Anmeldelse af Bolig:net

anmeldelse af bolignet

5 ud af 5 stjerner med over 100 anmeldelser på trustpilot

Bolig:net er den udbyder af bredbånd og internet generelt med den højeste score på Trustpilot. De får stor ros for deres kundeservice som virker til at være nærværende og løsningsorienteret og hvis der er nogle der har haft brug for hjælp, så har de fået det øjeblikkeligt. Derudover så har de også fået stor ros for deres stabile forbindelser og gode bredbånds abonnementer som har nogle attraktive priser. Alt i alt er der ikke nogen finger at sætte på deres anmeldelser.

Bolig:net pris

Vi opdatere dagligt bolignet’s pris på vores hjemmeside, så nedenfor vil du kunne se bolig:net’s nyeste pris på internet.

Find det bedste og billigste bredbånd

Fordele

 • Super brugervenlig side, som er let at navigere rundt på
 • Mulighed for gode pakketilbud til hele boligforeninger
 • De tilbyder sikkerhedspakker til hele husstanden (Antivirus program og antimalware) for 15 kroner om måneden
 • Alle forbindelser bliver overvåget 24/7, 365 dage om året
 • Billige fibernet og bredbånds priser
 • Du kan sætte dit internet i bero i op til 6 måneder, hvilket er ideelt til sommerhuse

Ulemper

 • Deres 1000/500 Mboit er et op til produkt og hastigheden kan derfor ikke garanteres
 • Ikke alle danske husstande kan modtage bredbånd og fibernet fra Bolignet
 • Oprettelse af fibernet koster 999 kroner

Hvorfor vælge Bolig:net?

Du bør vælge bolignet hvis du ønsker en fibernet eller bredbåndsforbindelse, hvor du kan opnå samlerabat med de andre beboer i boligforeningen. Derudover så kan du med fordel også vælge bolignet hvis du ønsker at have internet i dit sommerhus, og gerne vil kunne sætte det i bero / standby i 6 måneder af gangen, så du kun betaler for internettet når du skal bruge det.

Om Bolig:net

Bolignet adskiller sig en smule fra de andre internetudbydere på markedet, da de ikke tilbyder internet til enkle personer i husstande, men de tilbyder til gengæld nogle større løsninger til de danske boligforeninger overalt i Danmark.

Hvis man er boligforening i Danmark, så er det utroligt let at få internet fra Bolignet, da de stort set står for alt overflyttelse til deres fibernet, også selvom der ikke er gravet kabler ned, for så står de også for den del.

Hvis du i dag har firmabetalt internet, så kan du også få firmainternet igennem bolignet, da du får de bedste forudsætninger for en god arbejdsplads hjemme. Du kan nemlig få sendt fakturaen direkte til din arbejdsgiver. Derudover så er der også nogle stabile forbindelser med op til 100 Mbit, stabile og driftssikre forbindelser samt en meget nem og hurtig etablering af forbindelsen.

Bolignet tilbyder 4 forskellige internetpakker, hvor du enten kan købe 100 Mbit, 200 Mbit eller 500 Mbit, og ikke at forglemme også deres nyeste skud på stammen, som hedder 1000 Mbit internet. Man kan kun se priserne hvis man bor i en boligforening, men de har et tilbud på deres 100 Mbit til 289 kroner om måneden, hvilket er en rimelig billig pris for så hurtig en forbindelse.

Hvis du ønsker at få en router med, når du bestiller dit internet, så kan du hos Bolignet også få bestilt en router med, som koster 799 kroner. Det der adskiller dem fra andre internetudbydere er at du faktisk køber routeren og ikke bare lejer den. Derudover så kan du også tilkøbe global IP adresse til kun 40 kroner om måneden, samt oprettelse af global IP som koster 250 kroner.

Bolig:net’s historie

Bolig:net har siden 2001 lavet løsninger til de forskellige danske boligforeninger overalt i hele Danmark. De har i 2010 og 2011 også vundet Børsens Gazellepris, hvilket viser hvilken dygtig virksomhed de er på det danske markedet.

I 2001 startede Anders og Torstein Bolig:net, da de begge to var involveret i IT branchen og derfor blev enige om at skabe en fælles internetløsning til de 179 beboere der var i deres egen boligforening hos TOP-House på Nørrebro.

Dette blev en kæmpe succes hos alle beboerne, og derfor ville de andre nærliggende boligforeninger også gerne have den selv samme løsning, hvilket endte med at blive starten til Bolig:net.

I årene frem til 2008 så leverede Bolig:net hurtige og simple bredbåndsforbindelser til billige peng, men løbende fandt de ud af at der stadig var mange beboere udenfor boligforeningerne som blev efterladt i stikken med nogle dyre og rimeligt dårlige forbindelser.

Derfor startede de i 2008 på at udrulle deres fibernet til de privase husstande på sjælland, Fyn og Lolland-Falster.

Efter år 2010 har bolig:net været landsdækkende med både bredbånd og telefonløsninger til størstedelen af Danmarks beboere.

Sådan skifter du internetsudbyder på under 5 minutter

 1. Vælg en af de bredbåndsudbydere i vores prissamligning nedenfor
 2. Søg din adresse frem, og se din hastighed og pris
 3. Udfyld dine oplysninger og hvis du allerede har internet på adressen, så vil din nye udbyder stå for at overdrage dit internet, så du ikke står med 2 internetforbindelser.
 4. Nu har du skiftet internetudbyder og skal blot vente på forsendelse af ny router og yderligere informationer fra din nye udbyder.