Rengøring – 3 rengøringsartikler alle hjem bør have

Hvis du gerne vil have et rent og fint hjem, så er det naturligvis vigtigt at du også har grejerne til at holde det rent og fint. I denne artikel vil vi fortælle om 3 ting som det ikke er sikkert at du har i dit hjem, men som du helt bestemt bør anskaffe dig.

Rengøring

Alle hjem kræver rengøring, men du kan lige så godt gøre det så let for dig selv som overhoved muligt. Når du laver rengøring i dit hjem så er det som regel ikke fordi du elsker at gøre det, men nærmere fordi du er nød til at holde hjemmet rent og pænt. Derfor vil du med disse 3 ting helt sikkert gøre det mindre gnidningsfrit at komme igennem den daglige rengøring. Og hvis du ønsker tips og vejledning til alle aspekter af rengøringen i dit hjem, så besøg rensning.dk som er en rengøringsblog der skriver om alt indenfor rengøringen af hjemmet, og hvor du også kan læse yderligere om de 3 nedstående ting.

Nitrilhandsker

Nitrilhandsker er vores nummer 1. på listen over rengøringsartikler som alle hjem bør have. Årsagen til at de er det, er fordi at når du bruger rengøringsmidler, så vil stort set alle rengøringsmidler være rimeligt hårde ved din hud på hænderne. Derfor bør du beskytte dine hænder. Nitrilhandsker er nogle af de bedste handsker til at beskytte dine hænder imod hårde rengøringsmidler, og det er også Nitrilhandsker man bruger på eksempelvis hospitaler, så huden på hænderne ikke bliver ødelagt af hårde ting som sprit og lignende rengøringsmidler som vi mennesker kan ende med at udvikle allergi overfor.

Hvad koster de: En pakke med 100 koster ned til 99 kroner.

Gulvmoppe

Nummer 2 ting på vores liste over rengøringsartikler som bør være i alle hjem er en gulvmoppe. Der er alt for mange der ikke vasker deres gulv, fordi de tror at en støvsuger tager alt det skidt der er på gulvet, men det er langt fra sandheden. Der er utroligt mange bakterier, skidt og snavs på gulvet som en støvsuger ikke kan suge op og fjerne, så derfor bør du løbende vaske dit gulv med vand og sæbe, for at sikre at det er fuldstændig rent. Og det er altså bare lettere at vaske sit gulv med en gulvmoppe end med en klud, så køb for guds skyld en gulvmoppe, og prøv at se hvor beskidt vandet er efter at du har brugt den på dit gulv. Du bliver overrasket over hvor meget skidt og snavs der gemmer sig på dit gulv, som du ikke kan se med det blotte øje.

Hvad koster den: De kan findes ned til 99 kroner

Mikrofibre klude

Den tredje og sidste ting på vores liste er mikrofibre klude. Disse mikrofibre klude er en helt essentiel ting af alle hjem og bør findes ved enhver håndvask, så den er klar til at blive brugt på køkkenbordet og spisebordet. Mikrofibre kludde er nemlig skabt til at tørre overflader af for alt lige fra støv, til madrester og alle overflader der skal rengøres. Disse mikrofibre kludde er lavet i et blødt materiale som ikke ridser overfladerne du tørre af. Og derudover så holder de virkeligt længe. Du kan nemlig vaske dem op til 500 gange, hvilket naturligvis også betyder at de holder utroligt længe.

Når en mikrofibre klud skal vaskes så skal den vaskes ved høje temperaturer og gerne omkring 90 grader, for at sikre at alle bakterier og urenheder bliver fjernet.

Hvad koster de: Fra 6 kroner per stk.

Læs også vores artikel: Tjen penge hjemmefra – 3 måder som med garanti virker

Rate this post