Hvordan investerer man smartest i Bitcoin?

Hvordan investerer man smartest i Bitcoin?

Lovende fremtid for investering i kryptovaluta

Den digitale møntfod Bitcoin er nok den mest kendte kryptovaluta her i Danmark, hvilket blandt andet er sprunget ud af diskussionen om de mange såkaldte “minere”, der ved hjælp af stabilt bredbånd og enormt kraftfulde processorer har kunnet tjene gode penge på bl.a. Bitcoin. Teknologien bag Bitcoin, blockchain, har da også vist sit værd inden for udviklingen af bedre datasikkerhed ved finansielle transaktioner og andre udvekslinger af følsom data.

Nu er der dog for alvor kommet opsving i kursen på Bitcoin, da kommende regulativer vil sørge for at investering i kryptovalutaer bliver langt mindre risikabel og dermed være en langt bedre fremtidsinvestering. Skal du med på bølgen, er det altså ved at være nu, at du skal investere i Bitcoin, inden priserne vokser gennem loftet.

Regulativer gør kryptovaluta-kurser mere stabile

Det centrale modargument, der har været mod investering i kryptovaluta såsom Bitcoin, har primært kredset sig om de ustabile kurser. Gennem tiden har der været perioder, hvor man kunne opleve kursudsving på op til 10 procent fra dag til dag, da kryptovaluta fungerer som decentraliserede og derfor ikke er koblet op på nationale pengeinstitutter, som har til formål at  regulere og sikre kurserne på de vanlige nationale valutaer.

De nye globale regulativer vil sandsynligvis indføres i løbet af de næste 1-2 år, og andre fordele vil desuden være, at flere fysiske butikker, onlinetjenester og webshops vil begynde at tage imod kryptovaluta.

Hvor skal man starte, hvis man vil investere i Bitcoin?

Grundlæggende kan du vælge at investere i kryptovaluta såsom Bitcoin med to forskellige investeringsredskaber. Ved den ene model sørger du for selv at holde dig opdateret med kurser og nyheder, der påvirker kryptovaluta på forskellige vis, hvorefter du aktivt køber og sælger, alt efter hvordan kursen på Bitcoin ser ud. Der findes flere forskellige platforme for investering i kryptovaluta, hvor du nemt kan tilmelde dig som bruger og købe dine første Bitcoins, Ethereum, Ripple eller helt andre former for kryptovaluta – der findes nemlig op mod 1500 forskellige kryptovalutaer!

Den anden smarte måde at investere i Bitcoin er at du benytter en af de populære krypto-robotter, som kan gøre det meste af arbejdet for dig. Investeringsrobotter har været i brug i den finansielle sektor og på investeringsmarkedet de sidste mange år og er nu også blevet perfektionerede og specialiserede i kryptovaluta. Du kan læse en grundig anmeldelse på dansk af én af de mest benyttede krypto-robotter her.

Investerings-robotterne fungerer gennem software, der automatisk køber og sælger fx Bitcoin alt efter kursudviklingen – du behøver dermed ikke sidde hvert andet minut og overvåge kurser! Du indstiller selv krypto-robotten til de udvalgte typer af kryptovaluta, du gerne vil investere i, samt hvilke beløb, den højst må henholdsvis sælge og købe for. Selvom du måske ikke har den store erfaring, er du dermed altid sikret en nøje kontrol over projektet, så du kan gøre dine investeringer i Bitcoin lige på den måde, du ønsker det.

Læs også: Kryptovaluta for begyndere

Rate this post