Telenor skruer helt op for hastigheden på bredbånd til privatkunder

Artiklen indeholder annoncørbetalt indhold.

Telenor har skruet helt op for hastigheden på deres bredbåndstilbud til privatkunder. Faktisk kan privatkunder få helt op til 1.000 Mbit via fiber eller kabel-tv-stikket, og dermed er der rig mulighed for at streame, game og være online, uanset hvor mange I er i husstanden.

Telenor kalder deres bredbånd for MaxSpeed, og det er ikke kun hastigheden, der er makset ud. På kundeservicefronten er der nemlig også skruet ekstra hårdt på knapperne. Der er nemlig også 100% tilfredshedsgaranti, fortæller Telenor.

Du har 30 dage til at mærke efter

Med MaxSpeed fra Telenor er der som nævnt skruet gevaldigt op for stort set alt. Det inkluderer også kundeservicedelen, hvor Telenor tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at kunder hos Telenor kan opsige deres bredbånd, hvis de ikke er tilfredse. Og de har 30 dage til at mærke efter og teste det af inden.

En anden faktor, der taler for Telenors fokus på kundeservice igennem MaxSpeed, er, at aftalen er uden binding. Normalt ser man, at bredbåndsaftaler starter med cirka seks måneders binding, men med MaxSpeed bredbånd kan du skifte uden omkostninger, når du vil.

Desuden tager Telenor heller ikke betaling for hverken oprettelse, forsendelse eller hvis du skal have en tekniker på besøg.

Du kan læse mere om bredbånd fra Telenor lige her.

Slut med irriterende afbrydelser

Afbrydelser under online spil eller hakkende streaming af film og serier hører fortiden til. For mange er der nok ikke noget mere irriterende end en hakkende, laggende og forsinkende forbindelse, når du bare gerne vil nyde noget indhold eller spille over nettet.

Med MaxSpeed fra Telenor er der rigeligt med båndbredde, og det er netop for at skåne forbrugerne mod langsommelige forbindelser, at Telenor udbyder MaxSpeed.

“Langsomt bredbånd eller en forbindelse der falder ud, kan være meget irriterende. Det ved vi hos Telenor, og vi ser det som vores vigtigste opgave at levere bredbåndsforbindelser, der ikke bare virker, men som i allerhøjeste grad lever op til vores kunders behov og forventninger – og gerne overgår dem. Uanset om det handler om streaming, gaming, browsing, sociale medier eller arbejde.

Derfor er det vores ambition at bygge bro mellem teknologier, indhold og udstyr. Det giver dig mulighed for at kommunikere og være online når som helst og hvor som helst. For os er det en helt central ydelse, og vi bestræber os hver dag på at give alle vores kunder den bedste og hurtigste bredbåndsforbindelse. Men for at kunne gøre det, skal der være en stærk, hurtig og stabil forbindelse, og netop derfor udbyder vi MaxSpeed til vores privatkunder”, lyder det fra Telenor.

Læs mere om internet fra Telenor lige her.

Rate this post