Disney Plus Danmark 2020

Disney+ er en længe ventede nyhed for mange Disneyfans som har glædet sig til denne nye streamingtjeneste, som nu officielt lanceres d. 15 September i 2020.

Disney+ har været længe undervejs med deres nye streamingtjeneste, som samler alle film og serier som høre under Disney, og de vil tage kampen op imod Netflix, som er deres største konkurrent.

Disney Plus er på nuværende tidspunkt kun i USA, Canada, Holland, England og en række andre lande og kan derfor ikke ses af os danskere endnu. Men du kan faktisk godt få adgang til Disney+ i Danmark idag før alle andre herhjemme, ved at bruge VPN som er fuldstændig lovligt.

Sådan kan du se Disney+ i Danmark 2020

Sådan kan du se disney plus i Danmark
Sådan kan du se disney plus i Danmark

Hvis du vil se Disney+ i Danmark, så kræver det ganske enkelt bare at du bruger en VPN tjeneste. En VPN står for et ”Virtuelt Privat Netværk” og betyder at du downloader et program der kan få dig til at logge på en server i f.eks. USA med bare et klik på en knap. Det er især brugt for at få åbnet op for at kunne se Amerikansk Netflix i Danmark.

Trin for Trin Guide: Få de første 7 dage Gratis

Vi har lavet en lille og simpel guide så alle der har lyst til at se Disney Plus i Danmark kan se det allerede nu med VPN. OBS: Det kræver ikke nogen særlig teknisk viden at gøre dette.

Bonusinfo: Disney+ giver de første 7 dage gratis når du opretter dit abonnement.

 1. Køb en VPN service. Vi fortrækker ExpressVPN her som kan prøves gratis i hele 30 dage.
 2. Nu skal du download deres program og åbne det.
 3. Vælg en server i USA og klik på ”Connect”.
 4. Gå til Disney+’s hjemmeside og opret dit abonnement.
 5. Værsgo – Nu kan du se Disney+ i Danmark.

Da der er en gratis prøveperiode hos Disney+ og du også kan prøve ExpressVPN i hele 30 dage gratis, så kan du prøve Disney+ hjelt uden risiko for dig.

se Disney+ i Danmark
Se Disney+ i Danmark med ExpressVPN

Prøv Gratis i 30 dage

Disney+ Streamingtjeneste i Danmark

Disney+ forventes at komme til Danmark inden ikke alt for længe, men vi må alligevel væbne os med tålmodighed lidt endnu, for der kan alligevel gå et godt stykke tid før det er landet. Og vi skal nok også forvente at der kommer til at være en geografisk forskel hvor det meste indhold forsat kun kan ses i USA for Amerikanerne præcist som med Netflix.

Men Disney har fjernet alt deres indhold hos andre streamingtjenester stort set, for at udbyde det helt unikt på deres Disney Plus streamingtjeneste.

Hvornår kommer Disney Plus til Danmark?

Disney har officielt meldt ud at de kommer til Danmark d. 15 september i 2020. Men du kan faktisk godt få adgang til det allerede idag. Det er allerede lanceret i USA, og en række andre lande som du kan læse nedenfor , så hvis du allerede nu gerne vil have adgang til Disney+ så skal du bruge vores guide med VPN så du kan få adgang allerede idag med vores guide øverst på denne side.

Lande som Disney Plus er i nu:

 • USA
 • Canada
 • Holland
 • Australien
 • England
 • Tyskland
 • Italien
 • Spanien
 • Frankrig

Er Disney Plus kun for børn?

Disney Plus er bestemt ikke kun for børn. Disney er mest kendt for deres Disney tegnefilm men igennem årene så har Disney selskabet opkøbt nogle af verdens største filmselskaber så de nu også ejer store filmselskaber som ”20th Century Fox” som står bag ”X-men” filmene og Marvel som har lavet de fleste superhelte film.

De ejer følgende filmselskaber:

 • Marvel Entertainment
 • 20th Century Fox
 • Lucasfilm
 • Pixar Animation
 • The Walt Disney Studios
 • Disney Channel

Dette er bare nogle af de mest kendte som de ejer, så der er helt sikkert film og serier til både børn og voksne.

Hvad for noget indhold er der på Disney+?

På Disney+ med den Amerikanske udgave er der følgende film og serier:

 • Over 7500 Tv-Serie afsnit
 • 25 Eksklusive serier på Disney Plus
 • 10 film eksklusivt på Disney Plus
 • Over 400 film og klassikere
 • Mere end 100 nye film, som kommer direkte fra Biografen

Med Disney+ vil du få adgang til kendte film som Star Wars, Marvel superheltene, X-Men og meget, meget mere. Og du skal naturligvis ikke gå glip af de velkendte Disney Klassikere.

Vil der komme nyt indhold på Disney+?

Ja for pokker – Disney har nemlig udmeldt at de forventer at bruge over 1 milliard dollars på nye film og serier i 2020 og efter en 4 årige periode forøger de, så de vil bruge hele 2.5 milliarder dollars. Du kan også besøge Deres officielle Disney+ side her.

Disney+ Pris – Hvad koster Disney Plus?

Prisen for Disney Plus i Danmark bliver 59 kroner om måneden, eller 589 kroner om året.

Du kan dog købe et amerikansk Disney+ abonnement som enten løber på månedsbasis eller på årsbasis.

Disney+ koster 6.99 dollars som svare til 47 kroner om måneden.

Disney+ koster 70 dollars som svare til 465 kroner for et år.

Du kan dog oprette dig med VPN som vist i toppen af siden, hvor du får 7 dage gratis Disney+ og da du kan prøve ExpressVPN gratis i 30 dage, så kan du helt risikofrit prøve Disney+.

se Disney+ i Danmark
Se Disney+ i Danmark med ExpressVPN

Prøv Gratis i 30 dage