Sådan kommer du i gang med at streame via din PlayStation

Hvis du drømmer om at komme i gang med at streame dine udskejelser i diverse PlayStation spil, kræver det, at du har det rigtige setup. Det er dog nemmere at komme i gang, end man skulle regne med. Her får du indsigt i, hvordan du kommer i gang med at streame via din PlayStation.

Mange går rundt med en drøm om at komme til at kunne tjene penge på at game og live-streame deres spil. Hvis du har et koncept, som rent faktisk kan bære det, en spændende person og en idé om, hvordan du skaber en kanal, som er så spændende, at du får faste seere, så er det blot om at bruge tid og energi på det.

De fleste, der tjener penge på at streame, gør det via deres computer, men det er ikke den eneste mulighed. Hvis du eksempelvis spiller PlayStation, kan du sagtens komme i gang med at streame her også. Det kræver blot, at du har det rigtige udstyr. Der er f.eks. rig mulighed for at praktisere streaming via PS5 kamera. Prisen på dette kamera er ikke offentligt kendt endnu, men mon ikke det vil koste et sted mellem 300 og 600 kr.

Sony lancerer et kamera til PlayStation 5

Der var helt sikkert mange børn og unge, som blev glade, da Sony endelig kunne afsløre, at den nye PlayStation rammer julehandlen i år. Det betyder, at den kommer ud inden for en overskuelig fremtid. Det er dog ikke alene den nye PlayStation, som har vakt glæde hos børn og barnlige sjæle.

Sony har nemlig offentliggjort, at der kommer en masse udstyr til den nye PlayStation også. Det indbefatter bl.a. et kamera, som er et sjovt og praktisk tilbehør, der blandt andet kan bruges, når du vil streame fra din PlayStation.

Hvorfor bruge et kamera til streaming?

Der er god grund til at købe et kamera, når du skal streame.

Uanset om du streamer live eller blot ønsker at optage video, som du kan lægge ud på et senere tidspunkt, så vil det nye HD-kamera til PlayStation sørge for, at du kan optage dine reaktioner, så du kan vise dem sammen med din stream.

Du kan eksempelvis bruge kameraet til at optage, når du scorer et vildt mål i FIFA, når du spiller Hitman, eller når du kører en perfekt runde i dit foretrukne bilspil. Det hele handler om at fange de øjeblikke, som gør din kanal til noget helt særligt. Og det er muligt med det nye kamera.

På nuværende tidspunkt er der endnu ikke offentliggjort så meget om kameraet, men vi ved, at det primære formål med kameraet er streaming. Det er dog ikke til at vide, om det også er noget, der vil blive brugt direkte i forbindelse med gameplayet i de forskellige spil, som vi hidtil har set hos både Xbox og PlayStation.

Hvilke specifikationer har kameraet?

Det nye kamera kommer med hele to Full HD-linser, der hver især har 1080p, hvilket gør, at du kan optage de bedste øjeblikke, når du spiller, i langt højere kvalitet, end det tidligere har været tilfældet. De to linser skaber eksempelvis mulighed for at optage et billede i vidvinkel, hvilket ikke tidligere er set.

Rate this post