Pendlerlivet – udnyt transporttiden

Danmark er et lille land. Førhen var rejsen fra Esbjerg til København lang, men i dag tager det blot tre timer i et lyntog. Optimeringen af transporten, i Danmark, har altså gjort det muligt at arbejde eller studere langt væk fra hvor du bor. Vi har i dag, derfor mulighed for at være fleksible i forhold til, hvor vi ønsker at arbejde kontra, hvor vi ønsker at bosætte vores familie. Bagsiden af fleksibiliteten er transporttiderne. Derfor får du her et par gode fifs til at udnytte tiden i toget.

Brug tiden på arbejde eller forberedelse

Du, som pendler, har en længere dag end andre, da du også skal tillægge arbejdet eller studiet transporttiden. Derfor er der mindre tid til at arbejde eller forberede sig hjemmefra. Dette kan du derfor gøre i toget. Hvis du har et godt mobilt bredbånd, vil det altid være nemt for dig at komme på internettet, trods du er på farten. Sidder du derimod på et kontor og skal sælge et mobilt bredbånd, så har BlueNordix det rette system til dig, som ønsker at optimere salget i din virksomhed.

Benyt tiden på praktiske gøremål

Det er ikke altid du har noget at arbejde på i toget og nogle gange har du også blot brug for at koble af. Alligevel er der også private gøremål, som man måske ikke kan overskue at sætte sig med derhjemme efter en lang dag. Det kunne eksempelvis være ansøgninger om boligstøtte mm. Når du sidder i toget og arbejder, er der ofte mange mennesker omkring dig. Selvom vi mennesker har en hang til det, så kan vi desværre ikke stole på alle mennesker i det offentlige rum. Du kan her læse, hvorfor du skal være opmærksom på at skjule dine personlige oplysninger i toget. 

Kobl af med god musik

Har du ordnet det du skulle, eller er du blot træt efter en lang dag? Så brug tiden i toget på, at lytte til musik. Det kan være sjældent, at der er tid til at slappe af og nyde musikken, når man først er hjemme, da alle de praktiske gøremål så tager over. Med det rette mobile bredbånd, vil du kunne streame musikken på farten uden at have det hentet ned på din enhed på forhånd.

Rate this post