Anmeldelse af Waoo

anmeldelse af waoo

3 stjerner ud af 5 med 2830 anmeldelser på trustpilot

Waoo har relativt mange anmeldelser, hvor der er både ris og ros. Scoren er ikke i den højeste ende, men heller ikke i den laveste ende, og har generelt mange tilfreds kunder. Men det der oftest bliver brokket sig over, er det udstyr de har fået og deres kundeservice, samt kritik for at deres TV løsning er ustabil og af ringe kvalitet.
Dog er det mest af alt deres kundeservice de får kritik for, hvor de er nogle af de lokale afdelinger der får skylden, men flere af de lokale selskaber har også gode karakteren som ligger i top, hvilket også gør at deres anmeldelser ligger i midten i karakterskalaen.

Waoo Priser og tilbud på internet

Hvis du gerne vil se den nyeste pris på Waoo internet eller se deres nyeste tilbud, så er du havnet på den rigtige side. Nedenfor opdatere vi nemlig dagligt priser på internet fra Waoo så du altid kan finde de bedste tilbud. Nu skal du blot klikke ind på de tilbud du kan se nedenfor, for at se hvilken hastighed Waoo kan levere til din adresse så du kan gøre brug af det tilbud du har fundet.

Find det bedste og billigste bredbånd

Fordele:

  • Waoos hjemmeside kunne godt have været mere overskuelig
  • Waoo giver en gratis sikkerhedspakke
  • Kåret som bedst i test 7 år i træk
  • Gratis sikkerhedspakke til alle løsninger.
  • Gratis Viaplay i 6 måneder

Ulemper:

  • Der er 6 måneders binding på alle løsninger
  • En del relativt dårlige anmeldelser på trustpilot

Hvorfor vælge Waoo?

Du skal vælge Waoo, hvis du ønsker et stabilt bredbånd eller en fibernet forbindelse, og ikke har som et krav at du skal samle din mobil telefoni og internet løsning sammen, da Waoo ikke tilbyder internet. Waoo er blevet kåret som den bedste udbyder i de sidste 7 år, hvilket også kan mærkes på forbindelserne, som er nogle af de højeste, samt priserne er yderst konkurrencedygtige.


Om Waoo

Hos Waoo kan du vælge mellem 4 forskellige pakker, som afhænger af hvor hurtig en internet hastighed du har brug for. Jo større en pakke du vælger, jo hurtigere en hastighed får du og takt med hastigheden stiger, så stiger prisen også.

Waoo informere på deres hjememside at hvis du ikke har adgang til fibernet hos dem i dag, så kan der forkomme yderligere omkostninger i forbinding med at du får etableret fibernettet til dit hjem. Men du kan slå din adresse op på deres hjemmeside og se om du har mulighed for at få fibernet på din adresse.

Den mindste pakke de har hedder Waoo Fiber light, og er til dig som kun bruger dit internet engang imellem. Det koster 229 kroner om måneden og giver dig 10 Mbit internet, og som inkluderer en sikkerhedspakke, som beskytter både din Windows PC, Mac og Android tablets samt smartphones, med antivirus og firewall til alle enheder som du har i husstanden. Det er ideelt til dig der for for dig selv, eller til det ældre par som kun søger på nettet og tjekker mails.

Den næste pakke hedder Waoo Fiber Baisc, giver dig en fibernet forbindelse med 100 Mbit i både upload og download, hvilket er ideelt til singlen eller parret der bruger internettet ofte. Pakken koster 319 kroner om måneden og er inkluderet deres sikkerhedspakke, Waoo Standard wifi som giver dig trådløst internet og sidst men ikke mindst gratis Viaplay streaming tjeneste i 6 måneder. Her kan du også spille tunge computerspil på nettet, hvilket gør det ideelt til gamere og til dig der streamer HD film og serier.

Waoo Fiber Extra er helt ideelt til familien hvor mange bruger internettet, og de kræver en utroligt hurtig forbindelse. Her får du 300 Mbit internet til 369 kroner om måneden. Denne pakke er inkluderet deres sikkerhedspakke, Waoo Smart wifi, Viaplay streaming i 6 måneder og udover dette så får du også en online harddisk med 25 GB plads til billeder og film, samt en udvidet installation.
Waoo skriver at denne pakke er ideel hvis man er op til 4 personer i husstanden, men hvis i er flere i husstanden, så burde det også være rigeligt med hastighed alligevel. Denne pakke er ideelt til familien med stort behov for internet og høje hastigheder, som måske også både streamer film og gamere der spiller tunge online spil på nettet.

Waoos største fibernet pakke hedder Waoo Fiber Full og giver dig hele 500 Mbit til 469 kroner, hvilket uden tvivl er mere end rigeligt til de fleste husstanden. Denne pakke er velegnet til dig der vil have det bedste af det bedste og virkeligt kræver meget af dit internet. Det er helt ideelt til gamere der ikke ønsker at gå i stå midt i et godt spil, og kan bruges til selv de tungeste online computerspil.
Denne pakke er giver dig det bedste af det bedste internet.

Waoos historie

Waoo er ejet af en række af Danmarks største fibernet-og energiselskaber, som har slået sig sammen for at få udbedret infrastrukturen bag den fremtidssikrede fibernet teknologi. De har hovedkontor i Aarhus og samarbejder med lokale partnere i hele landet.

Waoo er også blevet kåret af deres kunder for 7’ende år i træk som Danmarks bedste internet, og derudover så ligger de også i top i både kundeloyalitet og produktkvalitet, som er en af Waoos visioner.