Copy-trading for begyndere – Sådan kommer du i gang

Copy-trading for begyndere - Sådan kommer du i gang

Copy-trading er efterhåden blevet mere og mere kendt i Danmark, og danske investorer er begyndt at få deres erfaringer med copy trading. Men det er stadig meget nyt i Danmark og selvom det er utrolig kendt i andre lande, så skal vi lige gøre vores egne erfaringer før vi helt lader en større del af vores investeringer blive investeret til vores copy trading portefølje.

Men hvad er Copy trading, og hvordan kommer du i gang som begynder? Det vil vi komme ind på her i artiklen, hvor du lære hvordan du kan kopiere en investor automatisk og få en passiv indkomst. Du kan også besøge copy-trading.dk hvis du vil lære mere omkring hvordan du finder en trader at følge.

Hvad er copy trading?

Copy-trading er kendt som Social trading, hvor man følger andre investorer, og direkte kopiere deres investeringer. Så det betyder at så snart en trader investere i en investering, så vil alle der kopiere købe præcist de samme investeringer.

Måden man investere på, er ved at investere for samme procentvise fordeling som traderen, så hvis traderen investere 25% af sin portefølje i aktier, så bliver 25% af din porteføje også investeret i aktier. På den måde kan alle investere som copy trader, fordi man ikke behøver mange penge som de professionelle investorer for at komme igang med copy trading.

Kan man tjene penge på copy trading?

Ja. Copytrading er en simpel måde at investere præcist som erfarne investorer, og det betyder at hvis de tradere man følger tjener penge, så vil man også selv tjene penge. De professionelle investorer tjener også penge på at få mange følgere, så hvis de er dygtig og tjener mange penge på deres investeringer, så vil de få flere følere. Og så vi de professionelle traders som man kan følge få en procentdel af alle de handler som deres copy traders laver. Det betyder at det er en win, win situation.

Fordele og ulemper ved copy trading

Der er naturligvis fordele og ulemper ved alle former for investeringer. Dem vil vi belyse her.

Fordele

  • Komplet passiv investering
  • Få samme afkast som de erfarne investorer
  • Alle kan copy trade, også selv uden erfaring

Ulemper

  • Risikoen ved copy trading er større, da du overlader dine investeringer til andre.
Rate this post