Sådan handler du med kryptovaluta – 3 tips

Kryptovaluta er blevet et hot emne og har været det i mange år efterhånden. Især tilbage i 2017 hvor kryptovaluta var på sit højeste med Bitcoin som var på alles læber, indtil sit store fald, som var ret drastisk og som gjorde mange investorer bange for at investere i kryptovaluta. Men der er heldigvis begyndt at komme ro på kryptovaluta markedet igen og flere og flere investorer er begyndt at investere i kryptovaluta igen, og mange med store afkast. Efter Bitcoins store fald er de steget med 300% igen, hvilket uden tvivl har genskabt troen på de forskellige kryptovalutaer, da man troede at de ville dø efterfølgende.

Køb og salg af kryptovaluta

Der er mange muligheder for at investere i kryptovaluta og man kan købe kryptovalutaer på mange af de store handelsplatforme nu om dage, hvilket også viser at troen på kryptovaluta ikke er helt forsvindet. Men det er naturligvis vigtigt at nævne at kryptovaluta stadig er relativt ukendt og derfor kan du med fordel vælge nogle af de mindst kendte kryptovalutaer hvis du vil håbe på at den bliver den nye bitcoin. Køb kryptovaluta hvis du tror på at kryptovalutaerne bliver en del af fremtiden.

blockchain teknologi er kommet for at blive

Den teknologi der står bag kryptovaluta hedder blockchain teknologien og fungere sådan at der i kæden er en masse bokse. Disse bokse har hver især deres eget ”fingeraftryk” som er unikt. Når du skal ændre en enkelt boks, så er du nød til at ændre alle boksene i kædens fingeraftryk hvilket gør det stort set umuligt for en hacker at hacke.

Kryptovaluta er derfor startstenen for denne nye teknologi som mange er ret sikre på bliver en del af fremtiden uanset hvad der sker med kryptovalutaerne.

Rate this post