iphone 11 – Hvad er blevet bedre?

Den ny iphone 11 er landet og det er på tide at kigge på hvilke årsager er til at købe den ny iphone eller om man lige så godt kan beholde den gamle model som man har fra sidste lancering. Og da iPhone’s er nogle dyre telefoner så er det nødvendigt at lave en grundig research indend du kaster dine sparepenge efter den nye model, fordi du kan risikere at blive skuffet hvis du ikke ved hvilke fordele du skal kigge efter.

Men lad os kigge efter hvad der findes af fordele ved den ny iphone 11.

IPhone 11

IPhone 11 er lige blevet lanceret og er klart en af de ting som den almindelige iphone fanatiker holder øje med for tiden. Iphone 11 har fået en stor opgradering men er stadig i den dyre ende i forhold til nogle af de tidligere modeller som man kunne købe for et par tusinde kroner mindre. Men udover prisen, så er der også mange andre fordele, som jeg vil komme ind på nedenfor. Hvis du vil have en komplet anmeldelse, så kan du læse denne anmeldelse af iPhone 11.

iphone 11 fordele

Der er mange fordele ved at vælge en iphone 11 frem for en af de tidligere iphone modeller, og er kan man f.eks. hurtigt se at hastigheden på den ny iphone 11 er klart blevet forbedret. Den er langt hurtigere og med det ny iOS 13 så skulle den efter sigende være dobbelt så hurtig som tidligere, som i forvejen er kendt for at være ret hurtig i forhold til andre telefoner.

Derudover så er kameraet også blevet markant forbedret, hvor der er kommet 3 linser til kameraet for at forbedre billederne og hele oplevelsen ved deres kamera. Du kan pludseligt få taget betydeligt tydeligere billeder, og markant lettere få et billede der er fuldstændig stilstående uden rystelser.

Derudover så er batteriet også blevet markant forbedre, med op til 20% længere batterilevetid, hvilket er ganske imponerende. batteriet har næsten 4000 mAh som virkeligt kommer til sin ret efter at man tidligere har døjet lidt med batterilevetiden på iphones.

Rate this post