Anmeldelse af PureVPN

anmeldelse af purevpn

Vores score 7.5 ud af 10

Pålidelig VPN som giver privatliv til streamere. Kæmpe globalt netværk af servere

Det kan vi lide:

 • Pålidelige hastigheder – 30 Mbit i gennemsnit globalt
 • Optimerede streaming servere
 • Brugervenlige apps. Simple at sætte op på alle populære apparater
 • P2P og torrents er tilladt på de fleste servere
 • Forbind sikkert op til over 140 lande i verden

Den bedste pris: 19 kroner (2.88$) om måneden

Specielle tilbud: 74 % i rabat med en 2 års aftale

Tilfredshedsgaranti: 31 dage

Kundeservice: 24/7 live chat kundeservice

PureVPN er en billig VPN som giver dig en pålidelig ydeevne fordelt ud på et globalt servernetværk. Den giver ikke den samme lynhurtige hastighed som nogle af de bedste udbydere, men den er meget stabil hvis man ser ud på de forskellige populære lokationer. Du kan få adgang til Netflix og alle de andre store streaming tjenester helt utroligt let igennem deres servere der er optimeret til video. Deres brugervelige apps er tilgængelige på de fleste apparater som inkludere Android TV og Amazon Fire Stick, samt mange routere også kan bruge deres VPN.

PureVPN tilbyder en stærk kryptering og en masse avancerede privatlivsfunktioner såsom en VPN kill switch og DNS leak beskyttelse, som begge sikre at din egen IP adresse ikke bliver vist til nogen som ikke skal se den. Deres privatlivs politik har for nyligt ændret sig, så de i dag kun indsamler anonyme forbindelseslogs, som hjælper med teknisk assistance og forbindelsesproblemer. Det er muligt at bruge PureVPN i Kina, men deres setup er ikke helt som vi måske ville ønske det. Kundeservicen er god nok og med live chat og en masse brugbare guides på deres hjemmeside.

Priser og tilbud

Spar 70%
Deal

Med dette tilbud får du 70% i rabat til PureVPN!

More Less

PureVPN giver flere forskellige priser, som hjælper dig med at beslutte dig for hvilken der er bedst for dig. De tilbyder alle sammen samme funktioner, men jo længere et abonnement du vælger, jo mindre betaler du hver måned.

En enkel måned er den dyreste og koster 72 kroner (10.95$) om måneden, men denne pris bliver reduceret kraftigt med 74 % til kun 19 kroner (2.88$) om måneden, hvis du vælger deres 2 års abonnement. Hvis du ikke vil forpligte dig til så lang tid, så kan du også nøjes med deres 1 års plan som kun koster 26 kroner (4.08$) om måneden.

PureVPN har en 31 dages pengene tilbage garanti også kendt som tilfredshedsgaranti. De betyder at de ikke stiller spørgsmål, hvis du vil have pengene tilbage, og der er ingenting skjult med småt. Men hvis det er fordi du har et teknisk problem, så vil teknikkerne forsøge at ordne det først. Efter du har efterspurgt at få dine penge tilbage, så kan der gå op til 30 dage før du har fået pengene på din konto, så du skal være tålmodig.

PureVPN tilbyder også en tre dages gratis prøveversion som ingen begrænsninger eller restriktioner har, som kun koster 16 kroner (2.5$) at få. Dette beløb kan du ikke få pengene tilbage fra uanset hvad, også selvom du har tekniske problemer, men det er en god måde at starte med at teste hele deres service, uden at bekymre dig omkring en data begrænsning. Du kan også henvise venner og familie til deres service og får en ’’overraskelse’’ til gengæld hvis de også skriver sig op.

Betalingsmuligheder

PureVPN acceptere en masse betalingsmuligheder. Dette inkludere de store kredit og debitkort udbydere, Paypal og kryptovaluta. Du bør dog lægge mærke til at hvis du betaler med kryptovaluta, så kan du ikke få pengene tilbage.

Hastighed og pålidelighed

PureVPN er ikke den hurtigste VPN udbyder som vi har testet, men vi er meget imponerede over hvor stabile hastighederne er rundt på deres server netværk. Du kan forvente en rigtig fornuftig ydeevne til din hverdags streaming og downloading, også selvom du vælger nogle servere der er langt væk, som eksempelvis hvis du forbinder til en server i USA for at få adgang til deres indhold hos Netflix. Det er også et godt valg til gamere og folk der bruger torrents og P2P brugere grundet deres fantastiske upload hastigheder og lave latency (forsinkelse) på deres populære placeringer.

PureVPN ydeevne

PureVPN har nogle hurtige download hatigheder, både på lokale og globale servere. Deres nuværende lokale download hastighed er på 143 Mbit i sekundet, og hvis du vælger placeringer af deres server som eksempelvis Toronto, så kan du forvente hastigheder på op til 345 Mbit. Hvis du forbinder dig til USA fra Danmark, så kan du forvente hastigheder på op imod 16 Mbit i sekundet, hvilket er en smule lavere end de bedste udbydere, men er stadig fornuftigt til HD streaming. De servere  som ligger længere væk, klarede det ikke så godt, som eksempelvis Australien og Japan som kæmper med at opnå hastigheder på 9 Mbit.

Der er også meget lav Latency (forsinkelse) på 2ms i Toronto og 3ms i Danmark, som gør PureVPN til et godt valg for gamere. Men det er ikke nødvendigvis sådan for alle lokationer, da der i San Fransisco virkeligt er problemer med en Latency på hele 123ms som virkeligt er skidt.

PureVPN forbinder virkeligt hurtigt hver gang og tager i gennemsnit 10 sekunder. Vi har fundet ud af at ydeevnen er meget pålidelig og uden for mange udfordringer og meget få udfald, som giver en stabil internet forbindelse.

PureVPN er ikke den bedste VPN tjeneste derude i forhold til ydeevnen på de forskellige servere, men det er faktisk meget fint i forhold til prisen. Hvis du vil streame Netflix fra USA i Ultra HD kvalitet på flere apparater derhjemme, så skal du dog måske kigge andre muligheder, men for de fleste folk så fungere PureVPNs hastigheder ganske fint.

Funktioner

Server placeringer

PureVPN er meget imponerende når man kigger på deres server placeringer, hvor de har over 140 lande fordelt ud på 6 kontinenter. Meget få VPN udbydere har i nærheden af så mange muligheder, hvor de fleste af dem er meget populære destinationer.

PureVPN har over 2000 servere, men det der virkeligt skiller sig ud fra mængden, er at de har 125-150 forskellige IP adresser per server, hvorpå de opnår mere end 300,000 IP adresser. Dette er uden sammenligning dem med de fleste antal IP adresser fra nogen udbyder overhoved, hvilket reducere risikoen for overbelastning af serverne.

Du kan vælge imellem 13 forskellige byer i USA og du kan også vælge byer i Australien, England, Canada og mange andre lande.

PureVPN tilbyder også nogle lande i Asien, Afrika og Sydamerika. De har også de almindelige muligheder som Brasilien, Sydafrika og Japan sammen med nogle lidt mere usædvanlige lande som eksempelvis Kuwait, Kambodia og VeneZueka, PureVPN brugere er forkælet med muligheder, når det kommer til deres globale netværk.

Browsere og enheder

Apps

 • Windows
 • Mac
 • iOS
 • Android
 • Linux
 • Router

PureVPN har en masse forskellige apps til forskellige enheder som inkludere Microsoft Windows, Mac, iOS og Android og har for nyligt også lavet en app til Linux. Du kan også købe konfigurerede routere med PureVPN som allerede er installeret.

På deres hjemmeside kan du finde opsætnings guides til de apparater som ikke har disse apps, som eksempelvis Chromecast. Deres software er også kompatibel med en lang liste af routere, som kan findes på siden sammen med instruktioner til at opsætte dem manuelt.

Browser tilføjelser

PureVPN tilbyder også tilføjelser til Google Chrome og Mozilla Firefox browserne. Disse er virkeligt hurtigt at installere og tilføje til din browser og kan blive installeret på få sekunder, hvis du allerede har den primære app. Du kan også få mulighed på at tilgå nettet sikkert og få åbnet op for det geografisk blokerede indhold der findes.

Det er dog vigtigt at du husker at disse tilføjelser til din browser ikke kryptere din forbindelse og derfor bør du ikke bruge dem som en erstatning til den almindelige app på din computer, men de er stadig en ekstra god bonus funktion.

Spillkonsoller og streaming apparter

 • Apple TV
 • ChromeCast
 • Amazon Fire TV
 • Nintendo
 • Playstation
 • Xbox

PureVPN skiller sig lidt ud fra deres konkurrenter, da de både har apps til Android TV men også Amazon Fire TV, så alt du skal gøre er at downloade softwaren fra app store, og så er du i gang. Du kan også bruge en masse forskellige streaming enheder ved at forbinde dem til en konfigurerede router.

PureVPN har en masse guides på deres hjemmeside, til en masse forskellige spillekonsoller og streaming apparater som inkludere Playstation 3 og 4, Nintendo WII og lignende. De er meget lette at sætte op, så du bør ikke opleve nogle problemer.

Streaming og torrents

PureVPN er et fantastisk valg, hvis du leder efter en hurtig og problemfri adgang til alle de store streaming tjenester. Hvis du vælger streaming indstillingen i hovedmenuen, så bliver du præsenteret for en liste med optimerede streaming servere i hele verden. Du får adgang til Netflix for første gang, igennem en dedikeret servere og vil ikke opleve at det hakker eller forbindelsesproblemer.

Hvis du er fan af streaming tjenesterne, så vil du elske PureVPN da de har optimerede servere hos over 20 forskellige udbydere og kanaler. Det er også glimrende som valg til torrent og P2P fans, da dette er tilladt på størstedelen af deres servere, hvilket reducere risikoen for langsomme hastigheder.

Kryptering og sikkerhed

Det plejede at være svært at anbefale PureVPN, til alle der har strikse privatlivs behov grundet tidligere problemer med deres logpolitik, men det er ændret i dag og deres privatlivspolitik har i dag ikke længere disse problemer.

Appen har nogle småirriterende fejl som eksempelvis at den kan fejle når man starter den op automatisk.
Deres VPN kill switch som blokere alt trafik på nettet, hvis din internetforbindelse pludseligt svigter og derved sikre at din sande IP adresse ikke bliver vist for nogen.

Hvis du er villig til at prøve PureVPN, så er de bestemt et sikkert valg for de fleste, da deres sikkerhed er noget de er blevet meget bedre til nu om dage.

Er det let at bruge?

PureVPN apps ser rigtigt fine ud ved første øjekast og de har også en gode ide om hvordan man giver en god brugeroplevelse, men der er dog et par småting man kan sætte en finger ved. Deres primære brugerpanel er virkeligt godt og man kan selv tilpasse det efter hvad man ønsker (streaming, frihed på internettet, deling af filer, dedikerede IP), hvor du kan vise dine nye Ip adresse som eksempel.

Deres App til computeren er måske en smule klodset og der er også en smule ’’lag’’, men det er generelt set meget let at bruge, selvom det kan være lidt frusterende. Der er heller ingen ’’remember me’’ funktion, som betyder at du skal skrive dine login oplysninger ind hver gang du skal genstarte appen, hvilket kunne forbedres.

Sådan kommer du i gang

Det er utroligt let at installere PureVPN og tager kun få minutter fra start til slut, selvom du aldrig har downloaded VPN før. Der er en virkeligt let og brugervenlig guide til alle de populære apparater på deres hjemmeside.

Den generelle proces er at downloade den relevante software på siden, klikke på ’’setup file’’ og følge de pop ups der kommer, og hvis du har problemer, så er der en masse guides på hjemmesiden som er fyldt med screenshots, så du kan komme tilbage igen. Når dette er gjort, så burde du komme tilbage på rette vej og er klar lynhurtigt.

Kundeservice

PureVPN kundeservice er lidt en blandet landhandel og har ikke det samme niveau som de bedste udbydere på markedet. Deres medarbejdere der sidder på deres live chat svare øjeblikkeligt, men er ikke helt så effektive til at løse noget, udover at hjælpe nybegyndere. Email svarene er meget hurtige, men er meget de standard svar med links til deres hjemmeside på siden, hvilket ikke er særligt brugbart hvis du allerede har kigget der.

De har en hel masse FAQ’s og gode opsætnings guides til en hel masse apparater og der er også en god og brugbar søgefunktion som spare dig for en masse tid.

Konklusion

Det kan vi lide:

 • Hurtig og pålidelige lokale hastigheder på op til 345 Mbit
 • Hurtig og let adgang til Netflix og andre store streaming tjenster
 • Let at bruge og hurtigt at sætte op
 • Kæmpe globalt netværk – forbind dig sikkert op til 140 lande
 • Browser tilføjelser til Chrome og Firefox er en god bonus

Det kan vi mindre lide:

 • Computer appen kan have lidt småfejl
 • Begrænset kundeservice
 • Auto opsætningen i appen fejler til tider
 • Tidligere så værnede de ikke lige så meget om privatlivet for deres brugere som de gør i dag.

PureVPN er et glimrende valg til dem der streamer en del og dem som ønsker mere sikkerhed mens de søger på nettet. Det er en af de billigste VPN tjenester på markedet og giver dig glimrende værdi for pengene, særligt hvis du vælger deres 2 års plan. Det er ikke så hurtigt som de støre udbydere, men giver dig en stabil forbindelse fordelt ud på de 140 lande. De har optimerede streaming servere som giver dig adgang til eksempelvis Netflix og andre populære services, meget hurtigt og problemfrit.

Deres software ser rigtig godt ud og er meget brugervenlig, men dog kan den være en smule langsom til at svare. Det kan blive brugt i Kina, men der findes også bedre muligheder derude til et land som Kina. Hvis du leder efter en simpel VPN som dækker dine basale privatlivsønsker og til at få åbnet op for de geografiske blokeringer hos de store streaming tjenester, så bør du helt bestemt overveje PureVPN.

Spar 70%
Deal

Med dette tilbud får du 70% i rabat til PureVPN!

More Less