Børnepenge – Hvad, hvordan og hvornår udbetales de?

Hvis du har børn eller overvejer at få dem i fremtiden, så er det vigtigt at du kender reglerne for børnepenge, da det er et fantastisk hjælpemiddel til at sikre en solid økonomi for børnefamilier og til at støtte den daglige økonomi, så børnene ikke kommer til at mangle noget. Vi vil i denne artikel fortælle mere omkring børnepenge og hvis du gerne vil have en komplet guide til børnepenge så kan du besøge udbetalingsoversigt.dk som har samlet alt i en stor guide til børnepenge her hvor der står alt lige fra de præise datoer børnepenge bliver udbetalt til alle de nyeste regler.

Hvad er børnepenge?

Lige siden 1987 har alle børnefamilier med børn under 18 år kunne få den offentlig ydelse der hedder børnepenge. Børnepenge bliver udbetalt hvert kvartal, og børnepenge er fuldstændig skattefri. Denne ydelse kender mange også som børne- og ungeydelse eller den såkaldte børnecheck. I Danmark er der cirka 660.000 danske familier der får udbetalt børnepenge til omkring 1.200.000 børn og unge.

Hvor meget får man udbetalt i børnepenge?

Udbetalingen af børne penge afhænger af alderen på dit barn. Jo yngre dit barn er, jo flere penge får du i børnepenge.

i 2019 får du:

  • 0-2 år giver 4506 kroner i børnepenge hver tredje måned
  • 3-6 år giver 3567 kroner i børnepenge hver tredje måned
  • 7-14 år giver 2808 kroner i børnepenge hver tredje måned
  • 15-17 år giver 936 kroner om måneden i børne unge ydelse hver måned.

Dine penge bliver udbetalt på moderens Nem konto, medmindre det er Faren som har forældremyndigheden og er forsørger. Dette afhænger af hvem af forældrene som har adressen på barnet.

Rate this post