Gratis VPN – Oversigt over de 5 bedste gratis VPN tjenester

Gratis VPN lyder ikke helt tosset, vel? Selvom ingen ting er gratis, så findes der mulighed for at prøve VPN gratis og vi har her fundet de bedste gratis VPN tjenester, hvor du kan få hurtige hastigheder, perfekt til streaming og god sikkerhed. Vi har både samlet de VPN tjenester som er 100% gratis og dem som giver en gratis prøveperiode

Et Virtuelt Privat Netværk (VPN) er en af de bedste måder at holde dig sikker, mens du er online, og så tillader det dig også at lukke op for nogle geografisk begrænsede sider som eksempelvis streamingtjenester såsom Amerikansk Netflix og Disney, som giver større udvalg og lavere priser. VPN giver derved øget sikkerhed, anonym browsing og forbedret streamingoplevelser.

VPN med gratis prøveperiode

Der er hos mange VPN udbydere mulighed for at få Gratis VPN i en periode hvor du kan få lov at teste de forskellige VPN tjenester og hvis du ikke er tilfreds så får du bare pengene tilbage på din konto igen uden at de stiller spørgsmål. Hvis du søger en gratis VPN fordi du gerne vil teste funktionerne af hos en VPN tjeneste, så vil jeg anbefale at du vælger denne mulighed, da det ofte er de bedste VPN tjenester med hurtigste servere og bedste funktioner.

Nedenfor vil jeg vise dig de 2 bedste Gratis VPN prøveperioder, hvor du får adgang til de hurtigste servere, og bedste muligheder for at fjerne geografiske blokeringer, så du kan få adgang til Amerikansk Netflix i Danmark eller Disney Plus med lynhurtig streaming.

ExpressVPN

Den mest populære og anerkendte VPN på markedet.

expressVPN gratis VPN

Fordele

Ulemper:

  • Lidt høj pris – Men dog pengene værd

ExpressVPN er den ultimative VPN tjeneste og har også førstepladsen blandt vores bedste VPN tjenster. Den er kendt som den bedste VPN tjeneste og mest anerkendte på markedet, hvor du får de hurtigste hastigheder og bedste vilkår for at fjerne geografiske blokeringer på alle enheder i hjemmet, uanset om du skal se se Youtube eller sport og film i høj opløsning.

Hvis du vil have den bedste oplevelse med en VPN, så er ExpressVPN den vi anbefaler.

Prøv 30 dage Gratis

Ivacy VPN

Billigste VPN på markedet

vpn ivacy vpn

Fordele:

  • Påsketilbud – Spar 88%
  • Virker på 5 enheder ad gangen ✅
  • Solid ydeevne ✅
  • Understøtter torrents ✅
  • Over 1000+ servere ✅

Ulemper:

  • Kun engelsk Support

Hvis du går meget op i prisen på din VPN, så er Ivacy VPN klart den billigeste VPN på markedet af de betalte VPN tjenester, hvor du ved køb af en længere aftale kan få en pris på ned til 6 kroner om måneden ved brug af vores rabatkode, hvilket du lige så godt kan gøre da VPN giver så mange fordele.

Ivacy VPN er også en af de VPN tjenester med de hurtigste forbindelser som er blevet kåret af proprivacy.com, hvilket er ganske imponerende da de har sammenlignet iblandt nogle af de største VPN tjenester.

De har også 30 dages pengene retur garanti, hvilket sikre at du får pengene tilbage hvis produktet ikke virker som du havde forventet. Hvis du vælger en lang

Unik Rabatkode med 20% i rabat: ”mitbredbaand” ✅ (Gælder kun deres længste aftale)

30 dages ”Fuld tilfredshed eller pengene retur” Garanti.

De bedste gratis VPN tjenester

Vi har forberedt en liste med fem af de bedste VPN tjenester som er tilgængelige til at downloade. Prisen var ikke den første ting i vores overvejelser, eftersom vi har kigget på de generelle hastigheder og funktioner, for at finde de bedste gratis VPN tilbud.

1.      Hotspot Shield – Den bedste gratis version af deres Premium VPN

Hotspot Shield gratis VPN

Hotspot Shield er en gratis version af den populære Hotspot Shield Premium VPN. Du skal ikke skrive nogen informationer for at download og bruge deres app. Selvom deres tjeneste er fuldstændig gratis, så vil du også kunne løbe ind i nogle reklamer, som dog kun kan komme på deres Android app. Andre platforme er reklamefri. Dette er en kæmpe fordel, grundet sikkerhedsaspektet. Det samme gælder Premium versionen, hvor Hotspot Shield har forpligtet sig ikke at føre log på deres brugers aktivitet.

Ekstra gratis funktioner: Det er en af de bedste gratis VPN til torrents og til at tilgå internationalt indhold som eksempelvis streaming på Netflix med indhold fra USA. Men de fortrækker selvfølgeligt at du opgraderer til deres Premium version som giver dig hurtigere hastigheder og ingen reklamer.

Hvis du vælger at opgradere, så er priserne:

Få 24 måneders abonnement: 2.99 $ (19 kroner) om måneden – Klik her

Tilfredshedsgaranti: Kunderne kan få deres penge tilbage indenfor de første 30 dage fra købsdatoen.

2.      Windscribe – En generøs gratis version

Windscribe GRATIS vpn

Windscribe er en velkendt VPN udbyder med en fantastisk gratis version. Den er tilgængelig til et ubegrænset antal enheder med 11 servere at vælge imellem. Du har mulighed for at tilgå deres firewall og reklame blokering funktioner og de giver dig adgang til 10 GB data som bliver fornyet hver måned. Windscribe er uden tvivl den bedste gratis VPN mulighed.

Ekstra gratis funktioner: Det er meget gratis data og de kommer af med deres informationer lige med det samme grundet deres stramme log politikker. Det er en troværdig service og det er helt bestemt et forsøg værd at prøve deres løsning. (Du kan også bruge dine 10GB til P2P torrents deling)

Hvis du vælger at opgradere, så er priserne:

Få 12 måneder: 4.08 $ (26 kroner) om måneden – Klik her

Tilfredshedsgaranti: I tilfælde af at du ikke er tilfreds med deres tjeneste, så kan du når du har betalt for et abonnement få din fulde betaling tilbage, hvis du ansøger om det indenfor 3 dage efter din abonnementsbetaling.

3.      HideMan – Begrænset, men fantastisk til mobilen

HideMan gratis VPN

Den tredje udbyder på listen er HideMan. Hver bruger kan få 4 timers gratis adgang om ugen og de har en London baseret VPN server, som er en smule begrænset og er måske endda nok til at få dig til at skifte til deres betalte service. Hvis du gerne vil have en gratis VPN til let brug, så er det muligvis den bedste gratis VPN til Android og iphone.

Ekstra gratis funktioner: Du kommer altid til at blive fristet hvis du løber tør for tid, men deres betalte service er værd at prøve hvis testperioden fungerer godt for dig.

Hvis du vælger at opgradere, er priserne:

Få 12 måneder: 2.07$ (13 kroner) om måneden – Klik her

Tilfredshedsgaranti: Virksomheden vil refundere kundernes penge indenfor 21 hverdage, men ikke indenfor mere end 30 kalenderdage.

4.      Hide.Me – Logfri gratis VPN tjeneste

Hide.Me gratis VPN

En anden gratis VPN, Hide.Me som er værd at teste, og finde ud af om du har brug for en tjeneste på den lange bane. Den gratis vrsion er begrænset til tre servere lokationer (Canada, Holland og Singapore) med én samtidig forbindelse, hvilket er helt standard, men er stadig ustabilt. De har også en striks ’’ingen log’’ politik som sikre at dine personlige informationer bliver gemt.

Ekstra gratis funktioner: Det er mere end bare en reklame for deres betalte udgave, selvom de selvfølgelig håber at du en dag vælger deres Premium udgave, som giver dig flere servere placeringer og ubegrænsede båndbredde, efter at du har afprøvet deres kvalitets VPN.

Hvis du vælger at opgradere, så er priserne:

Få Hide.Me plus: 4.99$ (32 kroner) om måneden – Klik her

Tilfredshedsgaranti: Der er ingen minimums binding eller opsigelsesvarsel, så du kan opsige dit abonnement lige når det passer dig. Du skal kun kontakte deres kundeservice og sige at du ønsker at opsige det, og så lukker de dit abonnement.

5.      TunnelBear – Meget light gratis VPN

TunnelBear gratis VPN

TunnelBear tilbyder en fuldstændig gratis version af deres VPN, med en masse begrænsninger på plads. Gratis brugere er begrænset til 500MB data hver måned, som bliver fornyet på den samme dag, hver måned. Denne begrænsning betyder at det ikke er særligt brugbart til de brugere der har stort forbrug, men er stadig fornuftigt hvis du ikke bruger din VPN så meget.

Ekstra gratis funktioner: Det er en gratis VPN som du kan bruge for evigt. De har også en striks log politik hvilket betyder at dine informationer vil være sikre.

Hvis du vælger at opgradere, så er priserne:

Få 12 måneder: 4.99$ (32 kroner) om måneden – Klik her

Tilfredshedsgaranti: TunnelBear teamet går ekstra langt for at gøre kunderne tilfredse med deres ydeevne, men de tilbyder ikke pengene tilbage.

Hvad er gratis VPN?

Gratis VPN-tjenester har generelt lidt mindre funktioner, hvis man sammenligner med de betalte muligheder, eller også så er det ’’testversioner’’ af servicerne. De fleste går efter at forøge deres kundedatabase, ved at få dem til at opgradere til deres fulde version, men en gratis version er stadig bedre end at søge på nettet uden noget overhoved. På den anden side, så hjælper mange af de gratis brugere også med at give et godt omdømme, særligt hvis de giver nogle 5-stjernede anmeldelser som kan styrke virksomhedernes omdømme. Hvis de tilbyder en solid og gratis tjeneste, så har de skabt en fantastisk måde at få noget positiv opmærksomhed og det er til god gavn, da der er en del konkurrence på det marked.

Fordele ved gratis VPN

En gratis VPN kan beskytte dig i mange forskellige situationer som vi har talt om længere oppe, mens nogle af dem bruger reklamer som en indkomstkilde i stedet for at begrænse deres service.

Som et minimum, så vil en almindelig VPN sikre at informationerne omkring din online bevægelse vil være i sikkerhed bag deres krypterede protokoller og du kan gå adgang til geografisk begrænsede indhold.

Det bedste ved det hele, er at det er gratis! Det er måske ikke de mest kraftfulde versioner af software og du skal ikke forvente at få det fulde antal af funktioner, men det er bestemt et godt alternativ hvis du ikke kan eller vil betale for det.

Gratis i forhold til betalt VPN

Hvis VPN er tilgængeligt gratis, hvorfor skulle nogen så gide at betale for dem?

Der er to store faldgrupper ved de gratis VPN-løsninger, som måske alligevel ikke er værd at spare de få kroner om måneden for, når man vælger betalt VPN.

Ikke nok servere

Gratis VPN-udbydere giver kun deres brugere den minimale løsning, fordi de ikke får betaling for deres service. Det betyder ofte at de ikke har særligt mange servere tilgængeligt så alle deres brugere skal deles om de få de nu har.  

Det kan skabe nogle super langsomme internetforbindelser, så du skal være forberedt på at se streaming indhold som konstant stopper for at hente filmene og serierne og lav kvalitet hvor du kan se pixels. For ikke at glemme at du skal væbne dig med tålmodighed når du skal ind på en hjemmeside, fordi den loader langsomt.

Ikke sikkert

Selvom disse gratis VPN-tjenester ikke tager betaling fra deres brugere direkte, så skal de trods alt tjene penge på en eller anden måde. Det er derfor mange af disse udbydere tager dine internetdata og sælger dem til de højestbydende (dette kan være reklamebureauer eller lignende).

Derudover så kan du også risikere, at grundet den lave kvalitet på tjenesten, så vil deres VPN-forbindelse ofte få udvalg og vise din sande identitet på nettet på et øjeblik.

Af disse grunde, så anbefaler vi stærkt at du vælger en betalt VPN-tjeneste.

ExpressVPN er en af de bedste VPN udbydere på markedet i dag. Med deres super hurtige hastighed, mobiladgang, en let opsætnings guide og adgang til servere i mange lande, så finder du alt du har brug for i en VPN uden at du skal betale alt for meget.

Hvis du vil vide mere, så kan du læse vores anmeldelse af ExpressVPN her

Hvad er ulemperne ved en fuldstændig gratis VPN

Som vi tidligere har nævnt, så betyder gratis ikke altid gratis. Eftersom de følsomme personlige informationer, så er det svært at stole på alle virksomheder som er villige til at give disse muligheder gratis. Den bedste VPN er bestemt ikke, og en gratis VPN sikre ikke altid sikre at dine informationer er sikre, uden nogle særlige begrænsninger til deres hastigheder og funktioner.

Der kan være problemer med hastighederne og placeringen af deres servere. En gratis udbyder vil altid kæmpe med at kunne følge med en betalt version, når det kommer til stykket, hvilket kan have en stor påvirkning på hastigheden og skabe film der hakker og er langsomme til at blive hentet som eksempel.

Som en tommelfingerregel, når man sammenligner en gratis VPN imod en betalt VPN, så er de betalte versioner altid hurtigere, mere sikre og mere pålidelige.

Hvis du vil lære mere omkring VPN, så læs vores guide om VPN ved at klikke her.