Anmeldelse af Telia

anmeldelse af telia

2 stjerner ud af 5 med 12869 anmeldelser på trustplot

Telia har ikke de bedte anmeldelser på trustpilot, som dog primært er møntet på deres kundeservice, hvor de har haft en del uheldige oplevelser med forkerte oplysninger og medarbejdere der ikke har været gode nok til at imødekomme og løse problemer. Dog er kunderne glade for Telias produkter, hvor der er utroligt meget ros for kvaliteten af deres produkter som der sjældent er problemer med.

Telia Priser og tilbud på internet

Vil du gerne se Telia’s priser på internet og deres nyeste tilbud? Så er du havnet det rigtige sted. Nedenfor vil du nemlig kunne se deres nyeste pris og deres tilbud så du altid kan finde en opdateret pris her på siden. Nu skal du bare klikke ind på det tilbud du har fundet og se hvilken hastighed du kan få på din adresse.

Find det bedste og billigste bredbånd

Fordele

  • Gratis oprettelse på bredbåndsløsninger
  • Ved oprettelse af bredbånd hos Telia, får du en gratis service såsom office365, HBO Nordic osv.
  • God selvbetjenings løsning på deres hjemmeside
  • Du kan teste din adresse og se hvilken forbindelse du kan få samt se om den passer til dine behov

Ulemper

  • Du kan kun se hvad deres priser er ved at slå din eller andres adresse op.
  • Hjemmesiden er ikke særligt brugervenlig og lidt rodet.

Hvorfor vælge Telia?

Telia er en af de største udbydere i Danmark af bredbånd, da de har lejet sig ind på TDC’s kobbernet ligesom mange af de andre konkurrenter har. De er konkurrencedygtige med prisen og er et helt ideelt valg hvis du ønsker at samle både din telefoni og internet løsning, da det giver dig en masse fordele som eksempelvis ekstra gratis services, som HBO nordic, Telia TV og lignende.

Om Telia

Telia har flere forskellige bredbånds hastigheder som afhænger af hvor du bor i landet. De har 2 forskellige priser som enten er 269 kroner om måneden og 319 kroner om måneden.

Når du skriver din adresse ind på deres hjemmeside, så får du besked på hvilken hastighed din bredbåndsforbindelse kan opnå. Når du vælger deres bredbåndsabonnement så får du også en ekstra service med i pakken gratis, som eksempelvis streaming tjenesten HBO Nordic, Spotify, Office 365 Home eller mange af de andre muligheder. Allerede her kan mange spare penge ved at skifte til denne pakke, hvis man i forvejen allerede betaler for disse services.

Alle bredbånds abonnementer har 6 måneders binding, som er almindeligt når man køber bredbånd, og så levere Telia også en router til din adresse, som du låner og skal aflevere tilbage igen hvis du opsiger abonnementet.

Det gode ved Telia er at du får den maksimale hastighed du kan få på adressen, uden at du skal betale en krone ekstra. Det er en fordel, da man ved konkurrenterne kommer til at skulle betale ekstra priser for de lidt hurtigere forbindelser. Hvis du kommer over 100 Mbit så stiger prisen dog til 319 kroner om måneden, hvilket stadig er billigt.

Derudover så er Telia den store fordel, at hvis du samler din telefoni og internet hos dem, så får du ekstra mange services med i pakken og derved kan du spare mange penge på at gøre dette.

Telias historie

1995: Telia indtog det danske markedet i 1995, hvor de også ejede Stofa.

1996: Telia vælger at åbne op for Fastnet telefoni i Danmark

1997: Nu åbner Telia også op for Bredbånd

1998: Telia åbner op for mobil telefoni

2002: Nu får Telia licens til at få gang i 3G netværket.

2004: Telia opkøber mobilselskabet Orange

2007: Telia opkøber Debitel og opretter mobilsekskabet Call me (som de også ejer i dag)

2008: I dette år får de åbnet op for 3G til deres kunder

2010: Her får Telia frasolgt Stofa og åbnet op for 4G som de første i landet.

 2012: Her får Telenor og Telia lagt deres mobil netværk sammen, som det også er i dag.

2014: Telia får lagt navn til Danmarks nationale station, nemlig Telia Parken

2016: Her får Telia som de første i hele europa, testet 5G signalet.

2018: Telia får annonceret, som de første i Danmark, et IoT netværk som dækker hele Danmark.