Sådan får du godt internet i din nye bolig

Der findes knapt noget der er mere irriterende, end når internet svigter. Man er lige sat sig ned for at streame en god film, eller surfe online, og så begynder forbindelsen at drille som var det år 2003. At vente på at sider skal loade, er spild af tid, derfor får du gode tips til hvordan du får godt internet i din nye bolig her.  

Vælg rigtig leverandør  

Der er stor forskel på, hvor god forbindelse de forskellige leverandører af internetforbindelse kan levere. Der er også ret stor forskel på, hvad du betaler for. De fleste leverandører har flere forskellige abonnementer, der man kan betale sig til, en meget højere hastighed. En anden løsning der er blevet ret populær de sidste mange år, er det der kaldes fibernet. Dette er dog ikke en mulighed overalt, men den er værd at undersøge.   

Hvor mange der er på netværket, kan også have noget at sige for din hastighed. Hvis man gerne vil undgå irritationen ved, at forbindelsen fejler, er det nok en god ide at købe lidt bedre internet, end det du som udgangspunkt var villig til at betale for. Det er bedre at betale for noget der rent faktisk fungerer, end at vælge den billigste løsning, hvis den er mere ustabil.  

Placer routeren optimalt 

Hvor du placerer din router, har faktisk også noget at sige, for hvor god forbindelse du får. Det bedste er at placere routeren centralt i boligen. Den skal placeres et sted, der den har frit udsyn til det sted, du benytter internet fra. Hvis du placerer routeren centralt i boligen, skal den have udsyn til så mange lokationer som muligt. Du skal ikke placere din router på gulvet, det kan give et meget ustabilt signal. Routeren i sig selv, kan faktisk også være skyldig i dårlig forbindelse. Derfor er det en god ide at finde en router test, inden I installerer internet i den nye bolig.  

At flytte i ny lejebolig er skønt, og man vil bare have, at det hele skal være i orden. Derfor er god internetforbindelse et godt sted at starte, for at sørge for at ‘infrastrukturen’ er på plads i dit nye hjem.  

Rate this post