Nye regler indenfor kviklån

Vidste du at der er kommet nye regler indenfor kviklån? Det er der, og de giver markant bedre vilkår for dig som er i en situation hvor du er tvunget til at optage et lån. Med de nye regler indenfor kviklån så er du sikret på den måde at det er ulovligt i fremtiden at tilbyde lån med renter på over 35% og de må højest reklamere med lån som har en ÅOP på 25% hvilket betyder at der er en markant ændring i de lånetilbud du så før de nye regler.

De nye regler indenfor kviklån

De nye regler indenfor kviklån
De nye regler indenfor kviklån

Der er som sagt kommet nogle nye regler indenfor kviklån som blev sat i gang d. 1 juli 2020. De betyder at der i fremtiden som beskrevet ovenfor er lavet højest 35% i ÅOP som loft på alle kviklån i Danmark. Derudover er der et loft for hvilken ÅOP de må reklamere for som kun er på 25%. Alt i alt en markant ændring indenfor lånebranchen i Danmark. Derfor vil de nye kviklån klart være mere attraktive at tage end de gamle.

Derudover så må du heller ikke som lånevirksomhed reklamere med lån på samme steder som hvor der reklameres for gambling og casinospil. Det betyder at alle lånevirksomheder ikke længere må reklamere med deres lån i sammenhæng med steder hvor der tilbydes spil, gambling, odds eller lignende sted hvor du kan spille om penge.

Hvordan påvirker de nye regler indenfor kviklån dig?

Hvis du er på jagt efter et kviklån så er det utroligt gode nyheder for dig, da du før sagtens kunne ende med at få en ÅOP som var på lagt over 800% som betyder at det kan være ret svært at betale dette lån tilbage igen uden at der skulle gå årevis. Men det der er vigtigst når vi snakker den nye regel, så er det at kviklån i fremtiden er mindre interessant at starte op som virksomhed, fordi der er for lavt et afkast i sådan en virksomhed. Det kan både være godt og skidt for forbrugerne hvis det ender med at de ikke kan optage andre lån end dem i banken, hvilket ofte kan være relativt svært hvis man ikke kan stille en eller anden form for sikkerhed.

Men anset hvad, så betyder de nye regler indenfor kviklån at renterne er markant lavere end de plejer at være hvilket betyder at du fremover kan få markant billigere kviklån

Rate this post