Anmeldelse af HideMyAss

Anmeldelse af HideMyAss

Vores score 9.3 ud af 10

Et godt valg til dem der søger en simpel og stressfri VPN oplevelse

Det kan vi lide:

 • Fantastiske hastigheder – 62 Mbit i globalt gennemsnit
 • Let og hurtige hastigheder til Netflix streaming
 • P2P og torrents er tilladt på mange servere
 • Apps der er lette at sætte op på de fleste apparater
 • Forbind dig sikkert i op til 190 lande

Den bedste pris: 19 kroner (2.99$) om måneden

Specielle tilbud: 75 % rabat med deres 3 års abonnement

Tilfredshedsgaranti: 30 dage

Kundeservice: 24/7 live chat kundeservice

HideMyAss har det største globale netværk af servere i forhold til alle andre VPN, som dækker nærmest alle lande i hele verden. Det er også en af de hurtigste og mest pålidelige, som har hurtig adgang til Netflix, med dedikerede streaming servere. De har et meget simpelt og flot design på deres apps, som dog er begrænset til de største platforme, men er dog virkeligt lettet at sætte op.

HideMyAss går meget op i privatliv, og har mange fantastiske funktioner som eksempelvis VPN kill switch og DNS leak blokering og deres logpolitik er helt fair, og gemmer og lagre kun detaljerede oplysninger omkring forbindelserne i 30 dage. Vi var meget imponeret med deres kundeservice, som gælder 24/7 med live chat kundeservice og en masse gode og brugbare guides på deres hjemmeside.

Priser og Tilbud

HideMyAss tilbyder flere forskellige priser og abonnementer som gør det let at finde ud af hvilket valg der er det rigtige for dig. Hvert abonnement har de samme funktioner, men prisen falder hvis du vælger et længere abonnement.

En enkelt måned er den dyreste mulighed og koster 79 kroner (11.99$). Du spare mest ved at vælge deres treårs pakke, så prisen falder med 75% til 19 kroner (2.99$) om måneden, hvilket virkeligt giver dig meget værdi for pengene, på sådan en stærk VPN. Deres 12 måneders abonnement er også rimelig fornuftig, med en pris på 46 kroner (6.99$) om måneden, hvor du sparer 42 %.

HideMyAss priser og tilbud

HideMyAss tilbyder 30 dages pengene tilbage garanti, men også 30 dages gratis prøveperiode.

Der er dog nogle kriterier du skal opfylde for at få pengene tilbage. Hvis du brugere mere end 10GB data, eller forbinder til din VPN mere end 100 gange, så kan du ikke få refunderet dine penge. Du skal også udfylde en formel, hvor du fortæller hvorfor du ønsker at opsige dit abonnement, inden du får dine penge tilbage.

Hidemyass rabatkode

Spar 58%
Deal

Med dette tilbud, så får du 58% i rabat på HidemyAss VPN. 

More Less

Den gratis prøveperiode, giver dig ubegrænset adgang til deres VPN i 30 dage, men du skal dog give dem dine betalingsoplysninger til at starte med og så vil den blive automatisk opgraderet til årlige abonnementer, medmindre du husker at annullere dit abonnement.

Du kan også tjene penge på HideMyAss med deres henvisningsprogram, som giver dig en procentvis andel af kundernes månedlige abonnements pris, hvis de opretter sig igennem det link du sender til dem. Den fantastiske ting er at der ingen begrænsning er for antallet af henviste venner.

Betalingsmuligheder

HideMyAss acceptere de fleste betalingsmuligheder inkludere de større kreditkort og debitkort og Paypal. Der kan også være alternative betalingsmuligheder afhængig af hvilket land man befinder sig i.

Hastighed og pålidelighed

HideMyAss har skabt imponerende resultater i vores seneste test af deres ydeevne, som nærmest får dem i top blandt de konkurrerende udbydere på markedet når vi kigger på deres hurtige forbindelser. Både i upload og download hastigheder var de super hurtige og pålidelige på alle deres servere som giver dig ro i sindet, uanset hvor du gerne vil forbinde dig til, så kan du forvente stabile forbindelser når du streamer HD streaming og hurtig download af mange filer.

HideMyAss ydeevne

 • Download hastighed i gennemsnit: 61 Mbit
 • Upload hastighed i gennemsnit: 25 Mbit

HideMyAss er meget hurtigt og især på de lokale forbindelser, hvor man kan opnå helt op til imponerende 325 Mbit. Du kan også forvente op til 195 Mbit (eller endnu mere) når du forbinder dig til de nærmeste lande, hvilket er meget konkurrence dygtigt. I USA fra Europa er det naturligvis lidt langsommere, og har hastigheder på omkring 92 Mbit, men det er stadig nok til at HD streaming.

Deres Latency (forsinkelse) var ikke den laveste som vi nogensinde har set, men det er helt bestemt acceptable 2ms i lande som Tokyo, Frankfurt og Paris. De fleste forbindelser er mellem 4 til 6 ms, som er helt ideelt for gamere.

HideMyAss skaber forbindelse hurtigt hver gang og tager omkring 9 sekunder i gennemsnit. Når du er forbundet, så er der meget lidt udsving i ydeevnen og nærmest ingen forbindelsestab, så hvis du har en stabil internet forbindelse, så bør du ikke have nogen problemer.

Deres gennemsnitlige upload hastighed på de lokale servere var upload hastigheden 118 Mbit, som er hurtigere end de fleste konkurrenter, hvilket gør HideMyAss attraktivt til Torrent og P2P brugere.

Mens HideMyAss er en af de hurtigste udbydere vi har testet, så kommer det dog med en bekostning på privatlivet, så det ikke helt er til at sammenligne med de aller bedste VPMN udbydere, som både giver hurtige hastigheder og fremragende privatlivsindstillinger. Det vil være et glimrende valg, til alle som ønsker nogle fantastiske hastigheder, men ikke søger at være fuldstændig anonym.  

Funktioner

Server lokationer

HideMyAss har et af de største globale server lokationer i forhold til nogen konkurrenter derude, som vi overhoved har set, som ender op i hele 300 byer i over 190 lande. Det er simpelthen ikke noget der kan sammenlignes, når det kommer til valgmuligheder, og tilbyder mange lande som bliver overret af konkurrenterne.

De har over 900 individuelle servere på mere end 5000 ipadresser, hvilket virker som et relativt lavt antal, når vi kigger på nogle af de andre udbydere, men HideMyAss har valgt at erstatte en masse servere og komme af med dem som ikke havde en god ydeevne.

Med 65 lande i USA som du kan vælge, så er det nærmest umuligt at slå for konkurrenterne.

Der er 6 servere og 30 IP adresser i Danmark, hvilket betyder at du aldrig kommer særligt langt væk fra deres høje ydeevne på de mest lokale servere. HMA har også en masse valgmuligheder i Europa som eksempelvis lande som inkludere Tyskland, Spanien og Rusland.

HideMyAss kan ikke blive slået, når vi snakker lokationer på deres servere, og tilbyder servere i nærmest alle lande, som du kan få brug for.

Platforme og apparater

Apps

 • Windows
 • Mac
 • iOS
 • Android
 • Linux
 • Router

HideMyAss tilbyder mange apps til de mest populære apparater, som inkludere Microsoft Windows, Mac, iOS og Android. De tilbyder også en serie af manuelle opsætningsguides til at opsætte en håndfuld andre platforme, som inkludere Linux og Windows telefoner.

HideMyAss er også blevet partnere med Flashrouters som har lavet en serie af routere med VPN som allerede er installeret. Alternativt, så er der på deres hjemmeside, en liste med routere som de er kompatible med, og grundige guides, hvis du ønsker manuelt at opsætte VPN på din egen router.

Browser tilføjelser

HideMyAss tilbyder på nuværende tidspunkt ingen browser tilføjelser, så hvis du søger en fuld funktionstilføjelse med VPN til de populære browsere, så bør du overveje ExpressVPN

Spillekonsoller og streaming apparater

 • AppleTV
 • Amazon Fire TV
 • Chomecast
 • Nintendo
 • Playstation
 • Xbox

Du kan også bruge HideMyAss på en håndfuld af andre apparater, ved at forbinde dem til en konfigurerede router. Det inkludere AppleTV og Amazon Fire TV. Men der er ingen direkte apps til disse apparater og meget begrænset opsætnings information, så du kan ende med at kæmpe lidt med at få det sat op, hvis du får problemer.

En anden måde, hvor du kan bruge VPN forbindelsen fra et andet apparat, er ved at køre din HideMyAss app på din bærbar eller smartphone.  

Streaming og torrents

HideMyAss tilbyder nogle dedikerede servere, som er super hurtige og som giver dig let adgang til store streaming tjenester. Vi kunne blive forbundet med Netflix i USA uden nogle problemer overhoved, og det har sparet en masse tid som man normalt ville have brugt på at køre listen af deres placeringer igennem for deres serverplaceringer i USA.

Der er også optimerede adgang til streaming i lande som England, hvor der er hurtige adgange til streaming tjenester også og med hastigheder der var hurtige nok til at lave HD streaming.

HideMyAss er også en af de mere populære valg til streaming fans, eftersom de kan blive brugt på mange forskellige services såsom HBO nordic, Hulu og Netflix.

Hvis du kan overse deres logpolitik, så er det et glimrende valg til torrent brugere, da du får nogle glimrende download og upload hastigheder.

Kryptering og sikkerhed

Mens HideMyAss tilbyder nok privatliv til de fleste, men hvis absolut anonymitet er din prioritet, så er det ikke den bedste mulighed der er tilgængelig derude. De holder til i England, hvilket betyder at de falder ind under de EU datalovene, og de er også dækket af at dele aftaler mellem England og USA.

Deres Apps bruger OpenVPN, hvilket er en af de bedste protokoller indenfor ydeevne og privatliv. Du kan manuelt opsætte andre protokoller hvis du ønsker en mere avancerede en.

De har VPN kill switch, som er en nødvendighed og som sikre at din sande IP adresse ikke bliver fremvist, hvis din internet forbindelse falder ud. HideMyAss vedligeholder også selv deres DNS servere, så du kan være sikker på at din søgehistorik er beskyttet. Men med deres logpolitik er en smule mere påtrængende end vi kunne ønske os, selvom dataen kun bliver lagret i op til 30 dage inden den slettes permanent. Hvis du ønsker mere privatlivs venlige logpolitikker, så er CyberGhost et bedre valg.  

En anden fantastisk mulighed for deres primære app er DNS og PVv6 leak beskyttelse, som er en vigtig funktion som ikke alle VPN udbydere tilbyder.  HMA kom igennem vores tests med top resultater. Hvis alt du skal gøre er at søge rundt på et offentligt WiFi sikkert, så er HideMyAss præcist så sikkert som det skal være.

Brugervenlighed

HideMyAss apps er virkeligt godt designet og giver dig en simpel og let brugeroplevelse, hvilket er fantastisk hvis du aldrig har brugt en VPN før. Deres app ligner lidt en mobil app og de holder det simpelt med kun 3 forbindelses indstillinger og en on/off knap.

Fortrukne indstillinger kan blive fundet i venstre side i top menuen og er organiserede i en serie af brugbare muligheder som inkludere ’’Forbindelse’’ og ’’Kill switch’’. Igen, så holder de det simpelt til de helt grønne VPN brugere, men det kan være et problem hvis du søger nogle mere avancerede muligheder. Det er virkeligt let at vælge lokation og er integreret med en søgefuktion og vi elsker at du kan vælge dine favorit servere, så de bliver endnu lettere at finde.

Deres mobile apps er også meget brugervenlige og fantastiske til dem som ønsker at starte appen og glemme alt om den igen, uden at skulle kæmpe med en masse indstillinger. De har også en ’’IP shuffle’’ funktion, som gør at du løbende skifter din IP adresse, så det bliver svært for folk at spore din online. Men disse mobile apps mangler andre privatlivs funktioner som er i deres primære app, såsom VPN kill switch funktionen, som vi håber kommer i fremtiden.

Kom i gang

Download og installation af HideMyAss er meget simpelt, og hele processen fra køb til forbindelse tager kun få minutter. Uanset hvilken platform du bruger, så tilbyder HideMyAs’s hjemmeside en serie af opsætningsguides, som kan hjælpe dig på vej.

Hele processen er så simpel at du kun skal downloade den relevante software fra deres hjemmeside hvor du blot skal følge de små guides der kommer under selve installationen. De er meget lette at følge, men hvis du kommer til at sidde fast, så skal du blot gå ind på HideMyAss supportside og så bør du kunne finde løsningen på problemet. Når installationen er færdig, så skal du blot skrive dine login detajler ind og så er du i gang.

Kundeservice

Vi er ekstremt imponerede over deres kundeservice som de tilbyder hos HideMyAss. Det er en af de få VPN udbydere som rent faktisk har 24/7 kundeservice med deres live chat support, som gør at du rent faktisk får svar på de spørgsmål du stiller indenfor få minutter. Derudover så har de en vidensdatabase som inkludere en masse videoer og brugbare screenshots som dækker stort set alle potentielle problemer.

Konklusionen

Det kan vi lide:

 • Yderst imponerende ydeevne, hurtig og pålidelige hastighder på op til 325 Mbit
 • Let adgang til Netflix ved at bruge dedikerede streaming servere
 • De er virkeligt lette at bruge. Hurtig opsætning på alle apparater
 • Det største globale netværk som vi har set, hvor du kan blive forbundet i op til 190+ lande

Det vi mindre kan lide:

 • Baseret på privatlivs uvenlige England
 • Indsamler detajlerede forbindelseslogs i op til 30 dage

HideMyAss er et fantastisk valg til dem som vil have en stærk ydeevne, men er mindre bekymret for deres logpolitik. Hvis du vælger deres 3 års plan, så er de ret billige og med adgang til over 190 lande, så er de den bedste udbyder hvis man kigger på de muligheder man får for med deres lokationer. Fantastiske download hastigheder gør dem yderst velegnet til streaming fans og en pålidelig adgang til Netflix er en ekstra bonus.

Hvis du leder efter et højere niveau af privatliv, så er HideMyAss måske ikke dit første valg, men hvis du blot leder efter en mulighed for at skjule din IP adresse og anonymt på nettet, så er den helt perfekt.

Deres software er let og hurtig at komme i gang med. Den er perfekt hvis du gerne vil forbinde dig til deres servere og derefter komme videre, uden at skulle tænke på en masse avancerede indstillinger. Deres kundeservice er hurtig og hjælpsom, og har også en masse video guides, som gør HideMyAss som et godt valg til dem der søger en simpel og stressfri VPN oplevelse.

Spar 58%
Deal

Med dette tilbud, så får du 58% i rabat på HidemyAss VPN. 

More Less