Vil du forblive anonym på nettet, bør du overveje en VPN

De fleste kan vist nikke genkendende til, at vi er blevet langt mere forbundne over de seneste år, hvilket især ses med internettets stigende popularitet. Den moderne teknologi fordrer, at vi konstant er på, og at vi hele tiden poster nye ting for at være med i fællesskabet. Vores computer er især blevet et vigtigt redskab i hverdagen, og mange bruger den både til arbejde og studie, hvorfor der findes rigtigt mange fortrolige informationer på denne. Hvis din computer pludselig kommer i de forkerte hænder, eller hvis den bliver hacket, kan det betyde, at der er nogen, som stjæler informationer om dig. Derfor er det en rigtig god ide at sikre sig selv bedst muligt.

Hvad er VPN?

Der findes rigtig mange forskellige programmer, som du kan gøre brug af, og som giver din computer den bedste beskyttelse, og det kan derfor være noget vanskeligt at finde ud af, hvilket der passer bedst til dig. Dog er anonymitet noget, som mange især sætter pris på, hvorfor det er ideelt at finde et program, som gør lige netop dette; sikre dit privatliv. En VPN er et lille program, som du kan bruge til at forbinde med internettet. Med en VPN-forbindelse kan du surfe mere sikkert og privat på nettet, fordi dine internetdata bliver krypteret, så hackere ikke kan følge med i, hvad du laver. Du kan med andre ord forhindre uvedkommende i at overvåge, hvad du foretager dig på din computer og hermed især på nettet, hvilket langt de fleste jo ønsker, og dette gælder lige meget, om du benytter dig af mobilt bredbånd eller fibernet.

De bedste VPN programmer i 2019

Der findes som tidligere nævnt rigtigt mange forskellige programmer, og herunder mange forskellige slags VPN’s, og det kan derfor hurtigt kommer til at virke som noget af en jungle. Derfor vil der nedenfor blive gennemgået 2 forskellige, som er blevet kåret til nogle af verdens bedste VPN-tjenester på markedet lige nu. Den første er ExpressVPN, som rent faktisk er kåret som verdens allerbedste, fordi brugervenligheden er i topklasse samt superhurtige servere og på grund af dens store beskyttelse af privatlivet. Derudover er der døgnåbent kundeservice, hvilket er rigtig rart, for så kan du altid få rådgivning, hvis der er noget, du står og er i tvivl om. Prisen er $12,95 pr. måned, hvilket rundt regner er ca. 90 danske kroner, men du kan lige nu få det til $6,67 om måneden, hvis du binder dig for 15 måneder. Den anden tjeneste er CyperGhost, som har den fordel, at den virker på alle enheder, hvad end du har Windows, IOS eller Android. Derudover kan du forbinde op til syv enheder samtidig, og der er også døgnåben kundeservice. Ulempen er dog, at den ikke har nær så hurtige servere som ExpressVPN, hvilket godt kan være lidt træls i længden. Prisen er nogenlunde den samme som ved ExpressVPN, men du kan få lov til at afprøve det helt gratis i 24 timer for at se, om det er noget for dig. Hvad end du vælger det ene eller andet program er du garanteret optimal sikkerhed og anonymitet på nettet, og du kan derfor surfe helt privat.

Rate this post