Anmeldelse af Dansk Kabel TV

Anmeldelse af dansk kabel tv

4 ud af 5 stjerner med over 2800 anmeldelser på Trustpilot

Generelt så har Dansk Kabel TV nogle rigtig gode anmeldelser på nettet, og de har tydeligvis gjort det rigtigt i deres forsøg på at levere stabile forbindelser og god kundeservice, når man læser disse anmeldelser. Men der er dog nogle kunder som har døjet med udfald og lignende, hvor de har været i kontakt med deres kundeservice og fundet en løsning, så det fungere igen. Derudover så har få kunder også haft uheldige kundeservice oplevelser, men hvis man læser de forskellige anmeldelser igennem af Dansk Kabel TV så er størstedelen af kunderne rigtig godt tilfredse med deres kundeservice og stabile internetforbindelser.

Dansk Kabel Tv priser og tilbud

Find det bedste og billigste bredbånd

Fordele

  • Altid gratis oprettelse på bredbånd
  • Samme download og upload hastighed  uanset hvilken hastighed du vælger
  • Ingen binding på deres bredbånd
  • De har høj kapacitet på deres bredbånd, så hele familien kan logge på Wifi på samme tid.
  • Billigt og lynhurtigt bredbånds forbindelse

Ulemper

  • Levere kun bredbånd til boligforeninger og dækker derfor ikke hele Danmark
  • Dækker heller ikke alle boligforeninger i Danmark og derfor er muligheden for at bruge deres forbindelser relativt begrænsede.

Hvorfor vælge Dansk Kabel TV?

Du skal vælge Dansk Kabel TV hvis du bor i en boligforening som har et samarbejde med dem. De tilbyder ifølge dem selv nogle lynhurtige bredbåndsforbindelser og priserne er også faste og lave, hvor du selv bestemmer hvilket abonnement der passer bedst til dig. Du kan med fordel også vælge dem hvis du ønsker at samle dit TV og internet hos samme udbyder og derved spare ekstra penge.

Om Dansk Kabel TV

Selskabet Dansk Kabel TV er lavet til at samarbejde med de forskellige danske boligforeninger, hvor boligforeningerne kan kontakte dem for at få en samlet løsning, hvor alle eller en stor del af beboer bliver koblet på deres forbindelse, imod at de får en skarp mængderabat fordi de er så mange beboere på selve aftalen.

De er en del af aktieselskabet i TDC koncernen, hvor de også har et tæt samarbejde med TDC og har i alt cirka 600 medarbejdere.

Dansk Kabel TV reklamere med at de tilbyder lynhurtigt internet til en skarp pris. Man kan kun se deres priser hvis man bor i en boligforening som har en aftale med Dansk Kabel TV, så derfor skal man kontakte sin egen boligforenings bestyrelse, for at få et komplet tilbud.

Hvis du gerne vil have en internetforbindelse som hele familien kan bruge, så er de også et trygt valg, da de har nogle forbindelser med god båndbredde, som gør at der er høj kapacitet på bredbåndet, hvilket betyder at hele familien kan logge på nettet på én gang uden at det gør det langsommere.

Hvis din husstand har et stort forbrug af både upload og download så er Dansk Kabel Tv også et godt valg som bredbåndsudbyder, da de tilbyder samme hastighed på begge dele uanset hvilken hastighed du vælger. En anden kæmpe fordel ved at vælge deres løsninger er at der ingen binding er på deres abonnementer som de fleste andre bredbånds udbydere normalt har på minimum 6 måneder. Det betyder at du kan opsige lige præcist når du ønsker det, hvis du vil prøve en anden udbyder. Med gratis oprettelse, så er dette meget attraktivt for de fleste.

Hvis du vil se hvor hurtig hastighed du kan få, så kan du slå din adresse op på deres hjemmeside, og se hvilken hastighed din adresse kan få leveret, men du kan også teste hastigheden på dit internet i dag, for at se hvor hurtigt det er.

Dansk Kabel TV’s historie

Dansk Kabel TV blev grundlagt i 1970erne som en del af fire regionale teleselskaber som alle havde hver deres kabel tv selskab. I år 2000 sammenlagt til den nuværende organisation, hvilket også betyder at der kom nogle stordriftsfordele efter at TDC fik 100 % ejerandele grundet de er ejet af datterselskabet hos TDC som er endt med at blive Yousee.

I 2009 så overtog de også konkurrenten A+ og blev endnu stærkere stillet end de var tidligere. De har over 200.000 kunder med TV, bredbånd og telefoni og de har i dag cirka 600 medarbejdere.