Anmeldelse af IPVanish

anmeldelse af IPVanish

Vores score er 9.4 ud af 10

Super hurtig og logfri VPN. Fantastisk til P2P og Torrents og populær i blandt Netflix brugere.

Det kan vi lide:

 • Hurtig download hastighed – 49 Mbit i gennemsnit globalt
 • Første klasses upload hastigheder og lav Latency (forsinkelse)
 • Fungere med Netflix
 • P2P og torrents er tilladt på alle servere
 • Forbind dig sikkert i op til 61 lande

Bedste pris: 24 kroner (3.70$) om måneden

Specielle tilbud: 69 % i rabat på deres 2 års abonnement

Tilfredshedsgaranti: 7 dage

Kundeservice: 24/7 Live chat kundeservice

IPVanish er et fremragende VPN uden logs, til torrents og gaming. Ikke nok med at det er super sikkert og privat, så er det også utroligt hurtigt. Download hastigheden er fremragende på mange af de populære server lokationer, mens upload hastighederne over hele verden er den bedste i klassen, med en meget lav latency (forsinkelse). 

Det eneste nogle vil kunne have en udfordring med er at der er begrænset adgang til nogle udenlandske streaming tjenester, men Netflix fungere fremragende derpå.

De tilbyder en stærk kryptering og en masse privatlivs services, såsom DNS servere og en kill switch. De indsamler ikke engang basis forbindelses metadata, som gør det til en fuldstændig logfri VPN.

Priser og Tilbud

Det er hverken den billigste vi har set, men heller ikke den dyreste. IPVanish har en rimelig pris og er noget som de fleste har råd til.

24 kroner om måneden på deres 2 års abonnement, er en fair pris at betale, særligt tage i betragtning af at det er 69 % billigere end hvis du køber én måned til 66 kroner (10$).

IPVanish priser og tilbud

De har en 7-dages tilfredshedsgaranti uden at de stiller spørgmål, og de refunderer dine penge indenfor 10 hverdage.

Det eneste problem efter vores mening er deres iOS politik, som betyder at hvis du opretter dig på din Apple Iphone, så er du ikke kvalificerede til at få pengene tilbage.

IPVanish rabatkode

Spar 69%
Deal

Få hele 69% i rabat hos IPVanish ved at benytte dette tilbud!

More Less

Betalingsmuligheder

IPVanish acceptere et begrænset antal betalingsmuligheder, som dog inkludere kredit og debitkort og Paypal som det eneste. De tager ikke imod internationale betalingsmuligheder (som Alipay) eller kryptovaluta.

Hastighed og pålidelighed

IPVanish har nogle af de hurtigste download hastigheder vi har testet. Dres bedste servere er helt ekstremt imponerende. Hvis du eksempelvis befinder dig i nærheden af Toronto, San Francisco, London, Singapore eller Paris og gerne vil forbinde dig lokalt, så er IPVanish meget svære at slå.

Globalt, så er det mere en blandet landhandel, med nogle dårligere servere som trækker ned på den globale gennemsnitlige hastighed på deres servere, som ligger på fornuftige 49 Mbit, hvilket er mere end nok til at håndtere flere download og HD streaminger i husstanden.

Upload og latency (forsinkelsen) er blandt de bedste vi har set, som derfor gør at IPVanish er et meget klogt valg for gamere og brugere af P2P software.

IPVanish ydeevne

 • Download hastighed gennemsnit: 48 Mbit
 • Upload hastighed gennemsnit: 26 Mbit

IPVanish tilbyder nogle ekstremt hurtige download hastigheder på de lokale forbindelser, og peaker med utrolige 316 Mbit i gennemsnit, mens andre hotspots i gennemsnit kommer op på 165 Mvbit. Forbindelsen til USA er typisk på i gennemsnit 28 Mbit, som er ganske fornuftigt og nok til at streame HD film og serier, og downloading.

De har også nogle fantastiske lave latency (forsinkelser) på 1 Ms for brugere i Toronto og Frankfurt og under 2ms i New York og Amsterdam, hvilket gør IPVanish til en drøm for gamere og til dig der bruger torrents.

IPVanish’s upload hastigheder er de bedste vi har set fra nogen VPN tjeneste. Deres gennemsnit på de lokale servere var på utrolige 120 Mbit hvilket er virkeligt hurtigt og nogle individuelle servere var endnu højere og helt oppe på 204 Mbit som eksempelvis i Paris.

Mens IPVanish uden tvivl er meget hurtig, så mangler den nogle mere stabile downloadhastigheder. Hvis du kun skal forbinde dig til lokalt, så er IPVanish et fantastisk valg. Ydeevnen på de internationale forbindelser er mindre stabile, så du skal være opmærksom på dette, når du vælger de forskellige servere.

Funktioner

Server lokationer

 • 61 lande
 • 88 byer
 • 40.000 IP Adresser

De 40.000 IP Adresser som IPVanish tilbyder er et af de højeste antal vi nogensinde har set. Langsommere servere fordi der er for mange der er på den samme af gangen er tæt på umuligt.

De 61 lande som de har valgt at have servere i, er varieret og spredt ud over det hele, og som også inkludere nogle muligheder som ikke er almindelige, som Moldova og filippinerne.  

Platforme og apparater

Apps

 • Windows
 • Mac
 • iOS
 • Android
 • Linux
 • Routere

Udover det mest populære mobile og computersystemer, som er dækket ind, så kan du også installere IPVanish på din router. Dette beskytter alle apparater i dit hjem, selvom IPVanish ikke er blevet installeret på dem.

Der er også en online gennemgang til hvordan man manuelt installere IPVanish på nærmest alle apparater og platforme også.

Browser tilføjelser

Der er ingen browsertilføjelser, som er en af de få områder hvor IPVanish er lidt bagefter nogle af deres konkurrenter.

Spillekonsoller og streaming apparater

 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • ChromeCast
 • Nintendo
 • Playstation
 • Xbox

Kun Amazon Fire TV har sin egen dedikerede løsning. For at bruge spillekonsollerne eller andre streaming apparater, så skal du forbinde dem til en router med VPN opsætning, eller bruge en delt forbindelse fra et apparat som har VPN kørende som eksempelvis en bærbar eller en smartphone.

Streaming og Torrents

Med de fantastiske hastigheder, så er det en skam at IPVanish ikke kan blive brugt som en stabil løsning til at få åbnet op for de mest populære streaming tjenester udover Netflix.

De fleste Netflix servere fungere fremragende, så hvis du kun skal bruge det til at åbne op for Netdlix, så er det glimrende. Men det fungerer ikke for alle de større udenlandske streaming tjenester.

IPVanish har dedikerede en masse ressourcer til P2P trafik og det kan man tydeligt se. Det er nok en af de bedste VPN løsninger til hvis du bruger torrents lige nu, med nogle hurtige downloads og ustoppelige upload hastigheder og P2P trafik som er tilladt på alle servere.

Kryptering og sikkerhed

Vi tror på at IPVanish er en af de bedste og mest sikre VPN løsninger på markedet.

Deres protokol er OpenVPN som også er vores favorit og det bliver krypteret igennem AES-256, som er ’’uigennemtrængeligt’’. De har en kill switch, som gør at din identitet bliver beskyttet hvis din forbindelse pludseligt falder ud.

Brugervenlighed

IPVanish kunne godt give deres apps en visuel overhaling på dette område, men de er stadig helt utroligt lette at bruge, selv for en nybegynder.

Uanset om du bare vil tænde for din VPN og gå på nettet, eller om du ønsker at grave dybere i privatlivs indstillingerne, så er der ikke ret meget plads til at du kan gå forkert.

Selv i de avancerede indstillinger er de godt forklarede i et sprog alle forstår, selvom kill switch funktionen mangler på mobil appen.

Kom i gang

Selvom du er en VPN nybegynder, så er installationen utroligt simpelt og tager kun et par minutter fra start til slut. Der er opsætningsguides til de mest populære apparater på deres hjemmeside, som er brugervenlige og lette at følge.

Kundeservice

IPVanish har for nyligt fået 24/7 live chat support. De har venlige medarbejdere der kan hjælpe uanset hvad man spørger om.

De svare også hurtigt på e-mails hvilket også er yderst behjælpelige svar og løsninger på de spørgsmål du måtte have.

Konklusionen

Det kan vi lide:

 • I blandt de hurtigste forbindelses hastigheder
 • Super hurtig upload hastighed, er ideelt for P2P og torrent brugere
 • Meget lette at bruge. Hurtig opsætning på de fleste apparater
 • Stort globalt netværk. Forbind sikkert i op til 61 lande
 • Striks logfri politik

Det kunne vi mindre lide:

 • Deres apps kunne godt være mere brugervenlige
 • Kortere reklamationsret end nogle af konkurrenterne

IPVanish er en af de bedste valg, særligt hvis du bruger torrents og andre P2P løsninger grundet deres fremragende hastigheder og logfri politik og privatlivs værktøjer.

De har en meget hurtig forbindelse, hvis du vælger en af de lokale løsninger og en masse forskellige internationale muligheder for at logge på.

Deres apps er ikke de meste brugervenlige, men de opvejer dette ved at have en masse attraktive privatlivs funktioner som inkludere PVv6 beskyttelse og DNS servere.

Du kan ikke bruge det deres VPN i Kina, og det er ikke alle streaming tjenester du kan bruge derpå, men hvis du blot skal streame Netflix og har brug for en VPN med prioritet på privatliv og ydeevne, så er IPVanish et helt ideelt valg.

Spar 69%
Deal

Få hele 69% i rabat hos IPVanish ved at benytte dette tilbud!

More Less