Gode grunde til at vælge fibernet

Sponseret

Overvejer du at vælge fibernet? Det kan være svært at vide, hvilken internetløsning du skal vælge, da der både findes mobilt bredbånd, kabelinternet, internet via telefonstikket og fibernet. Det er selvfølgelig sidstnævnte vi vil fokusere på i denne artikel. Vi vil komme med nogle gode grunde til, hvorfor du (måske) bør overveje at skifte til fibernet.  

Udbydere på markedet

Da mange ser fibernet som fremtidens eneste rigtige løsning, kommer der flere fibernet udbydere på markedet – og sådan har det været i nogle år efterhånden. Men allerede nu er fibernet faktisk danskernes fortrukne internetforbindelse, fordi det fungerer så godt som det gør.

Samtidig bliver det muligt for flere og flere danskere at få fibernet, da det er ved at blive etableret i hele landet. Dog er det stadig ikke muligt for alle at få fibernet endnu.

Hurtigste bredbåndsforbindelse

Fiber er den hurtigste bredbåndsforbindelse du kan få som privatperson. Det fungerer ved at der leveres data gennem et lyslederkabel – altså bliver signalerne transporteret ved hjælp af lys. Dataen kan derfor også transporteres med lysets hastighed – som vi alle ved går virkelig stærkt.

Om du har brug for en fiberforbindelse ved kun du. Det kommer nemlig meget an på husholdningen og behovet i jeres familie. Hvis du ofte arbejder hjemmefra, elsker at game eller bare gerne vil have hurtigt internet, er det meget relevant med fibernet.

Et godt valg til flere i husstanden

Hvis I er flere på internettet ad gangen i jeres husstand, kan internettet nogle gange blive udfordret. Med fibernet kan internettet stadig godt blive udfordret, hvis mange er på samme forbindelse samtidig, men problemet er slet ikke lige så udbredt som på de almindelige bredbåndsforbindelser. Derfor er fibernet oplagt til den datakrævende familie, der regelmæssigt har behov for en god internetadgang.

Fibernet leverer en meget stabil og hurtig internetforbindelse, der især er fremragende indenfor upload. Uploadhastigheden er ofte op til 10 gange hurtigere end internet via antenne eller telefonstik. Den høje uploadhastighed giver en generel bedre oplevelse, når du er på nettet, men især hvis du streamer mange serier og film, kan du få gavn af fibernet.

Opsummering

Fibernet er lidt dyrere end det almindelige bredbånd, men hvis du har en stor familie, der er glad for at være på internettet, er fiber ofte en god løsning. Også hvis du/I streamer en masse film og serier eller gamer mange computerspil online, vil en fiberforbindelse gavne dig/din familie. Den er også god til videoforbindelse som f.eks. Teams eller Skype, som bliver et mere og mere udbredt arbejdsredskab.

Rate this post