Anmeldelse af Stofa

anmeldelse af stofa

2 ud af 5 stjerner med over 8300 anmeldelser på Trustpilot

Stofa ligger ikke i toppen, men heller ikke i bunden i forhold til sine konkurrenter på Trustpilot. Generelt så er det største problem, hvis man går igennem kommentarerne, at priserne er i den høje ende efter kundernes mening og de mener ikke at kundeservice niveauet er i top. Men de får til gengæld kæmpe ros af deres kunder fordi de har nogle løsninger der bare fungere, og generelt har de et godt ry for at levere nogle stabile løsninger. Der er også få kunder der har oplevet udfald enkle gange, ,en det tyder på at selve deres tekniske løsninger får rigtig meget ros.

Stofa Priser og tilbud på internet

Hvis du gerne vil se stofas priser på internet, så skal du blot kigge nedenfor, hvor vi hver dag finder deres pris på internet og de nyeste tilbud, så du altid kan se den laveste pris her på siden. Klik ind på de forskellige tilbud for at se hvilken hastighed du kan få.

Find det bedste og billigste bredbånd

Fordele

 • Mange opstartstilbud med gratis oprettelse
 • Du kan samle tv og internet og få ekstra rabat
 • God flyttesevice – Hvis du flytter, kan de sørge for at du er online så snart du flytter ind.
 • Test hvor hurtigt internet du kan få på deres hjemmeside, ved at skrive din adresse ind.
 • Live chat, så du hurtigt kan få svar, uden at skulle ringe eller skrive e-mails.

Ulemper

 • I nogle områder er priserne lidt over gennemsnittet
 • Deres hjemmeside tilpasser dig ikke optimalt mobiltelefoner, hvilket gør det svært at se alle deres priser, når man søger på sin adresse.

Om Stofa

Hos Stofa tilbyder man at du kan få en bredbånds pakke på 50 Mbit til 0 kroner i den første måned, som et velkomst tilbud så du kan prøve deres bredbånd af, uden at du skal betale for at teste det.

Derudover så tilbyder de et Wi-Fi mode/ router med i deres bredbånd, uden at du skal betale for det. En ting som gør at Stofa adskiller sig fra konkurrenterne, er at der ingen binding er på deres internetabonnementer, hvilket stort set alle udbydere har.

Fakta om Bredbånd hos Stofa

Hvis du vælger bredbånd hos Stofa, så kan du få det som en fibernet løsning eller som et almindeligt bredbånd igennem telefonstikket eller antennestikket.

Når du vælger deres bredbånd, så får du følgende fordele:

 • De har ingen binding
 • Kun 30 dages opsigelse
 • Normal oprettelse på 199,- – men ofte tilbud med gratis oprettelse
 • Du får en gratis router som du kan låne
 • Mulighed for deres sikkerhedspakke – SafeSurf
 • Mulighed for en ekstra mailboks
 • Telefoni til faste priser
 • Fast ip-adresse

Bredbånd hos stofa

Hastigheder

30/30 Mbit

Ideelt til dig selv og din bedre halvdel, som ikke har det voldsomme forbrug af internet.

Denne pakke er beregnet til dig som ikke har det helt store forbrug af internet, og som muligvis blot bruger internettet til at surfe på nettet, til de sociale medier eller let streaming.

Pris 229 kroner om måneden.

50/50 Mbit

Ideelt til de fleste familier – deres mest solgte pakke

Denne pakke er den mest solgte og populære pakke hos stofa, da den ikke koster særligt meget mere end den tidligere pakke, men til gengæld så passer hastigheden til langt de fleste husstande, som både streamer film og gamer computer.

Pris 259 kroner om måneden.

100/50 Mbit

Til dig med en større husstand, som har store krav til internettet.

Denne bredbåndsforbindelse er ideelt til dig som bruger mere end bare basis internetaktivitet såsom e-mails, surfe på nettet, læse nyheder og streaming af musik. Med dette bredbåndsabonnement, kan du både streame tunge HD film og spille computerspil på nettet, som kræver høje hastigheder.

Pris 299 kroner om måneden.

300/50 Mbit

Hvis kun det bedste er godt nok til dig.

Denne pakke er den hurtigste pakker og er bedre kendt som Stofa Fibernet bredbånd, og giver dig hastighder på svimlende 300 Mbit i download. Denne pakke er kort fortalt til dig som ønsker det bedste af det bedste.

Pris 449 kroner om måneden.

Disse hastigheder er den gennemsnitlige internethastighed som forvents at kunne blive leveret fra kablerne og til din router.

Hvis du bruger Wi-Fi kan du forvente at hastigheden ikke er lige så høj, da der ofte kommer et tab i hastigheden.

Stofa tilbyder alle der besøger deres side en bredbåndsguide, så du kan indstille hvor mange der bor i husstanden, hvor mange enheder der er, om du har højt eller lavt internetforbrug og om der er nogle der gamer i hustanden. På den måde så får du et overblik over hvilken hastighed du reelt set har brug for, så du ikke kommer til at få en for stor pakke, som du betler alt for mange penge for i forhold til forbrug, men også så du undgår at få en for langsom pakke, som ikke fungere til din husstand.

Stofas Historie

Stofa startede som en fællesantenne udbyder og blev grundlagt af Anton Petersen i 1959, og fik navnet Stofa som en forkortelse af ’’Store Fællesantenneanlæg’’. Hans drøm var at blive leverandør til de forskellige danske Antenne, Bolig og grundejerforeninger.

Igennem 1960erne, 1970erne og 1980erne så dukkede der disse antenneforeninger op over hele landet efter at danskerne begyndte at se mere og mere tv og flere og flere fik fjernsyn i hjemmet.

I dag så står Stofa for både tv, bredbånd og telefoni igennem teknologier såsom Fiber og Coax kablerne. De har over 480.000 kunder som har deres stabile og pålidelige bredbånd og gode tv pakke til konkurrencedygtige priser.

Tjek din adresse og se aktuelle tilbud fra Stofa - klik her