Anmeldelse af VyprVPN

VyprVPN anmeldelse

Vores score 8.8 ud af 10

Hurtig, brugervenlig og en VPN uden logs, med nogle solide funktioner samt 24/7 live chat kundeservice.

Det kan vi lide:

 • Pålidelige hastigheder – 36 Mbit i gennemsnit globalt
 • Ingen log politik med P2P tilladt på alle servere
 • Brugervenlig apps og hurtig opsætning på populære apparater
 • Forbind dig sikkert i op til 64 lande

Bedste pris: 27 kroner (4.17$) om måneden.

Specielle tilbud: 68 % i rabat med et 2 års abonnement.

Tilfredshedsgaranti: 30 dage

Kundeservice: 24/7 live chat kundeservice.

Mangel på en stabil adgang til populære streaming tjenester, er det eneste der stopper denne fremragende VyprVPN fra at få en endnu højere score.

Det er super sikkert, let at bruge og har en fremragende værktøjskasse med spændende værktøjer til dem der går ekstra meget op i privatlivet. Og prisen er heller ikke helt dum.

Priser og tilbud

VyprVPN har to forskellige pakker, en standard pakke og en premium. De er begge tilgængelige på månedlige og årlige abonnementer, men tilbyder to forskellige sæt funktioner.

Premium pakken inkludere mulighed for at have 5 brugere logget på af gangen, adgang til VyprVPN cloud og så kan man også bruge deres ’’Chameleon protokol’’. Den koster 85 kroner (12.95$) for en enkelt måned eller 27 kroner (4.17$) hvis du vælger et 2 års abonnement, hvor du næsten spare 70 %.

Deres standardpakke adskiller sig ved at man kun kan forbinde med op til 3 apparater på én gang og du har ikke adgang til VyprVPN’s cloud eller deres ’’Chameleon protokol’’ kryptering. Dette koster 65 kroner (9.95$) månedligt eller 32 kroner (5$) om måneden på årlig basis.

VyorVPN priser og tilbud

VyprVPN tilbyder en tre dages gratis prøveperiode, og hvis der er udfordringer, så er der 30 dages pengene tilbage garanti. Hvis du er så uheldig at opleve dette, så bliver der ikke stillet spørgsmål, og der er ingen begræsninger på dataforbrug eller lignende.

Med så mange udbydere der tilbyder 30 dages gratis prøveperiode som standard, så er det lidt ærgerligt at VyprVPN ikke tilbyder det.

Den eneste ulempe ved deres tre dages prøveperiode, er at du skal skrive dine kreditkort oplysninger ind og du bliver automatisk sat over på deres betalingsløsning, medmindre du annullere inden der er gået 3 dage.

Betalingsmuligheder

VyprVPN acceptere stort set alle de større betalingskort samt Paypal. De tager ikke imod kryptovaluta, som mange af deres konkurrenter gør, hvilket gør at de skiller sig lidt ud af mængden der.

Hastighed og pålidelighed

VyprVPN server hastighederne har vist sig at være utroligt pålidelige, men de er ikke lige så hurtige som nogle af de hurtigste på markedet.

Du vil dog opleve nærmest alle servere vil give dig nogle hurtige hastigheder som gør at du sagtens kan streame HD film og hurtigt downloade filer.

De har også hurtig upload til torrent og P2P brugere, men gamerne skal måske se andre steder, da deres latency (forsinkelse) kan være lidt svingende.

VyprVPN ydeevne

VyprVPN tilbyder en ganske fornuftig hastighed på de lokale forbindelser, med en gennemsnitlig download hastighed på 96 Mbit. Hastighederne på nogle af serverne var endda bedre, såsom Amsterdam med imponerende 204 Mbit.

Hvis du forbinder dig til USA fra Danmark, så kan du forvente at få omkring 26 Mbit, som er hurtigt nok til at streame film. Hvis du vælger placeringer som er længere væk, så er det ikke sikkert at de klare sig helt så godt.

Du kan forvente at få en Latency (forsinkelse) på under 1ms og 2ms fra London, hvilket gør det til et ganske godt valg for gamere i disse lande.

De har generelt en ydeevne der er utroligt pålidelig og med meget få udfald, så hvis du har en stabil internet forbindelse, så bør du ikke opleve nogle problemer.

Funktioner

Server placeringer

 • 64 lande
 • 73 byer
 • 200.000 Ip adresser

VyprVPN tilbyder et større servernetværk end gennemsnittet, som dækker de mest populære lokationer og placeringer rundt omkring i verden. Når du har 64 lande at vælge imellem, så bør du ikke kæmpe med at finde en passende lokation, selvom der er udbydere derude som tilbyder endnu flere, hvis du har brug for det.

Der hvor VyprVPN skiller sig mest ud, er at de skal vedligeholde 200.000 individuelle ip adresser, hvilket uden tvivl er det største antal, som vi har set iblandt de forskellige udbydere. Det giver dig også en fantastisk ydeevne, fordi det er ekstremt usandsynligt at du oplever langsomme hastigheder grundet et server nedbrud.

Et valg mellem otte forskellige byer i USA, gør at VyprVPN er en smule bagefter deres konkurrenter, men det giver stadig en solid dækning rundt i landet. Det er også godt at se at der er tre forskellige servere i Australien også.

Afrika er det eneste kontinent som kun har to lokationer, nemlig Algeria og Egypten.

Browsere og enheder

Apps

 • Windows
 • Mac
 • iOS
 • Android
 • Linux
 • Router

VyprVPN tilbyder en masse forskellige apps til de mest populære enheder, såsom til Microsoft windows, MacOS, iOS og Android. Du kan også installere det på din router, med en trin for trin guide, så selv en nybegynder kan gøre det.

De tilbyder en masse guides til manuelt at sætte det op til andre browsere og platforme, uden apps, såsom Linux, BlackBerry og lignende.

Browser tilføjelser

Uheldigvis så har VyprVPN ikke nogen browser forlængelser til Google Chrome, Mozilla Firefox eller Safari. De fleste topudbydere tilbyder minimum én browser tilføjelse, eller som ExpressVPN som giver en fuld funktionel VPN tilføjelse til alle de populære browsere.

Vi vil altid anbefale at du bruger dem i forlængelse af deres fulde VPN alligevel, men det kunne stadig være rart at have valget.

Spillekonsoller og streaming apparater

 • AppleTV
 • Amazon Fire TV
 • Chromecast
 • Nintendo
 • Playstation
 • Xbox

Det er muligt at bruge VyprVPN på mange forskellige konsoller og streaming apparater, ved at forbinde dem til en konfigurerede router eller et andet apparart som køre på VPN software. Dette inkluderer også enheder som Apple og Android TV, Playstation 4, Nintendo og mange flere. Der kan maksimalt være 5 brugere på forbindelsen af deres Premium løsning ad gangen, hvilket er flere end mange af deres konkurrenter.

Uheldigvis så giver VyprVPN kun manuelle opsætningsguides til Apple og Android TV, som måske lidt giver et billede af at let streaming ikke er deres topprioritet. Når vi taler med deres kundeservice, så fortæller de at de fleste store streaming apparater og spillekonsoller bør fungere når de er fungerede til en opsat router, men de kan ikke garantere det.

Streaming og torrents

VyprVPN er ikke pålidelig når det kommer til at streame Netflix som eksempel, da deres adgang variere fra dag til dag. På deres hjemmeside er der en lang liste med trin du kan tage, hvis du har problemer med at tilgå servicen, men takket være vores egen test, så kunne vi godt se Netflix på en håndfuld servere i USA.

Hvis du vil have en pålidelig mulighed til at streame, så vil vi anbefale NordVPN.

Men uanset hvad, så er VyprVPN stadig et populært valg til at tilgå andre kanaler igennem Apple og Android TV, samt HBO Nordic.

Det er også en god mulighed for dig der bruger Torrents, da de har en pålidelig upload hastighed og nogle stærke private funktioner.

 Kryptering og sikkerhed

VyprVPN er et stærkt valg i forhold til privatliv, dog med et par mindre fejl. Deres app laver til tider fejl, når den starte op med OpenVPN, som er den mest sikre protokol, men der er andre muligheder at vælge imellem, hvis det bliver nødvendigt.

Den højest effektive VPN kill switch er en nødvendighed, som sørger for at du automatisk blokere dit internet indhold, hvis din VPN forbindelse bliver mistet af den ene eller anden årsag. En anden stor bonus, som der er med VyprVPN, er at de har deres egne DNS servere, hvilket betyder at intet af din trafik på nettet bliver kørt igennem andre 3 parts forbindelser, som potentielt kunne vise din personlige ip adresse.

Vi er stor fan af at deres NAT firewall blokerer alt uanmodet indkommende trafik, kombineret med VyprVPN’s egen kameleon protokol, som fungerer fremragende til at undgå censurforanstaltninger, som eksempelvis Kinas store Firewall.

Brugervenlighed

VyprVPN tilbyder en simpel række apps som, selvom de er en smule rå, har prioriteret brugeroplevelsen som det vigtigste. Det er let at vælge en ny serverlokation, selvom vi ikke er helt fan af det seperate vindue til server listen.

De mere avancerede muligheder kan blive fundet i toppen på højre hjørne. Vi er også fan af at under hver VPN protokol, så er der en opsummering af deres krypteringsstyrke, gennemsnitlig hastighed og de bedste apparater til at bruge dem med.

De mobile apps er en smule bagefter i sammenligning, eftersom de er en smule besværlige at bruge, og kræver adgangskoden skrevet gentagende gange. Når du er logget ind, så er oplevelsen ganske lignende computer appen, så forbindelsen er ganske smertefri og simpel.

Sådan kommer du i gang

Det er virkeligt simpelt at installere VyprVPN og bør kun tage et par minutter, fra start til slut. Uanset hvilke apparater du bruger, så er der en masse opsætningsguides tilgængelige under ’’Support’’ på VyprVPN’s hjemmeside.

Kundeservice

Det som VyprVPN mangler i en vidensdatabase, gør de op for i deres 24/7 live chat kundeservice. Deres svartid er en smule langsom, og kan være lidt langsom, men så længe at du er forberedt på at vente i et par minutter, så bør det ikke være noget problem.

Alle problemer bliver løst hurtigt af venlige ansatte som rent faktisk bevarer vores spørgsmål, i stedet for at sende os tilbage til deres hjemmeside, som er rart at prøve i forhold til visse andre VPN tjenester.

Konklusionen

Det kan vi lide:

 • Pålidelig ydeevne med hastigheder op til 204 Mbit
 • P2P er tilladt på alle servere og de har en striks logfri politik
 • Brugervenlige apps. Meget hurtige opsætningsguides på de populære apparater
 • Et stort globalt netværk – forbind dig sikkert i op til 64 lande

Det kan vi mindre lide:

 • Adgangen til Netflix kræver at du skifter server fra dag til dag
 • De bedste funktioner er gemt i deres Premium løsning
 • En begrænset vidensdatabase i forhold til konkurrenterne

VyprVPN er et fantastisk valg til dem som søger et højt niveau af privatliv, uden at ofre på deres ydeevne. De bedste funktioner er begrænset til deres Premium abonnement, som har nogle rimelige priser, hvis man vælger deres 2 års abonnement. De tilbyder hurtige hastigheder på de mest populære lokationer, med hurtige upload hastigheder, som gør det yderst interessant for dem som bruger torrents og P2P brugere.

Det er dog en ulempe at hvis du bruger Netflix, så kan adgangen variere fra dag til dag.