Hvilken handelsplatform skal man investere igennem?

Der er efterhånden flere og flere der investere i aktier og det er generelt blevet mere populært at investere sin opsparing i stedet for at have den stående i banken. Men hvordan skal man findeden bedste platform at investere på, og hvad skal man kigge efter når man gør det? Det vil vi forsøge at give dig tips til her i artiklen, så du kan finde den helt rigtige platform at købe dine aktier i forhold til dit behov.

Hvilke handelsplatforme findes der?

Der findes mange flere platforme at investere igennem og disse online handelsplatforme kan godt vøre en smule uigennemskuelige at kende forskel på, hvilket også har gjort at vi ofte ikke kan kende forskel på hvilken der passer bedst til vores behov som nye investorer. Derfor vil vi forsøge at hjælpe dig med at vise dig 2 platforme som måske kan være noget for dig, og hvor du måske finder det sted hvor du vil investere din opsparing i stedet for at have den stående i banken uden at få rente på dine penge men i stedet taber penge grundet inflationen.

eToro

eToro

eToro er en af de største platforme i EU med over 9 millioner brugere på platformen. De startede tilbage i 2006, hvor de ville gøre sig kendte på at skabe en platform som kunne lave automatisk investering til deres brugere. Dette er lykkes dem med produktet copytrading hvor du kan kopierer professionelle investorer og tjene samme afkast som en professionel, selvom du aldrig har handlet med aktier før. Her kan du med fordel undersøge hvilke investorer der har skabt gode og stabile afkast igennem de seneste mange år, forderefter at udvælge den eller de investorer du tror på også kan lave et godt og stabilt afkast i de kommende år frem i tiden.

eToro er perfekt til en daytrader, da de har gratis kurtage som spare mange penge for en daytrader.

Du kan læse denne anmeldelse af eToro hvis du vil vide mere

Nordnet

Nordnet er den nordiske handelsplatform som kom til danmark tilbage i 2001, for derefter at skabe en masse forskellige investeringsprodukter som eksemelvis Nordnet månedsopsparing som er blevet en utrolig populær måde at lave en opsparing på, hvor man gratis kan investere i forskellige investeringsforeninger og hvor man kan overøre penge helt automatisk til, for derefter at få dem investeret i de valgte investeringsforeninger. Derudover så kan du også få flyttet din pensionsopsparing over til din nordnet konto hvilket også er en interessant måde at spare ydereligere op på. Hvis du gerne vil have en dansk handelsplatform så er Nordnet er fornuftigt valg.

Er eToro eller Nordnet bedst?

Hvis du gerne vil investere i aktier, så er der en fordel i at vælge eToro fordi du kan handle fuldstændig kurtagefrit, mens der på Nordnet er en fordel ved at handle med danske investeringsforeninger hvor de ikke har lige så mange som Nordnet har. Så det afhænger af hvad du vil investere i. Du kan på stabilokonomi.dk læse mere omkring etoro erfaringer hvis du vil vide mere.

1.5/5 - (2 votes)