Skal dit fitness ur have have 4G?

Når du skal købe et fitness ur, så er det en god idé at sætte dig ind i hvad du har af krav til det. Vælger du et ur med 4G, så kan dit ur lige pludselig en masse mere.  Med et fitness ur med 4G så bliver du pludselig ikke så afhængig af din telefon.

Du har f.eks mulighed for at gå på nettet, foretage telefonopkald og tilkoble din mail.

Hvad kan et fitness ur?

Helt grundlæggende så kan et fitness ur give dig et overblik over dine aktiviteter i løbet af dagen. Det kan tælle dine skrid, distance, søvn og kalorierforbrænding blandt andet. Anskaffer du dig et lidt mere advanceret fitness ur, så kan uret understøtte de forskellige sportsgrene du dyrker.

Det vil sige at du kan vælge imellem hvilken sportsgren du laver, og derved få mere præcise information ud af uret. Dette er typisk også fitness ur med pulsmåler.

Med et fitness ur med pulsmåler får du mulighed for at hente data ned omkring din puls. Dette kan du spore til at se hvor hårdt du presser dig selv. Pulsmåling bliver også brugt til at analysere din søvn. 

Forskellen mellem et billigt fitness ur og et dyrt fitness er ofte præcision, tracking, komfort og funktioner.

Har du ikke de store krav til dette endnu, så kan det anbefales at du starter billigt ud. Men har du dog en intention om at det ikke bare er for en kort periode du skal bruge det, så vil det give god mening at købe et ordentligt ur i første omgang.

Hvad er forskellen mellem et fitness ur og et smartwatch? 

Forskellen mellem et fitness ur og et smartwatch er ikke så stor. Dog har de forskellige formål. Et fitnessur er beregnet til at kunne tracke din sundhed, og se hvor meget du motionerer. Vælger du et fitness ur med pulsmåler, så kan du også se om du er stresset i løbet af dagen. 

Et smartwatch er lavet til at gøre din hverdag nemmere ved hurtigere at få adgang til mails, opkald, beskeder på sociale media osv.

Er et fitness ur en god investering?

Det korte svar er ja. Et fitness ur med pulsmåler sikrer dig at du kan holde styr på din sundhed, og slå til før det er for sent. Hvert år dør der omkring 38 millioner mennesker på verdensplan af livsstilsrelaterede sygdomme.

Derfor er det også en god idé at have et fitness ur, da du her kan tracke hvor meget du motionere, og derved holder dig sund.

Pulsmåleren i fitnessuret er med til at opdage stress, før det er for sent. Her kan du se hvis din puls kører på et for højt niveau over en længere periode. Uret giver dig besked og beder dig om at tage en pause, for at komme ned i et normalt niveau igen.

Hvis du, som så mange andre har en plan om et vægttab, så kan et fitness ur være en rigtig god start, og efterfølgende god motivator. Der går hurtigt konkurrence i den med dig selv, om at slå gårsdagen tal. 

Er du en fitness nørd, så er det ingen tvivl om at et fitness ur i dag er et must.

Tilbage til spørgsmålet om et fitnessur skal have 4G, så vil vi mene at det skal det. Der er ingen grund til at spare på det område, da vi lever i en verden hvor teknologien stadig er i et eksplosivt fremmarch, og det er ikke noget der stopper foreløbig. 

Vi håber at denne artikel har været med til at give dig et overblik over om du skal vælge et fitness ur med 4G eller ej.

Rate this post