Crowdlending i Danmark – Hvor skal man investere sine penge

Kunne du godt tænke dig at investere dine penge i crowdlending, men fortrækker at investere dine penge i danske platforme, så er der ganske fine muligheder. Det er ikke sikkert at du får et lige så stort afkast som hvis du vælger nogle platforme udenfor danmarks grænser, men du er sikker på at investere i en dansk virksomhed, hvilket mange fortrækker.

Crowdlending eller crowdfunding

crowdlending i danmark

Når du skal investere i crowdlending, så kan man godt blive i tvivl om man skal investere i crowdlending eller crowdfunding fordi de kan minde lidt om hinanden. Men der er stor forskel, på disse to muligheder, og derfor vil jeg lige vise hvad der er hvad.

Crowdfunding

Her investere du ikke i lån, men du investere direkte i projekter eller virksomheder, hvor du får en andel af projektet eller virksomheden. Her vil du få udbytte af afkastet på de projekter du investere i, i stedet for renter som man får med crowdlending.

Crowdlending

Crowdlending betyder at du investere direkte i lån til enten privatpersoner eller virksomheder, og hvor du låner dine penge ud til andre. Her vil du få renter udbetalt i afkast.

Danske crowdlending platforme

Hvis du overvejer at investere i en dansk crowdlending platform, eller måske sprede dine investeringer ud på flere platforme, så vil jeg i artiklen her komme med nogle forslag og muligheder, så du selv kan vurdere hvilke du skal investere dine penge igennem.

Kameo

kameo er en dansk crowdlending platform hvor du tjener penge på at investere i ejendomme. Her er afkastet mellem 5 og 15% og med sikkerhed i deres lån, så er det en af de mest sikre platforme at investere i. Læs mere om crowdfunding med kameo her.

Better rates

Dette er en af de første platforme, som tilbyder afkast med op til 15,99% ifølge dem selv. Men ifølge deres anmeldelser så er de ramt af mange dårlige betalere så det er en relativt risikabel investering.

Flexfunding

Hos flexfunding kan man investere i virksomhedslån, men her er der heller ingen sikkerhed, som forstørre chancen for at tabe penge.

Læs også: Crowdlending for begyndere

Rate this post