Opbyg muskelmasse med håndvægte

Hvis du gerne vil have en pænere finish på dine overarme, så kan det være, at du skal investere i et par håndvægte. Læs med her og få tips til, hvilke håndvægte du skal investere i.

Hænger dine overarme og dasker lidt? Eller vil du bare gerne stramme mormor-armene lidt op? Så kan det være, at du skal kigge efter et par gode håndvægte, som du kan bruge derhjemme, når du har lyst. Håndvægte er nemlig et perfekt træningsredskab til dig, der gerne vil komme i form derhjemme. Lad os se lidt på de forskellige typer af håndvægte:

  •       Justerbare håndvægte
  •       Professionelle håndvægte
  •       Gummihåndvægte
  •       Håndvægte med stativ

Der findes flere typer og slags håndvægte afhængig af, hvad du skal bruge dem til. Hvis du gerne vil træne derhjemme og have et par håndvægte som ikke triller rundt på stuegulvet, så kan det være, at du skal kigge efter et gummihåndvægte. De laver nemlig heller ikke store huller i gulvet, hvis du skulle tabe dem. Det kan også være, at du hellere vil have et par håndvægte, som du kan justere alt efter, hvor langt du er i din træning – så skal du gå efter et par justerbare håndvægte. Hvis du er vant til at træne med håndvægte nede i dit lokale fitnesscenter, så kan det være, at du skal gå efter et par professionelle håndvægte, som er lette et rengøre og holde. Du kan også investere i håndvægte med stativ, så du har et godt overblik over alle dine håndvægte.

Håndvægte er altså en nem måde at holde formen på og du kan træne, når det passer dig og med de antal kilo, som passer til dagsformen. Husk også at have fokus på din kost og din søvnrytme, så holder du en sund livsstil hele vejen rundt.  

Rate this post