Optimer din internetforbindelse

Internettet er vores kæreste ven i dag. Vi er blevet dybt afhængige af dette og hvis ikke vi kan komme på internettet, så er det som om vi er blevet skærmet fra omverdenen og ikke kan deltage i det sociale liv, der foregår i den virtuelle verden. Derfor er det mere end frustrerende, når forbindelsen går tabt, eller arbejder så langsomt, at du bliver forhindret i det du arbejder med. Læs herunder, hvordan du kan optimerer din internetforbindelse.

1.     Placeringen af din router er afgørende

Er routeren placeret højt, så fungerer dit internet mest optimalt. Den sender nemlig bølger nedad. Mange laver fejlen ved at gemme routeren væk bag skabe og vægge, men dette forsinker blot forbindelsen, da bølgerne ikke kan komme gennem alle forhindringerne. Er du ældre og er besværet i hverdagen, så kan du få hjælp til at placere den så godt som muligt. Intet skal stå i vejen for godt internet.

2.     Hold din computer sund

Det gælder på samme måde som os mennesker. Vi har behov for at være sunde og blive tjekket fra tid til anden, så vi forebygger sygdom og fungerer optimalt. Den samme omsorg skal du yde for din computer. En computer med virus har generelt en lav ydeevne og kan derfor ikke samarbejde med andre systemer, så som internet, da den i forvejen er overbelastet. Så hold dig opdateret på den bedste IT-sikkerhed, og giv din computer de bedste forudsætninger for en god levestandard. 

3.     Undgå myldretrafikken

Bor du inde i byen, så har du sjældent problemer med internettet, men du kan dog opleve dårligere forbindelse om aftenen og i weekenden, da der her er flere brugere på nettet. Hvis du benytter dig meget af dit sommerhus, så er undgår du dette. Til gengæld er du længere væk fra byen og har dermed mindre internetforbindelse. Bruger du de to ovenstående råd, så er du dog sikret, at du har et godt brugbart internet.

Rate this post