Anmeldelse af Gigabit

anmeldelse af gigabit logo

4 ud af 5 stjerner med over 300 anmeldelser på Trustpilot


Når man læser anmeldelserne på trustpilot af Gigabit igennem, så er der ingen tvivl om at kunderne er godt tilfredse. Det er også uden tvivl en årsagerne til at de er nogle af dem med flest stjerner på trustpilot, da der ikke er særligt mange utilfredse kunder. De får stor ros for deres kundeservice, som er seriøs og hvor der bliver taget hånd om udfordringer og spørgsmål. Men selve produkterne får også ros, da de har et utroligt stabilt netværk og generelt så virker de til at være en seriøs spiller, som tager deres kunders spørgsmål og udfordringer alvorligt, hvilket er helt tydeligt at læse når man går deres anmeldelser igennem.

Gigabit Pris og tilbud

Vi opdatere dagligt priser og tilbud, så vil du se din gigabit pris eller de nyeste tilbud, så skal du se på vores liste nedenfor som automatisk bliver opdateret så snart gigabit eller andre udbydere laver nye tilbud med en ny lav pris.

Find det bedste og billigste bredbånd

Fordele

 • Seriøs og rost kundeservice
 • Attraktive og konkurrencedygtige priser
 • Kun 4 internetpakker gør det let at vælge, hvilken man skal have
 • Super let og hurtig hjemmeside, som gør det let at søge sin adresse frem
 • Adgang til fibernet

Ulemper

 • Oprettelse fra 499 kroner, hvilket er i den høje ende
 • Ingen kundeservice i weekenden

Hvorfor vælge Gigabit?

Gigabit er uden tvivl en af de udbydere som har fået mest ros på trustpilot og nettet generelt. Du skal vælge Gigabit, hvis du er træt af konkurrenternes kundeservice og ønsker at få hjælp når du kontakter dem. Du skal også vælge dem, hvis du ønsker at få en så stabil og hurtig internetudbyder som rent faktisk holder hvad de lover.

Ja, som Gigabit selv reklamere med på deres hjemmeside, så er de ikke som de andre internetudbydere.

Om Gigabit

Gigabit reklamere med at de har hurtigt, billigt og stabilt internet, og du har let adgang til at se om mulighed for at få en forbindelse hos dem på deres hjemmeside, hvor du kan slå din egen adresse op og se hvilke hastigheder de kan tilbyde dig.

Gigabit var i januar 2014 de første der kunne levere en 1000/1000 Mbit forbindelse på Fibernettet og de tilbyder hastigheder på helt op til 5000 Mbit hvilket de også er de eneste i Danmark der kan tilbyde.

Gigabit tilbyder 4 internetpakker, som er meget simple at finde ud af, så du let kan finde den rette forbindelse til dig.

Den mindste pakke er en ’’op til 100/30 Mbit’’ og leveres igennem telefonstikket. Denne pakke giver dig den højeste mulige forbindelse du kan få igennem telefonstikket for 249 kroner om måneden. Denne pakke er ideel til dig som endnu ikke har mulighed for at få en fibernet forbindelse, fordi den ikk er gravet ind hos dig i det område du bor i.

Den næste pakke er en fibernet forbindelse med 100/100 Mbit til 299 kroner om måneden. Med fibernet så får du en af de mest stabile forbindelser som er tilgængelige, hvilket betyder at du skal forvente en helt komplet og stabil internetforbindelse som ikke laver udsving bare fordi der er to brugere på nettet af gangen.

Derefter så kommer vi op i den lynhurtige 1000/1000 Mbit fibernet hastighed. Denne forbindelse koster 349 kroner om måneden, og her får du virkeligt smæk for skillingen. Med denne forbindelse, så er det ren luksus til dig der bare vil have det bedste. Denne forbindelse er særligt velegnede til gamere der bare hader langsomme internetforbindelser, men også virksomheder som stiller store krav til deres netværk.

Sidst men ikke mindst så har de også deres 5000/5000 Mbit fibernet forbindelse. Denne forbindelse er de den eneste virksomheder i landet der tilbyder og den har prisen 499 kroner om måneden. Denne forbindelse er velegnet til IT specialister, gamere eller erhvervsdrivende som har brug for det bedste af det bedste. Her skal du dog være opmærksom på at oprettelsen koster fra 9999 kroner om måneden.

Gigabits historie

Gigabit gigabit blev grundlagt i 2013, hvor deres mission var at give flere adgang til hurtige fibernet forbindelser. Dengang så var det helt almindeligt at forhandle ADSL forbindelser, bedre kendt som internet igennem telefonstikket og dengang havde fibernet også høje priser. Men Gigabit fandt ud af at de kunne leje sig ind på DONG’s fibernet og i januar 2014 fik de muligheden for at sælge 1000 Mbit fibernet forbindelser som de første i Danmark. I 2018 blev de også de første der kunne tilbyde 10.000 Mbit, som dog ikke kan findes på hjemmesiden, men som er blevet en realitet hvis man ønsker at få det bedste af det bedste, uanset prisen.

Grundlæggerne af Gigabit er Baldur Norddahl og Mads Bennebæk samt Bajarni Norddahl som er en velkendt iværksætter.

Sådan skifter du internetsudbyder på under 5 minutter

 1. Vælg en af de bredbåndsudbydere i vores prissamligning nedenfor
 2. Søg din adresse frem, og se din hastighed og pris
 3. Udfyld dine oplysninger og hvis du allerede har internet på adressen, så vil din nye udbyder stå for at overdrage dit internet, så du ikke står med 2 internetforbindelser.
 4. Nu har du skiftet internetudbyder og skal blot vente på forsendelse af ny router og yderligere informationer fra din nye udbyder.