Ønsker du et bedre forhold til din bank?

Dette indhold er sponsoreret

Oplever du problemer med forholdet til din bank, og synes du ikke at alt er, som du gerne kunne tænke dig at det skal være? Går du med en tanke om at skifte bank, men ved du ikke hvilken, der vil passe til dig og dine behov? Så kan du hurtigt og effektivt få hjælp til at finde din nye bank af MyBanker, som ud fra dine behov og økonomi indhenter tilbud fra banker, der matcher på bedst vis. Du skal derfor kun selv sammenligne de banker, MyBanker stiller til rådighed, og vurdere, hvilken der passer bedst til dig og dine behov. 

Overvejer du et bankskifte?

Hvis du går med overvejelserne om at skifte bank, så er det en god ide at gøre brug af MyBanker, som er din personlige hjælper ved et bankskifte. Her kan du nemlig sammenligne bankernes priser, og se, hvor meget du kan spare ved at skifte bank i dag. Dette gøres via bankernes individuelle vurderingr af din økonomi, og så sidder MyBankers supportere klar til at hjælpe dig igennem hele forløbet. Du får stillet et grafisk overblik over hvor meget du tjener og betaler i renter til rådighed, så det er nemmere for dig at vælge, hvilken løsning der vil give mest mening for dig. 

Så snart du vælger hvilken bank, du helst vil skifte til, kan du stille spørgsmål og ringe til bankrådgiveren i den bank, hvor du er klar til at gå videre med. Herefter skal der sendes dokumenter til banken, som skal godkendes, før du kan kreditvurderes og optages som ny kunde i banken. MyBanker sikrer dig en effektiv og behagelig process, da over 10.000 på nuværende tidspunkt har skiftet bank via MyBanker og i gennemsnit har disse kunder givet deres nye bank 4,8 ud af 5 stjerner. 

Problemer med at få pengene til at række?

Hvis du har problemer med at få pengene til at række sidst på måneden, eller du har svært ved at få budgettet til at give mening, så kan du ligeledes søge om et lån via MyBanker, og få uforpligtende tilbud fra flere banker i løbet af et par minutter. Det kan eksempelvis være et forbrugslån, hvis du mangler penge til ting som faste udgifter som eksempelvis internet, telefon- eller elregning. Hvis du vælger at gøre brug af MyBankers sammenligningsliste, kan du se frem til en hurtig ansøgningsproces samt hurtig udbetaling, som kan klares hjemme fra sofaen. Det er dog vigtigt at tænke sig om, inden man optager et lån, og man skal være sikker på, at man har mulighed for at betale lånet tilbage til tiden – og dermed heller ikke låne flere penge, end hvad man egentligt har brug for. 

Rate this post