Vælg den optimale bredbåndsprodukt

Når det kommer til valg af internetdækning, så er det vigtigt man vælger den mest optimale løsning til ens eget behov.

Ved at vælge en pakke der passer lige til ens behov, kan du sørger for at prisen passer fint, hertil at du ikke mister forbindelse og får hak i forbindelsen.

Det kan være besværligt at finde ud af hvad man skal vægte og vælge når det kommer til internetvalg, derfor har vi samlet en lille guide.

Hvad har i brug for

Når du skal vælge mellem de muligheder, er der nogle helt basale ting man skal have styr på.

Hvis det er en ny telefon der skal handles data til, så er det også en god ide at købe et nyt cover med på farten. Det kan du finde inde på incover, på den måde sikre du en lige så god sikkerhed som stabilitet.

Datagrænse

Datagrænsen er mængden du kan surfe på internettet. Alt efter hvor mange giga byte du får inkluderet i din løsning, er mængden du kan surfe.

Her er det vigtigt man vurderer hvor meget internet man har brug for, det er her vigtigt man vurdere hvor meget man bruger internettet og hvad det bliver brugt på.

Hvis man bruger internettet til streaming af film, hertil bruger sin forbindelse til at komme i kontakt med omverden, kan man med fordel vælge en pakke med meget data.

1 time på Netflix og en HD video bruger 3gb data.

Hastighed

Internethastigheden bestemmer hvor hurtigt du kan loade siderne på din computer, hertil hvor hurtigt du kan streame klip og videoer.

Internethastighed bliver altid delt op i henholdsvis to forskellige internet typer. Du har Upload og download hastighed. Den almene borger har brug for høj download hastighed, hertil ikke brug for en særlig hurtig upload hastighed.

Upload

Upload hastigheden kendetegner hvor hurtig du kan uploade filer fra din computer og ligge filerne op på nettet.

Det kan for folk der blogger meget, der skal lave mange posts, uploader du mange billeder videoer på nettet vil du også have brug for en høj upload hastighed.

Virksomheder der skal dele filer på tværs af kontorer eller på tværs af virksomheder får helt naturligt også brug for en høj upload hastighed.

Download

Download hastigheden er det stik modsatte af upload hastigheden, det handler netop om hvor hurtigt man kan hente filer fra internettet ned på sin egen computer.

Den almene borger har brug for høj downloadhastighed. Downloadhastigheden er det tal der bestemmer hvor god forbindelsen er til, at kunne streame videoer, film osv.

Pris

Pris i forhold til internet og bredbånd er oftest gennemskuelige.

Oprettelsen varierer fra 0-300 kroner, så dette skal man holde øje med. Hertil er pris for 6 mdr. meget vigtig da det kan være fælden der skiller et billigt abonnement og dyrt.

Hertil kommer den fulde pris også an på den månedlige ydelse.

Oprettelse

Oprettelsen er ligesom alle andre afbetalingsløsninger det man skal betale, for at oprette aftalen. Det kan variere fra virksomhed til virksomhed, nogle steder er oprettelsen 0kr, mens andre steder har oprettelser op til 2-300 kroner.

Pris pr. måned

Prisen pr. måned er den faste pris som du skal betale pr. måned. Det er det samme som dit telefon abonnement og alt andet.

Når man skal sammenligne løsninger, er det vigtigt man ikke kun tager udgangspunkt i dette tal. Det skal nemlig være for hele pakken.

Mindstepris for 6. mdr.

Mindstepris for 6.mdr er et tal for hvad abonnementet kommer til at koste som absolut minimum de første 6 måneder. Det er inkl. Oprettelse, mdr. pris, gebyrer og ekstra betalinger. Nogle gange vises lave priser pr. mdr. meget lavt men fælden fanger ved 6 mdr. pris.

Få overblik

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tilbud de forskellige virksomheder har, så kan du med fordel kigge efter diverse sammenligningssider som vores, de sammenligner nemlig de forskellige internetpriser for dig.

Den større renovation

Hvis data skiftet er et trin i en større proces, kan man have brug for mere hjælp.

Det kan være ved fritidsinstitutioner eller lign.

Her skal du også etablere en bedre kommunikation til de unge, om hvordan det nye internet skal benyttes. Hertil skal der opstilles regelsæt og begrænsninger, du kan få hjælp til den bedste kommunikation til din målgruppe igennem wearebro.dk.

Rate this post