Sådan finder du den bedste indendørs og udendørs biopejs

Sådan finder du den bedste indendørs og udendørs biopejs

Vil du gerne have noget mere hygge i hjemmet, og har du ikke mulighed for at få en brændeovn? Så er en Biopejs et helt ideelt valg til dig der gerne vil opleve den behagelige varme stuen vil få med en biopejs.

Hvad er en biopejs?

En Biopejs er bedre kendt som en Bioethanol pejs og er kendt som den pejs man bedst kan få indenfor, da den kan stå på bordet, og selv i lejligheder kan man gøre brug af denne pejs. Det er utrolig praktisk for folk der ikke ønsker at fylde brænde op hele tiden, eller vil døje med at rense en almindelige brændeovn, da en biopejs ikke kræver rengøringen som en brændeovn gør. Derfor er en biopejs blevet utrolig populær og det er der mange grunde til.

Fordele ved en biopejs

Nogle af de store fordele der er ved en biopejs er, at de kan stå indenfor og være tændt. Du behøver ikke engang at åbne vinduet når du tænder den, da den sagtens kan stå inde uden at du skal frygte at blive forgiftet. Den brænder nemlig på bioethanol hvilket gør at selv om du har en biopejs udendørs og står i nærheden af den så vil luften være lige så frisk som den er hvis du bruger den indendørs.

Det er utrolig praktisk at vælge en bioethahol pejs hvis du gerne vil kunne lade den stå hele aftenen og brænde uden at du skal gå og holde øje med om den går ud, da dens brændstof er bioethanol som du blot skal fylde på den, og så brænder den i timevis, uden at du skal fylde den op, som du normalt ville skulle gøre med en brændeovn som skal have mere træ.

Hvad koster en biopejs?

En biopejs koster alt fra mellem få tusinde kroner til mange tusinde kroner. Du kan endda også få nogle på tilbud i perioder til under 1000 kroner, men det er ofte en mindre bordmodel, som ofte også er rigtig fine, men som naturligvis er en smule mindre end de andre modeller.

Hvis du køber en biopejs, så betaler du ofte for mærket, kvaliteten og størrelsen, så du skal være opmærksom på at du naturligvis får en bedre biopejs hvis du vælger de lidt dyre modeller.

Rate this post