i udlandet, hvor du kan finde alle de populære amerikanske reality serier og film og hvor der altid er noget af det nyeste indhold. Denne streaming tjeneste er især kendt for at have ”The kardasians” og ”The real housewives of beverly hills” hvor du som en af de første får lov til at se alle de nyeste afsnit.

SF Kids

SF kids er en streamingtjeneste som udelukkende er henvendt til børn og barnlige sjæle. Der er flere hundrede af film og serier på dansk som er oplagt til de små i familien. Så hvis nogle i husstanden ikke kan få nok af gurli gris, postmand per og alle de andre herlige programmer til børn, så er SF Kids oplagt.

Hvad kræver det at streame?

Når man skal streame på nettet, så er det vigtigt at du har hurtigt nok internet, så enheden du bruger, uanset om det er dit TV, computer, ipad, tablets eller mobiltelefoner, kan nå at hente indholdet mens du er i gang med at se det. Der er dog mange som tror at man skal bruge en lynhurtig forbindelse når man streamer, men det er ikke nødvendigt, da det ikke kræver særligt meget hastighed i forhold til hvad folk går og tror.

Hvis du gerne vil steame i en høj kvalitet som eksempelvis HD, så vil vi anbefale at du har minimum 6 Mbit i internet hastighed. Hvis du ønsker en endnu højere kvalitet i 4K, så bør du minimum have 30 Mbit. Så derfor er det vigtigt at du ved præcist hvilken kvalitet du forventer at streame i, når du vælger hvilken internet hastighed du skal have.

Hvis din internethastighed er for langsom, så kan du opleve at streamingen vil gå i stå løbende, og den ikke kan nå at hente indholdet mens du ser det, så du til tider er nødt til at stoppe det du ser, så enheden kan få lov at hente indholdet. Men typisk så kan de fleste forbindelser bruges til streaming uden nogle problemer, bare du har en hastighed på over 6Mbit i download.

Her finder du streaming af TV, film og serier

Der er et stort udvalg af udbydere som kan hjælpe dig med at få stillet dit behov, og nedstående steder er nogle af de mest populære.

Viaplay

Viaplay er nok en af Danmarks og Scandinavians mest kendte sted til lige netop dette. Her får du adgang til en hel masse sport, som de er meget kendte for, hvor du kan streame de forskellige kampe. Men du kan også se mange af de serier der findes på TV3 kanalerne og de har også et større udvalg af film og andre serier. Du kan også spare en del penge hvis du ikke har brug for adgang til alle sportskanalerne, da de andre adgange er ret billige.

Viaplay er et rigtig godt bud til alle der elsker både sport, men også de nyeste film og serier samt reality, hvor de har et bredt udvalg.

Dplay

Hos Dplay kan du se nogle af de bedste programmer fra Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Discovery Channel, samt Animal Planet. Derudover så kan du også se nogle eksklusive snigpremierer samt de overstående kanaler som kan ses live. Dplay har også udmeldt at systemkravene for at få bedst muligt udbytte af deres streaming tjeneste, er at du har en internetforbindelse over 3 Mbit/s.

Dplay er en af de nyeste danske tjenester som helt bestemt også har et rigtig godt udvalg.

Telia Tv

Hos Telia så kan du få lov at bruge deres streaming tjeneste til at se dine TV kanaler. Du kan altså erstatte dine almindelige tv-kanaler og du behøver faktisk ikke at bruge dit Tv til at se kanalerne på, da det også kan gøres på din bærbare computer, mobiltelefon, tablet eller lignende enheder.

Med Telia Tv får du mulighed for t sammensætte din egen tv-pakke og nøjes med at tilføje de kanaler og services som du bruger som eksempelvis HBO Nordic, kanal 6, Disney channel og mange flre. Derudover så er der adgang til alle i hustanden, så børnene kan se de kanaler de gerne vil inde på deres værelse, enten på tv’et eller på deres andre enheder. Du kan også tage Telia Tv med på ferien og så streamer du igennem din app i stedet.

Se de forskellige Tv pakker hos Telia her.

DR tv

DR TV er også en af de yderst populære muligheder for streaming af tv, da det er helt gratis for os danskere, da det bliver finansieret igennem licensen. Når du bruger DR tv, så kan du se stort set alle de programmer der er blevet vist på de forskellige DR kanaler. Du kan streame DR tv live, hvor du kan se alle de forskellige tv kanaler, men du kan også nøjes med at gense de forskellige programmer. Du kan både se de forskellige kanaler og udsendelser på dit fjernsyn, men også direkte på computeren, mobiltelefonen eller lignende igennem deres DR app.

Til børnene, så kan de se ramasjang og Ultra kanalerne mens i bilen, i sommerhuset eller generelt bare på farten, men også se nogle af de børneserier som de er vilde med.

Se DR tv’s hjemmeside her.

TV2 Play

TV2 play er lavet af (som navnet antyder) TV2 og giver dig adgang til stort set alle TV-programmer fra TV2. Her kan du både få mulighed for at se deres store udvalg af film som er forholdsvis nye, men du får også adgang til deres serier. Der er også mulighed for at leje film på deres side, som du dog skal betale en smule ekstra for, udover det du betaler for dit abonnement.

De har også 4 forskellige slags abonnementer som du kan benytte dig af. Du kan bruge deres basisbakke, som er den billigste, men som også inkludere at der er reklamer med. Hvis du vil have basispakken uden reklamer, så koster den en smule mere.

Hvis du ønsker deres største pakke, men godt kan leve med at der engang imellem er reklamer, så kan du også finde en pakke der er lidt billigere end den fulde pakke uden reklamer. I den fulde pakke kan du også se TV2’s livekanaler.

Se deres hjemmeside her.

HBO Nordic

HBO Nordic er en af de større spillere på det nordiske streamingmarked. Du kan på deres side se en masse af de største amerikanske tv serier, men udbyder også et kæmpe bibliotek af film, serier og dokumentarer med over 4000 udsendelser. De er yderst kendt med at have serier som ’’Game of Thrones’’ og ’’Vikings’’ men har også mange andre store serier lancerede på deres side. HBO Nordic kan både ses på TV, Apple-tv, Telefoner og tablets, Chromecast og Playstation samt computere.

Se HBO Nordics hjemmeside her.

Gratis muligheder

På de fleste af de overstående muligheder, så har du mulighed for at teste deres tjeneste af fuldstændig gratis. Det er ofte over en periode på mellem 14 dage og 1 måned at du kan få lov at bruge alle streaming tjenesternes funktioner helt gratis. Derefter så ryger du over på en abonnementsordning som oftest starter helt automatisk, så derfor skal du huske at få det afmeldt igen, hvis du kun ønsker at bruge det i gratisperioden.

Hvad skal jeg vide når jeg streamer TV?

Når du begynder på at streame mit tv i stedet for at bruge de traditionelle tv-kanaler, så bør du huske at teste de forskellige tjenester af, for at finde den eller de muligheder hvor du kan streame tv med de bedste udvalg til din smag. Du kan vælge at streame igennem dit fjernsyn eller produkter som et Apple TV eller Chromecast.

Derefter skal du sørge for at have en internetforbindelse som er hurtig nok, da det kræver en del internet at kunne se de forskellige tv-kanaler, film og serier på nettet. Du bør have en internetforbindelse med en hastighed på over 6 Mbit i sekundet hvis du ønsker at streame film i HD kvalitet, men du kan dog med fordel benytte en hurtigere hastighed da de er mere stabile og du derfor vil opleve mindre udfordringer, hvis der eksempelvis er flere enheder på netværket af gangen i din husstand.

Hvis du eksempelvis har 2 enheder der skal streme på samme tid, så skal du eksempelvis have en forbindelse med 2×6 Mbit, hvilket betyder at du skal have 12 Mbit til dette.

Derudover så skal du huske, at hvis du har et mobilt bredbånd, så er der ofte en begrænsning på mængden af data. Det vil betyde at du ikke kan streame et uendeligt antal film og serier eller tv lige så meget du ønsker, da du på et tidspunkt vil ramme den begrænsning der er for dit abonnement. Så derfor er et mobilt bredbånd ikke altid den bedste mulighed når du streamer tv.

Bredbånd til streaming

Vi har her på siden samlet nogle af de bredbånd som er yderst velegnet til at streame tv online, og her kan du selv vælge om du ønsker en fibernet forbindelse eller bredbånd. Hvis du gerne vil streame film af høj kvalitet på flere mobiler, computere eller tv, så kan du med fordel vælge forbindelser der har mere end 10 Mbit og er der mange enheder på af gangen, så kan du med fordel vælge en endnu hurtigere hastighed på mellem 20 til 30 Mbit eller derover.