Anmeldelse af Telenor

Telenor anmeldelse

3 stjerner ud af 5 med 17.748 anmeldelser på Trustpilot

Telenor har i forhold til konkurrerende udbydere nogle ret gode anmeldelser og har igennem de senere år også opnået en fremgang i tilfredse kunder. Dette er sket fordi Telenor har fået en simplere hjemmeside med lettere brugervenlighed på selvbetjeningen, men også grundet at Telenor har gennemgået en transformation på alt lige fra kundeservice til produkter som er blevet bedre og mere konkurrencedygtige.

Telenor Priser og tilbud på internet

Hvis du gerne vil se Telenor’s priser på internet så er du havnet det rigtige sted. Vi opdatere nemlig dagligt Telenors pris og tilbud på vores side, så du altid finder de nyeste priser her på siden. Klik ind på de forskellige tilbud og se hvilken hastighed du kan få på din adresse.

Find det bedste og billigste bredbånd

Fordele

 • Telenor giver dig mulighed for at samle både mobiltelefoni og bredbånd, fiber og mobile bredbånd og give dig en samlerabat for hvert produkt du har hos dem.
 • De har en af de bedste selvbetjeningsløsninger på deres hjemmeside, som er lavet i et flot og utroligt overskueligt design i forhold til de andre udbydere.
 • Hvis du køber bredbånd, mobilt bredbånd eller fibernet hos Telenor, så får du en gratis 5GHzrouter med, som er en af de nyeste og bedste på markedet.
 • På Telenors hjemmeside kan du indtaste din adresse og se præcist hvilken hastighed på internettet du kan få hos dem.
 • Telenor har ingen binding på bredbåndet og kun 30 dages opsigelse. Derudover så har de 30 dages 100% tilfredshedsgaranti med dit nye internet, eller pengene tilbage.

Ulemper

 • Der er på nogle adresser teknikergebyr, som du får besked om når du bestiller.
 • Tilbyder ikke streamingtjenester af musik, film eller lignende.

Hvorfor vælge Telenor?

Du skal vælge Telenor hvis du vil have en stabil internetforbindelse og måske også gerne vil have samlet både telefoni og internet samme sted, for at få en mængderabat. Derudover så har Telenor også Danmarks længste åbningstider for deres kundeservice, hvis det er noget du vægter højt.

 • Tilfredshedsgaranti
 • Telenor giver dig 30 dage til at blive 100% tilfreds med dit nye Internet – eller pengene igen
 • Op til 20% samlerabat ved at samle mobilabonnement og internet
 • Oprettelse kun 1 kr.

Derudover får du hos Telenor:

 • Danmarks stærkeste netværk
 • Familierabat på mobilabonnementer og Bredbånd
 • Perfekt Start – hjælp til at komme godt i gang
 • Enkle abonnementer
 • Stort udvalg og gode tilbud

Om Telenor

Telenor slog sig i 2005 sammen med cybercity som var en ren bredbåndsforretning dengang og har sidenhen været en af de største spiller på salg af bredbånds- og internetløsninger i Danmark. De har priser helt nede fra 270 kroner om måneden og til 360 kroner om måneden og med hastigheder som variere fra 1 Mbit og til 300 Mbit. Dog kan du få 20% i rabat ved at samle flere af dine abonnementer hos dem og komme helt ned på 216 kroner om måneden for dit bredbånd eller fibernet.

Telenors billigste pakke med bredbånds internet koster kun 270 kroner om måneden og hedder Internet Light, som de tilbyder fuldstændig uden binding og med kun 1 måneds opsigelse. Hastigheden på internettet afhænger af hvor i landet du bor og hvilke krav du har til internettet, men kan variere mellem 1 og op til 50 Mbit i download og 1 til 10 Mbit i upload. Hvis du gerne vil vide præcist hvilken hastighed du kan få på din adresse, så kan du på Telenors hjemmeside indtaste din adresse. Der er ved denne pakke ikke noget oprettelsesgebyr eller forsendelsesomkostninger af routeren.

Den næste internetpakke de tilbyder, er Internet Medium og med denne bredbåndspakke kan du få utroligt hurtigt internet med en forbindelse på mellem 50 og 100 Mbbit i download og til 20 Mbit i upload. Dette abonnement med bredbånd eller fibernet koster 310 kroner om måneden og her er der heller ingen binding på internettet som der er ved mange andre udbydere. Du kan få 100% tilfredsheds garanti eller pegene tilbage, hvis du ikke er fuldt ud tilfreds.

Den sidste pakke som Telenor tilbyder af Bredbånd og Fibernet er Internet Heavy. Denne internetpakke hos Telenor er til dem med de største krav til internettet og her kan du få hastigheder på over 100 Mbit, ja nogle adresser endda op til 300 Mbit med en upload hastighed på op til 60 Mbit. Igen er der tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage i de første 30 dage og fuldstændig uden binding.

Når man skal flytte sit internet fra en anden bredbånds- og internetudbyder, så kan Telenor opsige det fra den anden udbyder, så alt du skal gøre, er at sætte din nye router til som du får tilsendt. Du kan også let flytte dit bredbånd og fibernet fra Telenor såfremt dette er et ønske da de ingen binding har.

På visse adresser er det nødvendigt at få et teknikerbesøg, hvis dit telefonstik måske ikke er tilgængeligt eller hvis der er problemer med tilslutningen generelt. Dette koster 695 kroner og du skal være hjemme når de kommer.  Dette bliver du gjort opmærksom på når du bestiller dit internet fra Telenor.

Telenors historie

Telenor blev grundlagt i 1991 under navnet Sonofon A/S af GN Store Nord og Amerikanske BellSouth, hvor de ønskede at forhandle mobilabonnementer også kendt som GSM baseret mobiltelefoni og de var blandt de første i Danmark der begyndte på det. I 2005 overtog de Cybercity som var en bredbåndsforretning og de blev en af de største forhandlere af bredbånd og internetløsninger. I 2006 skiftede cybercity og Sonofon om til Telenors blå logo som vi kender det i dag og er i dag en af Danmarks største udbydere af både bredbånd og internetløsninger samt mobiltelefon.  

Tjek din adresse og se aktuelle tilbud fra Telenor - klik her